Ah be o denizin turkuazına hasta oldum şimdiden.Bir an önce yola çıkmak lazım.
Yazdırılabilir Görünüm
Ah be o denizin turkuazına hasta oldum şimdiden.Bir an önce yola çıkmak lazım.
Arkadaşlar silivriden 16 tekirdağdan 14 ten önce tekne yok pazar dönüş içinde ya 11 ya 17 saatler dengesiz gibi geldi herkez fikrini beyan ederse sevinirim
Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Silivriden binilirse gün ölüyor.tekirdağdan binilirse yine gün ölüyor aslında ama ben zaten öğlene kadar çalışacağım için bütün saatler bana uyuyor en azından gruptan kopmıycam.
Pazar günüde sabah gitmek yerine akşam 17 bana uyar.En azından doya doya adanın tadını çıkarırız.
Önerim Gidiş, Cumartesi Tekirdağ 14:00, dönüş Pazar 17:00
İdeal olur...
olmaz ossun bööleee feribot... daha ne diim... ülee adamın gittiğine, döneceğine değmez... şşşttt ilkerim koparalım sen deneyimlisin... sen nası gittiydin bi anlat hele...Alıntı:
gün her türlü ölüyor zaten.Bir gece kalıyor artık onun tadını çıkarıcaz.Anı yakaladığımız kadarı ile.
Arkadaşlar bu arada şimdi Ömerkaptan şirketiyle görüştüm önceden bildirmemiz lazım kaç motor gitcegimizi yoksa tekirdağ sahilde çay içer döneriz ona göre.1 veya 2 motor problem olmaz ama grup gelecekseniz önceden arayın muhakkak dedi
Motor ve sürücü 20 artçı 10 ytl
Gelecek arkadaşlar parmak kaldırsın ki listeyi bir an önce oluşturalım...
O tarihlerde maalesef ben gelemem, yazık oldu
Cuma akşamı Silivri'den 19:00'da vapur kalkıyormuş. Bence Cuma'dan gidelim...
Aslında mantıklı ama cuma akşamı 18:00-18:30 arası çıkıyoruz hatta Alper daha geç çıkıyor bu saatlerde çıkan arkadaşlarımız çoğunlukta. o saatten sonra yetişmeye çalışmak riskli olabilir biraz daha geç olsa cumartesi akşam 5 te orda olmaktan çok daha mantıklı olurdu ama şölede yapıla bilir erken çıkabilecek arkadaşlar cumadan gider yetişemicek olanlar cumartesi iki grupta oluşturulabilir
Cuma için sayı çok olur mu acaba? Ayrı olduktan sonra bir anlamı yok ki...
Anca beraber kanca beraber :)
Zaten söylemek istediğim kaydadeğer iki grup.Yani cumadan iki motor gerisi cumartesi olursa ayrılmaya değmez ama 7-8 motor olabiliyosa bence olabilir hem bizde hazıra konarız eğlencenin ortasına dalarız.Olmamı
Olma mı??
O zaman gelebilecek arkadaşlar hangi gün geleceklerini de belirtirlerse, listeyi ona göre tasnif ederiz...
Carvalho (Cuma)
Eveeetttttt AVŞA yolcuları elleri görelim cuma 19:00 da silivride olabilecek arkadaşlar cuma diğerleri cumartesi için kaldırsın.
Katılım Listesi
1-aidikurt (+1) firstlady
2-yenikoylu_ua (+1) modlady (cumartesi)
3-BULL
4-Motojunior
5-ozzymania (cumartesi)
6-Alpertim
7-Carvalho (cuma)
8-
O ne ya liste de Alper-tim de var. Ne oldu sayısal mı yakaldı yoksa kafasını gidona mı çarptı.
Valla Aksu baba Alpertimi yazdık ama sonsöz Ali ustada parça bekliyo yetişip yetişmeme durumu var kısmet artık
Cumadan gidebilsem çok güzel olurdu ama kısmet işte bu hafta çalışıcam.
Hatta 14:00 Tekirdağ'a yetişmem bile zor gibi gözüküyor.
Evet Cumartesi gitmeyi düşünenler Tekirdağ 14:00'mü silivri 16:00'mı.
Artık biraz çaba gösterirsin kardeşim olmadı sende silivriden gelrsin karşılama korteji yaparız sana
Desene ben eğlencenin ve hazırlanmış ortamın cuk diye, içine düşücem.Alıntı:
Abi ne korteji zaten minnacık ada.Oturduğunuz yerden kornaya bassanız duyarım :P