Burayı gezmiş kadar olduk fotoğraflarla :) Mavigöl de de yer bulun bigun gelemesek te orayida gezmiş kadar olalım 8)
orayıda yaşatırız sizlere hatta bigün gelin bizzat gezelim :cheesy:
02.May.2016
frknulas
Alıntı:
ereneren Nickli Üyeden Alıntı
orayıda yaşatırız sizlere hatta bigün gelin bizzat gezelim :cheesy:
Valla açıkçası çok isterim hem sizleri gorup beraber vakit geçirmeyi hemde uzun yol yapmış olmayı. Ama haftada bugün izinle imkansıza çok yakın duruyor. Özellikle izin günün her hafta dönüşümlüyse...
02.May.2016
denizintruder
Bu andarkan öldürüyor beni..
02.May.2016
ereneren
Alıntı:
frknulas Nickli Üyeden Alıntı
Valla açıkçası çok isterim hem sizleri gorup beraber vakit geçirmeyi hemde uzun yol yapmış olmayı. Ama haftada bugün izinle imkansıza çok yakın duruyor. Özellikle izin günün her hafta dönüşümlüyse...
valla herzaman bekleriz kardeşim inşallah ankara olmasada biyerde topluca bulusup bi gezimiz kampımız olcak8)
02.May.2016
ereneren
Alıntı:
Deniz Cbf Nickli Üyeden Alıntı
Bu andarkan öldürüyor beni..
andarkan herkesi öldürüyo :cheesy:
02.May.2016
Birkan Bozkuş
Keyfinizde demir atınızda eksik olmasın kardeşlerim fotoraflar ve mekan çok güzel8)
02.May.2016
newmoon06tr
Alıntı:
dbxerdem Nickli Üyeden Alıntı
Ali kardeşim senle acaba yan yana bir gün motor surecezmj acaba? Yahu nerelerdesin
Erdem valla doğru söylüyorsun. inşallah 19 mayıs ta beraberiz. 8)
02.May.2016
newmoon06tr
Alıntı:
ereneren Nickli Üyeden Alıntı
bendeki fotolarda motosikletleri cekmemişim ama ceken vardır heralde erhan ve aldorada yüklerler fotoları :) ali abi güzeldi baya sen bişey demedin gezi için bilgi vermiştik belin ne durumda abi
Eren, c.tesi akşamı aldoraya bilgi vermiştim. kendime 100 bin bakımı yaptırdım.:) bel 2 tane yakı ile sarılı bir hafta süreli, sağ el baş parmak 20 gün süreli bandajlı. :) inşallah şifa bulurum 8)8)
02.May.2016
ereneren
Alıntı:
newmoon06tr Nickli Üyeden Alıntı
Eren, c.tesi akşamı aldoraya bilgi vermiştim. kendime 100 bin bakımı yaptırdım.:) bel 2 tane yakı ile sarılı bir hafta süreli, sağ el baş parmak 20 gün süreli bandajlı. :) inşallah şifa bulurum 8)8)
abi arabada falandamı sıkıntı onla katılsaydın keske neyse baska gezilere inşallah cok geçmiş olsun dikkat et abi