Hayırlı olsun Burak kardeşim, Allah utandırmasın.
Yazdırılabilir Görünüm
Hayırlı olsun Burak kardeşim, Allah utandırmasın.
Hayırlısı olsun kardeşim Allah utandırmasın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Burdan da tebrik edeyim görevinde başarilar kardesim allah utandirmasin
hayırlısı olsun allah utandırmasın yeni görevinde başarılar dilerim. :)
Yazıma tüm kardeşlerimizden özür dileyerek başlamak istiyorum. Birkaç gündür foruma giremiyorum, cüzdanımı ve cep telefonumu otobanda düşürdüğüm için. Şimdi her birinizin mesajlarını teker teker okudum.Samimiyetiniz ve içten dilekleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum.
Şimdi gelelim günümüze. Herşeyi , otobanda Tuğrul abimle beraber cüzdanımı ararken farkettim. Arabalar vızır vızır geçerken, biz ters yönde yürüyorduk akıntıya karşı. Amacımız basit bir cüzdanı ve telefonu bulabilmekti. İkimizde umutsuzduk ama iki kardeş yürümek güven veriyordu bize. Beraber olduktan sonra herşeye karşı durabilirdik. Akan trafiğe, ters yönde gelen arabalara, iş kaygısına, yoksunluğa, hüzüne ve en önemlisi mutsuzluğa.
Aramızda ki bağ , aynı yeleği giymekten ibaret değildi. Aile kavramından bile daha yakında hissettiriyordu nefesini. Artık bizi kimse yıkamazdı. Bizi birlikteyken kimse üzemezdi. Sonra baktım geçmişime. Samsundan ve kız arkadaşımdan ayrılışım, izmir'e sıfırı tüketerek gelmem. Daha dün gibi gözlerimin önünde. Hiçbirşeyim yoktu. Yeraltından besleniyordum gülebilmek için. Lakin RaptorRiders forumu keşfedip Tuğrul ile tanışmama kadar. Aliağada sadece ikimiz oturup motor muhabbeti yapmıştık. Bir yandan da RaptorRiders İzmir'in ilk adımlarını atmış olduk. Neyse duygusala bağlamadan sizi daha fazla sıkmadan konuyu toparlıyım.
Bana motor almamda yardımcı oldu. Motorumu sürmesini öğretti. Herşeyinde ve herşeyimde beraberdik. Çoğu şeyi bana o öğretti. Şimdi ise mükemmel bir kardeşliğimiz, RaptorRiders külübümüz var, Ve İzmir İl Sorumlusu yardımcısıyım.Üzerimdeki emeklerini hiç bir zaman ödeyemem. Kardeşlerim hepinizin huzurunda Koordinatörümüz Tuğrul BAYLAN (tbaylan) a en içten ve en samimi teşekkürlerimi iletiyorum. İyiki varsın abim.
Bu zorlu yolda, kaybettiklerim oldu. Kazandıklarım oldu. Nice yollar yaptım ve nice olaylara tanık oldum. Bir choppercı nasıl yetişir görmüş oldum. Özgürlük ve aykırılığın harmanlanmasıyla şekillenen hayatımızda hep daha ileriye sürdüm. Yanlızlığa, hürriyete, hüzne ve karanlığa sürdüm. Ama hiç bir zaman yalnız olmadım. RaptorRiders Kardeşliğimiz hep yanımdaydı.
Beraber daha nice kilometrelere kardeşlerim. Ufuk, furkan, toprak, barış abi, ahmet abi, ibrahim abi ve hikmet abi. Başından beri hep birlikteydik. Çok teşekkür ederim destekleriniz için. İyiki varsınız sizlerde. Ayrıca aramıza yeni katılan kardeşlerimize de teşekkürlerimi iletiyorum, hep bizimle olun, desteklerinizi esirgemeyin. Birlikte olursak bizi kimse yıkamaz.
Başkanlarım, Alper Abim ve Celil Abim. Beni bu göreve layık gördüğünüz için çok sağolun. Külübümüz ve kardeşliğimiz için elimden ne gelirse yapacağıma kuşkunuz olmasın.
Ayrıca adını unuttuğum kim varsa hepinize teşekkür ediyorum RaptorRiders Kardeşlerim. Birlikte kazasız belasız nice kilometrelere.
Gönlümüz motorumuzda, gözümüz yolda olsun...
Kardeşim benim görevin hayırlı uğurlu olsun yeleginde eskisin
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görevin hayırlı olsun Allah utandırmasın...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayırlı olsun Burak inşallah daimi olsun dostum :-)
Kardeşim Allah utandırmasın çok sevindim her zaman yardım meleği gibi aramızdasın iiki varsın.
Yeni görevin hayırlı olsun kardeşim allah utandırmasın..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burak Tekrar Tebrik ederim Başarılarının devamını dilerim hep birlikte çok güçlü bir Aileyiz 8)
Verilen apoletin yakistigi adamlarla dolu teskilatimiz. Burak kardesim tebrik ediyorum
Burak hayırlı olsun görevin