Abicim çok geçmiş olsun.. ekipmanın tam olmasına çok sevindim.. umarım biran öncede motorunu yaptırabilirsiniz. .
Yazdırılabilir Görünüm
Abicim çok geçmiş olsun.. ekipmanın tam olmasına çok sevindim.. umarım biran öncede motorunu yaptırabilirsiniz. .
Geçmiş olsun İlker kardeşim Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun, allah beterinden korusun.
Çok geçmiş olsun . Allah beterinden saklasın
çok çok geçmiş olsun :( aracın plakasını aldıysan polise ihbar et böyle kendini bilmez sürücülerle dolu etraf o yüzden biz motorcular iki kere düşünelim herşeyi allahtan acil şifalarını diliyorum ve tekrardan geçmiş olsun üzüldüm :(
Abi çok geçmiş olsun, sende ciddi bir şey yok neyseki, son olsun inşallah
Geçmiş olsun. Sana bişey olmamış ya gerisi mühim değil. Çaba geleceğine mala gelsin
geçmiş olsun allah beterinden korusun
Geçmiş olsun. :(
Sent from my iPhone using Tapatalk
cokk gecmis olsunnnn:(
Çok geçmiş olsun
Çok geçmis olsun sizde bsey olmasin motor hallolur bi sekilde.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın dostum.
Cok gecmıs olsun
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlker geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden korusun, inşallah ömrün boyunca görüp geçirdiğin son kazan olur. Bir an önce iyileşip tekrar motor üzerinde olman dileği ile...
İlker abi çok büyük geçmiş olsun8)
çok geçmiş olsun abi sende bir şey olmaması sevindirici motor bir şekilde halledilir. iyi ki ekipmanların varmış önemini daha iyi anlamış olduk. Allah daha kötülerinden korusun hepimizi.
İlker,
geçmiş olsun kardeşim. nazar olsun.
Ekipmanın ne kadar önemli olduğu konusunu kazadan kazaya değil her toplantıda mutlaka dile getirmek gerekiyor. Evet yaz dönemi hava sıcak korumalar sıkıyor veya bunaltıyor, chopper tipi makine kullanıyoruz racona ters vs gibi diye kullanmamazlık edebiliyoruz ancak önlem veya koruma olamadan gerek bizim tarafımızdan gerekse diğer araç sürücülerinden yapılacak en ufak bir hata sonrası günlerce veya aylarca makineye binememe sorunu yaşayacak olacağımızı unutmamak gerekiyor.
Çok geçmiş olsun..
Büyük geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşirsin.
Gecmıs olsun Ilker.. Ekipmanlarin onemi belli oluyor basa gelince. Allah beterinden korusun
Allah esirgemiş. GEçmiş olsun ..
allah korumus kardesim gecmıs olsun nekadar dıkkatlı olursak olalım karsımızdakı ve arkamızdakı suruculerın dıkkatsızlıgı yuzune yasanıyor tum olumsuzluklar
Büyük geçmiş olsun hocam. Çok sinirleniyorum bu tarz olayları duydukça, trafiğe. Birde durmamış, sıfatını içimden söylediğim insanımsı varlık.
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Çok gecmisolsun. Adamın sinirleri zipliyo böyle şeyler duyunca. Neyse ki sizde bişey yok.
HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi dileklerini esirgemeyen tüm RR Ailesine teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Çok çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirsiniz ..
Çok geçmiş olsun, hafif atlatmana sevindim. Umarım kısa zamanda toparlarsın.
Cok gecmis olsun