Marmarisden 3 saat git 3 saat dön.. zor olacağı için katılamıyorum. Gelecek toplantılarda ortada buluşmak üzere...
Yazdırılabilir Görünüm
Marmarisden 3 saat git 3 saat dön.. zor olacağı için katılamıyorum. Gelecek toplantılarda ortada buluşmak üzere...
Sonraki bulusmalarimizda farkli yerler olacak Ugur abi. Marmaris'ten seninde desteginle baska arkadaslarda aramiza katilirsa Mugla Bodrum uyeleri ile birlikte sizinde dahil olacaginiz bir bulusma planlarimizda var... aklima ilk ortak yer olarak Ören gelio. Neden olmasin.
Teşkilat olma yolunda ilerleyen muğlayı tebrik ederim, motorculuğa gönül vermiş chopper ruhu taşıyan kişiler bi araya geldikce ailemiz daha da büyüyor bir sonraki adımları heyecanla bekliyoruz muğla 8)8)
http://s32.postimg.org/62axu61e9/P_20160512_122124.jpg
bulusma yerimizin fotosu
bulusmaya son 2 gun
1- Ozan (Ozan DINCKAL)
2- HuBo (Hulusi BOZKURT)
3- MUSTAFA48 (Mustafa ÖZKAYA )
4- Oguz ( Oğuzhan TÜRKMEN )
5- Bodrum (Yasin ŞIRACI)
6- Aykan (Murat Aykan)
7-
8-
9-
Muhabbetiniz bol dostluğunuz ve keyfiniz daim olsun arkadaşlar. Yolunuz açık olsun. 8)
Arkadaşlar 18,05,2016 tarihli bodrum buluşmamızda milastan hareket saatimiz 16:30 olucaktır. buluşmamıza gelmek isteyen motor ve chopper motora gönul veren motorcu kardeşlerimi beklerım. gelmek isteyen olursa 5445320550 nolu telefonla irtibata gecebılır.
herkes için hayırlı olsun :)
hadi bakalım muğla yarın büyük gün :)
Veeee sonun ilk bulusmamizi gerceklestirerek RaptorRiders Mugla ailesinin ilk adimini attik... Hepimiz icin hayirli olsun. Ilk bulusmanin verdigi heyecanla muhabbete dalip fotolarida yetistirmeye calistik. Keyifli bi aksam oldu bizim icin... en kotu gunumuz boyle olsun.
http://s32.postimg.org/warts2rsx/P_20160518_213108.jpg
http://s32.postimg.org/3v7v11d1d/P_20160518_213124.jpg
http://s32.postimg.org/u8h8jlh6p/P_2..._214129_BF.jpg
http://s32.postimg.org/zfn7k8rb5/P_20160518_190107.jpg
Çok güzel bi aile olduk. Çok güzel zaman geçirdik hepinize çok çok teşekkür ederim güzel ailem :)
ozan sef seytan carpmıs benı bu fotoyu neden attın:) bu arada saka bır yana gercekten cok guzel bır gundu cok tesekkur ederım herkese iyi ki varsınız guzel ailem
Ooo bir ilimizden daha güzel bir haber dostluğunuz daim muhabbetiniz bol olsun en zor kısmı atlatmışsınuz devamı daha kolay gelir emin olun 🖒🖒👏👏
Samsung Galaxy Note 5 Cihazımdan gönderildi
Bugün benim için ve ailemiz için raptorriders muğlanın ilk adımını atmanın verdiği mutluluğu tarif edemem. O kadar sıcak o kadar samimi bir buluşma olduki sanki uzuuuunn zamandır tanışıyormuş gibiydik Keyifli sohbetden ozan şefimin dediği gibi resim çekilmeyi en sona sıkıştırmak zorunda kaldık İnşallah bundan sonra daha güzel ve büyük bir aile olarak devam ederiz. Hepinize çok teşekkür ederim güzel gün için İyiki yollarımız kesişti güzel ailem :)
Tebrikler Muğla resimlerde çok harika görünüyorsunuz devamını bekliyoruz :Rockn Roll:8)
Tebrikler dostlar, harika görünüyorsunuz, sizinle aynı heyecanı hissettik, dostluğunuz daim olsun
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu haberi gördüm çok sevindim :) RR ailesinin bir üyesi gerçekten olmak istiyorum hele bu haberden sonra dahada can atmaya başladım. Aslen Muğla/Yatağan' lıyım bizim oralarda çok fazla motofest düzenleniyor gerek Yatağan gerek Bodrum. İlk motorumu yazın ortasına doğru alıcam ve Yatağanda deneme alışma sürecinden sonra İstanbul a getireceğim. Fazlasıyla sevinçliyim şuan yolunuz, yolumuz açık olsun. :)
Arkadaşlar fotoğraflar harika. Allah muhabbetinizi arttırsın8)
İlk buluşmada sanki yıllardır tanışıyoruz gibi hissetmeniz çok doğal, ben de Ankara ekibiyle tanışmamı ve ne kadar çabuk dost olduğumuzu anlatamam, motosiklet sevdası kardeşliği böyle işte, tebrikler Muğla'daki arkadaşlar, umarım görüşmek tanışmak kısmet olur günün birinde 8)
haydi bakalım muğla bu yaza hızlı bir şekilde girmek istiyoruz. Muğlalılara sesleniyorum ilk buluşmamızı gerçekleştirdik ikincisinde daha kalabalık olmasını temenni ediyorum.
Fotograflar harika dostluğunuz daim olsun :)
Muğla başlangıç olarak süper görüntüler ilk buluşmanız hayırlı olsun devamını bekliyoruz :)
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk buluşmanız için tebrik ediyorum sizleri. Ozan abimizi yakından görüp tanıma fırsatımız oldu. Çok şanslı bir ekipsiniz. Kardeşliğiniz ve muhabbetiniz daim olsun. Dilerim beraber yol yapma fırsatımız da olur.
Selamlar Muğla,
Hayırlı olsun, Umarım ve dilerim, motor ve sürme sevgisi etrafında iyi, uyumlu ve kuvvetli bir birliktelik kurup daha da gelişirsiniz.
Ozan kardeşimiz ile İzmir'de tanıştık (yüzündeki gülümseme, gözlerindeki ışıltı ve mutluluk eksik olmasın) ve sizlerle de tanışmayı, beraber sürmeyi çok isterim. Bu fırsatı yakalar yakalamaz harekete geçeceğimden hiç şüphem yok...8)
Ayrıca dün Anadolu Yakası toplantısına katılan Ömer Arslan (Siyah Adam) sanırım 3-4 ay sizlerle birlikte olacak. Ona bir makine ayarlamak lazım...:)
Sohbetiniz daim, rüzgarınız bol olsun...:Rockn Roll:
[QUOTE=CELİL;219734]Ozan ve Tüm Muğla Ekip arkadaşlarımıza ilk buluşma Hayırlı olsun ilk heyecan çok güzel bu daha başlangıç her şey çok daha güzel olacak ve çok daha kalabalık kocaman bir ekip olacaksınız inşallah nazar 8)
Onemli olan ilki yapip baslamakti bunuda sayenizde gerceklestirdik. bundan sonra onemli olan uzerine koyarak ilerlemek. hepimiz icin hayirli olsun tekrar 8)
Cok tesekkur ederim Suleyman abim. Gozlerimde gorduklerin sizlerden yansiyanlardi, sizlerin aynasiydim gecen 2 gun boyunca. burdan tekrar RaptorRiders ailesine cok tsk ederim, ve gercekten sizleri iiki tanimisim.
Bu arada Omer ile (Siyah Adam) irtibat halindeyim. 1 haziran itibari ile burda olacak, is bulma konusunda da elimizden geldigince yardimda bulunup, motor sahibi yapip gezi ve bulusmalar duzenledikten sonra, motoru ile sizlere tekrar geri gondericez 8)
Sohbet ve ruzgarlarimizi paylasmak uzere
Ozan' ım keyifli sohbetler kardeşim harika resimler ;)
Süleyman abim, Ozan abim teşekkür ederim ilginiz, yardımınız için. Her geçen gün bu aileyi görüp katıldığım bi parçası olabildiğim için çoook mutluyum
Muğla ilk teşkilatınız hayırlı olsun şimdiden...Akdenız bölgesınde oturduğunuz için motor sevdanız 12 ay devam eder bunun için çok şanlısınız kıymetını bilin :) Arkadaşlığınızın yeni dostluklara yelken açması ümidiyle yolunuz açık olsun...