Geçmiş Olsun Mehmet. Umarım son motorcu kazasıdır bu.
Yazdırılabilir Görünüm
Geçmiş Olsun Mehmet. Umarım son motorcu kazasıdır bu.
Çok geçmiş olsun abi. Acil şifalar diliyorum 😞
Çok geçmiş olsun
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok geçmiş olsun bizim bir düşmanlarımızda yayalar kaldırımda yürümezler pat diye atlarlar sırf bu yüzden egzoz yaptırdım memnunum.. Allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun. allah acil şifa versin.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bir ihtiyacınız olursa her zaman yaninizdayiz.
Rabbim acil şifalar versin. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun
Hepinize iyi diöeklerinden dolayı çok teşekkürler omzun durumundan dolayı çok yazamadım malum kırık 21 gün rapor aldım şimdilik dinleniyorum insanlarımız sağolsun ilkönce yolun karşısına geçmeye çalışıp tekrar geri dönünce mecburen motoru kendi üstüme yatırdım yada çarpacaktım :/ olaym garip tarafı yerde biraz sürüklendim ama motora hiç biley olmadı biraz benzin döküldü sadece ben zaten düşerken baktım motoru devircem motora bişi olmasın die hemen kendimi vurdum ve motorun düşüşünü yavaşlattım motoru kurtardım ama omzum kırıldı bide kaskın güneşlik vizörü kapanınca gündüz vaktin hava aniden kararında öldüm sandım çok korktum 😂😂 neyse sonuç olarak başta tuğrul şef hem hastanede hemde sürekli arayıp bilgi aldı durumumu sordu ilgilendi ve diğernarkdşlar aradı sağolsun burasının gerçekten bir aile olduğunu birkez daha anladım nepiniz iyiki varsınız inşallah tekerlerinize taş deymez 😎
Artık bakkala yayan giderken bile kask takasım var [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kardeşim cok büyük geçmiş olsun. Rabbim acil sıfalar versin umarım en kısa sürede 2 tekerine kavusursun.
Bir süre sanmıyorum omuz olduğu için izin verirse doktor kullanıcaz bakalım [emoji53]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçmiş olsun. son kazan olur umarım.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum