SİFREYE FALAN GEREK YOK BİZİM NİYETİMİZ BELLİ GEZİP GÖRÜCEZ O KADAR
Yazdırılabilir Görünüm
SİFREYE FALAN GEREK YOK BİZİM NİYETİMİZ BELLİ GEZİP GÖRÜCEZ O KADAR
Doğancım sen o kadar uzağa gitmee istersen al fotoğraf makinanı Bursa şurası
BENCEDE KATILIYORUM AMA HAVASI SUYU DEĞİŞİK ONDAN JAMEİKA. YOKSA KARDEŞ HER HAFTA SONU GİDİYODUR BEN EMİNİM
ben zaten öyle uzun yolculukları sevmiyorum. maksat gezi olsun. arkadaşlar ısrar etti kıramadım :PAlıntı:
yenikoyluartcı Nickli Üyeden Alıntı
Birileri kırılacaksa ben zevkle kırarım sen üzülme arkdaşım 8)
Evet yeni çadır siparişi veriyodum harem çadırı aldım 25 kişilik ne zaman gidiyoz
ewt 1 topic 1insanı nasıl hackerlığa iter. 1 topic 1 motorun sonunu nasıl getirir görüyorsunuz sayın site izleyicileri gelişmeler anbe an bı topicte ve halk kubilay abiyi beklio.son duyumlar kubilay abinin site yetkilisi olarak jamaika konsoloslugunda sitedekiler için vize işlemlerini başlattığını söylüyor .
ADMİN TOPİC AÇ ANCA GİDER GELİRİZ :D
kubi baba şu 25 lik çadırdan 2 tane sipariş ver derim neme lazım :P :P
Bizim aşirette 25 kişilik yetmez Kubicim sen bitane daha al istiyosan ben abimlere haber veriyorum
en büyük katılımlı raptorriders buluşması olacağa benziyor :D
YA ŞEMSİ BAK BİR SEN ÇAMUR YAPIYORSUN GÜLÇİN LAF ETMEDİ, BENİM FATOŞ OK VERDİ, MEHMETTE TAMAM DİYOR SEN NİYE BÖYLE EDİYON BAKİİM. ÇOK AYIP ÇOK. HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SANA
aşiretdemi bizle gelecek???
Bence bu topiği henüz görmediler o yüzden kimsenin sesi çıkmıyor. Ben tüm artcıların adına karşı geliyorum.
Ama bu kadar meraklı iseniz Jamikaya gerek yok Bebeğe takılın bir kaç gün derim
sonra aşiret orayı sevip de geri gelmek istemezse karışmam :cheesy:
Sizin yalnız gitmenize razı olmadı gönlüm köye haber saldım bizim aşiret ile eşlik edicez size :x
ozaman once bebekte alıştırma yapalım. evet buluşma bebekta yapılacak 2 tur atılacak ve jamaikaya dogru yol alıncak
YA BEBEĞİ HEP GÖRÜYORUZ AMA JAMİKA BİR BAŞKAAA
neyse jamaica buyuk yer hem bizi hem aşireti kaldırır herhalde :D
şöyle yapsakk: jamaikadaki bebeklere gitsek. pardon jamaikada da bebek diye bi semt varmış. oraya gitsek dicektim
Yaw hatunum ya şimdi onlara 25 lik çadırda yetmez 2 şer çadır isterler şimdi sonra bide enişte gene gelelim diye tuttururlar ondan sona işin yoksa her ay yollara dökül.Sen bilirsin ister yanlız bir kere ister aşiretle her ay :P :P :PAlıntı:
yenikoyluartcı Nickli Üyeden Alıntı
aşiretin numarası ne ben arıom hemen :DAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
ben kızılay ı aradım arkadaşlar. bize en büyüğünden kızılay çadırı tahsis edeceklermiş :x
BEN DEMİŞTİM KUBİ ÇALISIYO DİYE HAKKINI VERİYO MASALLAH CADIRA BAK OTAĞ MUBAREK
Alıntı:
polat Nickli Üyeden Alıntı
yanılıyon sen denk gelmemişsin :D
ben gördüm
NERDE GÖRDÜN
Hop hop taze baba sana noliiiiiiAlıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
SADECE MERAK ETTİM EĞER AYNISIYSA O KADAR YOLA GEREK YOK YADA DENİZ RUYAMI GÖRDÜ ACABA DEDİM
ben maltepe sahilde bi racing in arkasında görmüştüm. ama şortlu değildi.
birebir olmadıktan sonra onu arkaya almadıktan sonra aynı hissi vermez rota jamaika tam yol ileri :D
vay vay vay vay jamaikada düzenlenen bişi yokmu ya motor festivali falan yada toplanmıyolarmı bunlar nası bağlantı kurarız bunlarla ya :D:D
Jamaika'ya geçen sene nisanda gitmiştim. Hala daha niye döndüğüm konusunda hayıflanıp duruyorum. Çadıra falan gerek yok. 12 ay sıcak memleket orası. Zaten insanlar da çok sıcak :P
En kısa zamanda gidip görün derim.
Türkiye deyin iki de futbol muhabbeti yapın hemen tanıyorlar(dünya 3.sü olmuştuk ya ordan kalmış akıllarında)
offf offf kim açtı bu topiği yaaa...
ozaman ADMİN BANKADAN GEL VE JAMAİCA YA Bİ GEZİ DUZENLEME TOPİGİ AÇ MOTOJUNİOR SPONSOR olacakmış bak insanlada sıcak kanlıymış :D yabancılık çekmeyiz. ilk gezi bizden gerisi aşiret finanse edecekmiş :D ayda 1 jamaica turu :D
SPONSÖRMÜ NEDEMEK HEMEN YEMEK İÇMEK BENDEN GİDELİM
sohbetineze de doyum olmuyo hani :mrgreen:
ADMİN BANKADAN GEL VE BU BAŞLIGA BİŞEYLER YAP ARTCILAR VE BAYANLAR GİREMES DİE REZİL OLUOZ
yok öle ayrımcılık ...ben de yakın zamanda bayanları ve artçıları ,böyle iilgilendirecek resimlerle dolu bir topik açıcam heberiniz olsun zuhahaha nihahah:)
ayıp ayıp hocam sen ornek olacan ole şeyler yapmak olmaz sana bırak biz bi kac serseri yol yapalım :Dsizde bayanlar ve artcılar olarak kek partisi falan yapın :D
Ben daha bu topiği yeni gördüm bu ne terbiyesizlik be utanmıyomusunuz geyik yapacaksanız evli olanlarıda gaza getirmeyin gerçi evliler topikte başı çekiyo ama bravo bravo bravo
Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
sonuna kadar haklısın... :cheesy:
dostluk arkadaşlık dediysek bu ne yahu...
bir başlık atıyorsun anında sulanıyor...
bu sitede hanımların olduğunuda unutmayalım...
AYRICA, BURASI LİSE SON SINIFI DEĞİL, BİR MOTORCU SİTESİ...
CÜMLELER KISA VE ANLAMLI OLMALI...
KAHVE SOHBETLERİ İÇİN BAŞKA YERLERDE VAR...
D İ K K A T !
HANIMLARIN VE ÇOCUKLARIN OLDUĞU YERDE DİLİN KEMİĞİ OLMALI,
YOKSA GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSUNDAKİ ÇÖPLERİ KARIŞTIRMAK ZORUNDA KALIRIZ, YADA CÜMLELERİN MUHTEVİYATINI ANALİZE UĞRAŞIRIZ.
hando