ban kaş tayım ama haftaya gidecem:D inşallah . bide ole 2 dakka surmuoo bak site bomboş neden??? herkeşler orada:D
Yazdırılabilir Görünüm
ban kaş tayım ama haftaya gidecem:D inşallah . bide ole 2 dakka surmuoo bak site bomboş neden??? herkeşler orada:D
inşallah bende en yakın zamanda alırımda önümüzdeki haftalar tanışırız... Teşekkürler bilgin için..
cümleten herkezlere günaydınlar. :D
Aramıza hoşgeldin dostum...
h.b abi nslsnz bugün neler yapıyorsunuz oralarda.......okan abi buralardamı :D
olm yine geldi bu deliii.... yok gülüm sabah bi uğradı sona yine çıktı... sen sona bi daha uğra istersen... kim geldi diyelim???...
kim deli agresus?
şu mistersamet yok mu.. o işte.... çocuk ikide bi gelip okanı soruyo... "naber abi? okan abi yok mu?" diyo... iki gündür bööleee... bakkala girer gibi... çok ilginç yaaaa...
bu arada ne o ööleee gizli ayakları... ajanlık mı yapıyon kızım... hayalet gibin görünmüyon ama yazıyon felan...
kimden bahsediyorsun abi sen yaaa
yaa hala gissslimiyim ben.... uffff..... yaaaaaa nasıl düzelecek...dün kubilayın dediklerini yaptım dı ben ....düzelmemişmi daha?
Aramıza hoşgeldin Barış umarım en kısa zamanda RR ına kavuşursun
yok yok artıkın gizli diilsin... ne yaptıysan yaptın düzeldi... artık görüküyon....Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
aramıza hoşgeldiniz...
abi bu çoçuk seni alacaklı gibi arıop hbrin olsun :D
LA SALIN TOPRAAMIN YAKASINI YAVVVV.. ONLAR 4KİŞİ HEPSİDE İİİ ARKADAŞLAR .. YARDIMLARI SAYESİNDE BU GÜN BU SİTEDE YAZI YAZABİLİYOM.. YOKSAM PAZAR GÜNÜNDEN BERİ HALA O KUMLARDA KIPRAŞIYO OLACAKTIM....ŞŞŞŞŞŞ.. UĞURCUUUUKKKKKK..... :twisted:
ne bilem ben abi girdi slm okan abi yokmu dedi yok otur bekle birazdan gelir dedik gitti 2 saat sonra gene sordu yok dedik çay falan verelim dedik yok ben gidiiim dedi bole aralıklı elip gidince sende ortalarda olmayınca kıllandık :d yoksa seni o durumdan kurtardıkları için hepimiz olnara minnt duyuyoruz :D
ULA Bİ ORDASIN Bİ BURDA YETİŞEMİYOM SANA CEVAP YASMAYA YAVVVV...... :mrgreen: :mrgreen:
iri olabilirim ama kıvrak ve ceviğim :D
PESS YAVVVV PESSSS.... BAŞIM DÖNDÜ VALLLAA.... MODERATÖRÜ OYALAMAKTAN CEZA YİİCEN BAHH SÖLLİM.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hmmmm.... ozaman ben en yakın zamanda samsuna geleyim sen beni çiftlikte motorla gezdir çalıkuşunda döner yedir. pazar gunude kıymalı yedir oyalamıyayım seni:D bafra dondurmasında gül seklinde bide dondurma isterim :D
8) 8) 8) 8) :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: BANA UYAR .. BEKLERİM....Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
en kısa zamanda :D
okanım... uğurcuk memleketlin sayılır... bilir oraları... benide götürüceklerdi kim sorsa ama yalan oldu... 5 yılmı 6 yılmı oldu bilmem... hep överler samsunu da bi götürmedilerr...
VOLKANIM ATLA GEL YAVVVV.. BEN VARIM İŞTE ....BAŞKA BİRİNE İHTİYACIN KALMADI ARTIK.....GEZECEK YERİMİZDE ÇOK ..... 8)
inşallah gardaşım... ama biliyosun durumlar hala karışık... Mevlam hayırlara çıkarsın... tam çıktık çatlağa derken bi dalga yine sudayız... seneye inşallah.. seneye ööleee ve ya böyle gelmek istiyorum.. ben alkol kullanmam ama çok güzel eşlik ederim...
GEL KARDEŞİM GEL ... SAMSUN KÖPEEN OLSUN SENİN... ALKOLÜ BENDE ÇOK SEVMEM SEVENLERİ DE KIRMAM....KAFAMIZA GÖRE TAKILIRIS .... :mrgreen:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
hoşgelmişsin BARIŞ kardeşim benim yok henüz bi RR ama allah nasip ederse o da olcak tekrar hoş geldin aramıza....
gel abi gidelim senle iki motor samsuna varmısın :D ben eylül sonu ehliyet işini halediom varsa gelmek isteyen toplanır gideris topu topu 750 km yol
ah be uğurum... kısmetse Eylül'de eğitmenliğe başlıyorum... eğitim öğretim sezonunda bi yerlere kıpırdayamam... bu arada sen nası gidiyodun olm... iş başlıyo gelir gelmez....
Okanım bakarsın 15 tatilde damlamışım...
BU ALEMDE GÖRMEYİPTE ÖZLEDİĞİM ENDER İNSANLARDANSIN VOLKANIM....SEN 15 TATİL DİYON BEN O KADAR BEKLEYEMEM....İSTANBULDA BULUŞURUS.. HASRETİNDEN PRANGALAR ESKİTTİK BURDA KARDEŞİİM... 8)
ne eğitmeni be noli be örtmen mi oluon sen?? nerde neden niçiiiin?????? bide yarın istanbuldayım hazerfanda iş var mı bana :DAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
bana bile iş yok bu sene... bu yıl çalışmıyorum... sadece alt yapı işini aldık.. 3 günlük bi iş... festivalede gitmiycem...
ana neden ole oldu bu sene yaw tuhh beeee neyse allah buyuk :D ben kucuk :D buluruz bişiler
AGRESUS ABİ OKAN ABİYİ SORMAMIN NEDEN SADECE BU SİTEYE ÜYE OLDUM OLALI ONUNLA KONUŞAMADIĞIM İÇİNDİR BUNU UNUTMa AMA SEN GENE GELDİ DELİ FELAN DİYORSUN BU SÖZÜN BENİM HIŞUMA GİTMEDİ .. :( ve ugurcuk abi bafranın yolunu bulduğun zman herzman beklerim seni buraya dondurma yedirmek için nsl istersen [[agresus abi anladın mı beni olay bu ama rahatsızlık vermişsem de söle ...... :(
sametcim argesus sakasına ole dio bu sitede bole alınganlık yapılmaz gerenk yok. ben sahsen argesusun yegeniyim :D sıkma bole seylere kendini
teşekkür ederim arkadaş tekrardan hoşbulduk...
dostum hosgeldın aramıza en kısa zamanda goruselım :D :D
inşallah dostum bende isterim tanışmak ama önce şu ufak sorunumu halledeyim en yakın zamanda... allaha emanet ol
Aramıza Hoşgeldin Barış kardeş sen RR sahibi olma olayını kafana takma takıl bize buluşmalardan birine katıl agresusunda dediği gibi ister sıfır ister ikinci el güzel bir makinede sana buluruz sen bu konuları kafana takma eğlenmene bak emin ol motordan önemlisi burda cok güzel dostluklar edineceksin bu sitenin kurulma amacıda bu zaten motorlar gelip geçici ama dostluklar bakidir kardeşim.
herkezlere slm nasılsınz bugün :| :D