Samsun Ekip ilk Toplantıyı yaptı güzel bir birlikteliğin temellerini attı Maşallah Emeği geçen tüm arkadaşlara Teşekkürler yolunuz açık olsun inşallah nazar 8)
Mehmet resimler çok güzel emeğine sağlık 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Samsun Ekip ilk Toplantıyı yaptı güzel bir birlikteliğin temellerini attı Maşallah Emeği geçen tüm arkadaşlara Teşekkürler yolunuz açık olsun inşallah nazar 8)
Mehmet resimler çok güzel emeğine sağlık 8)
Başta Celil abi ve sevgili tuğrul'un katkılarıyla, RR ailesinin gazıyla sonunda samsun bir araya geldi. Bu akşam iyi bir ekip tablosu vardı. Ekibin bu samimiyeti hiç kaybetmemesini dilerim. Evinden işinden okulundan feragat edip katılan tüm dostlara çok çok teşekkür ederim. Bu akşamki toplanti çok güzel bir ani olarak hafizada ve forumda yerini aldı.
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Samsun ve raptorriders için güzel bir başlangıç oldu devamini inşallah getireceğiz..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Süpersiniz Samsun. Fotoğraflar ne kadar güzel bir buluşma olduğunu özetlemiş :)
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harikasınız Samsun ekibi :Rockn Roll:8)
Evet harika bir başlangıç.. samsundaki tüm chopper cruiser ( marka gozetmeksizin) buluşmaya etkinliklere katılmaya bu ortamın sıcaklığını tüm Samsunlu arkadaşlarımızı göreceğimizi umut ediyorum.. Teşekkürler samsun RR Karadenizde ilk adımı yine siz attiniz..
Tebrikler samsun. Abilerim kardeşlerim. Muhabbetiniz daim olsun. Ağzınızın tadı bozulmasın. Gün gün büyüyüp kenetlenmeniz dileğiyle8)
Oldukça eğlenceli, faydalı ve etkin bir toplantı oldu. Bir sonraki toplantıyı dört gözle bekliyorum :)
Muhabbetiniz daim olsun Samsun ekibi.Devamını bekliyoruz :Rockn Roll:8):)
Bende bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Hanıma ufak bir operasyon yapılacağı için burdaki muhabbete katılamadığım için kusura bakmayın.
En kısa zamanda tekrar bir araya geleceğiz inşallah
Arkadaslar muhabbetiniz bozulmasın...
Teşekkür ederim Mehmet
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nazar
Selamlar Samsun,
selamlar kardeşlerim,
Fotolardaki samimiyet ve gülen yüzleriniz hep daim olsun. nazar
Yolunuz hep açık, rüzgarınız bol, kazadan, sorundan ırak, güzel günler hep sizinle olsun...8)
Gürol abicim çok geçmiş olsun .acil şifalar diliyorum. Yapabileceğimiz bir şey varsa çekinme lütfen elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
Gecmiş olsun. Allah acil şifa versin
Gürol Abi çok geçmiş olsun eşinizin bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum
Nete fazla giremiyorum iş yoğunluğundan dolayı resimleriniz çok içten samimi yüz yüze de tanışmak dileğiyle yazın Samsun ilk planım
Samsun. İnanılmaz bir başlangıç gerçekten ilk buluşmanın tadı bi başka olur herkesi tebrik ediyorum nice 6 lar 16 lar 66 lar gormek dileğiyle.. Abim bu arada çok çok geçmiş olsun sağlıklı günler inşallah en kısa zamanda..
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gecmis olsun abi...acil sifalar dilerim.
Abicim durumun iyi olmasına sevindim acil şifalar.
Samsun bir sonraki buluşma ne zaman ?
Buluşma tarihi yakında girilecek. Ekibimizin farklı günlerde izinleri var. O nedenle standart bir günde devam etmek programı uymayanlara haksızlık olur. İlk buluşma pazartesi olmuştu bu kez başka bir gün olacaktır. Bir kaç telefon görüşmesi yapmam lazım :)
Muhabbete bayağı bi geç dusmus olsamda bizi destekleyen bütün RR aileme tesekkur ederim umarım herşey gonlumuzce olur ve yaza tam bir kadroyla giriş yapmış oluruz.