Kardeşler öyle bi durum varsa kullanın kesinlikle hem gece hem soğuk ikisi bir arada çekilmez:yorgun: havalar düzelsin bol bol gezeriz:hastayız:8)
Yazdırılabilir Görünüm
Bu havada Ankara'dan İstanbul'a sonrada İstnabul'dan Ankara'ya motor ile gitmeyin isterseniz. Geceden otobüs ile gidip, otobüste uyuyup (eğer uyuyabiliyorsanız) sonrasında fuarı gezip, yine geç vakitte bir otobüs ile Ankara'ya dönülebilir.
öylede bide ertesi gün dönüşü var abi mecburen akşama kalcaz yol boyunca hava köt olcakta en zoru bolu baya sisli oluyo bide valla araba işi bana daha mantıklı geliyo ama bilmiyorum abi maddi olarakda zorlicak motorlarla gel git pazar akşamı dön bide ertesi gün benim kırıkkaleye gitmem lazım motorla :cheesy:
yav iki dakka girmedik neler olmuş )))))) eren güzel bir tavsiyerm var sen otobüsle git kardeşim ben motorlar geze geze gideyim orada buluşuruz ne diyorsun bana her yer paris )))))))))
araba varsa araba ile git orda buluşalım sen alışkın değilsin böyle uzun yol soğuk falan hasta olursun :phahhahaah
hiç gerek yok ya marşa basıp allah ne verdiyse gidelim :cheesy: kıyafet lazım tabi ben bakalım sırt cantası bide motorun canta yeter haha :cheesy: hgs için bende gitcem birazdan bankada veriyomus ptt de hesabının oldugu banka ücretsiz veriyomus öyle yazıyodu internette