a kardeş k bakma unuttum samsunda olduğunu inş samsuna geldiğimiz bi gün tanışırız o zaman
Yazdırılabilir Görünüm
a kardeş k bakma unuttum samsunda olduğunu inş samsuna geldiğimiz bi gün tanışırız o zaman
biz istanbulda toplanıyoruz bidaki sefere haftalık toplantımızı samsunda yaparız inşallahta sizde katılırsınız :)
8) inş. abiciğim samsun bafra taraflara yolunuz düştüğünde bekleriz sizleri
mhb abilerim nslsnz OKAN abi buralaradamı??? :roll:
okan abinin bugun işi varmış gelmiyecakmiş aradı beni yarın gelşsin beklemesin boşuna dedi :D
(okan abiden alıcaklımıdır nedir sabah beri onu soruo inat gibide okan abi siteye ugramıo bile:D)
Toprak, hoşgeldin... Biraz geç oldu ama idare ediver, hemşehriyiz şurada... 8)
yok be abi ne alıcaklısın sadece onunla taışmıştık denizde bugün girdim siteye bircok abilerimle tanıştım ama onunla konuşamadım sadec bunun için soruyo5rum okan abiyi.... :roll: Walla başka bişe yok ............. :D
walla normalde sabah giredi siteye aam bugun bi durum var ynae bende sen ısrarla sorunca dedim alacak durmu galiba :DAlıntı:
mistersamet Nickli Üyeden Alıntı
sende haklısın ama işte öle yani onunla konuşamadım ya ondan diyorum
samet kardeş hoşgeldin.Bak bende çok yeni bir üyeyim ama nedensir bilinmez bu siteye girenler sanki 40 yıllık arkadaşmış gibi hissediyor.Bu arada bende Samsunluyum.Alaçamlı.... hiç gittinmi bilmem ama çok özledim oraları yaw.. Valla kıymetini bil toprağımızın olurmu
hiayyyyyyyytttttt.. yettimm gaayyyrrıııııı.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uleenn yokluğumuzda topraamı makaraya almışınıss.. :mrgreen: :mrgreen:
şimçik en çok makara yapanlar parmaanı kaldırsın bakem..... :P :P
SAMET KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİN....KALICI OLMANI DİLERİM....2 GÜNDÜR MİSAFİRİM VARDI ÇOK KIYMETLİ AYHAN KOMTANIMI GEZDİRİYODUM... BU SİTE AHALİSİ KENDİLERİNİ ÇOK İYİ TANIR....HATTA DÜN BAFRADAYDIM BARAJA FELAN ÇIKTIK DOLAŞTIK MANGAL RAKI FELAN ... 8) 8)
SENİDE YANLIZ YAKALAMIŞLAR HERALDE...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: BİZİM TOPLULUĞUMUZDA MAKARA BOLDUR KİMSEYE SAKIN ALINMA....HERKES ÇOK SEVİYELİ VE KALİTELİDİR....
ben :D
SENNNN.... SEENNNN.. BİTTİN SEN OLM...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: HANGİ AYAAN DAN ONU SÖLE .....BOŞA MERMİ YAKMAYALIM....... :mrgreen:
bizde karadeniz cocuguyuz be abi :D paşa gonlun hangisinden isterse ondan :D sağmış solmuş fark etmez bize :DAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim ne kızması burda herkes dost aile gibi küfürde etseniz kızmam burda bazen birbirimize takılıyoruz ama burdaki herkes iyi niyetli o yüzden rahat ol kardeşimAlıntı:
altug Nickli Üyeden Alıntı
Samet kardeşim aramıza hoşgeldin
vay be samsunlular arttı valla en kısa zamanda
RR-Samsun il grubunuda açıcaz ha gayret
vayy hızır dostumuz aramıza hosgeldın en kısa surede gorusurz ıns :cheesy: :cheesy: