-
1-tbaylan(Tuğrul Baylan)+1
2-ob1kanobi(Hikmet Şenay)
3-karakalem(Burak Bilici)
4-AMZ35 (Arda Murat ZORLU)
5-gokceceviker (Gökçe Çeviker)
6-Amon_Amarth (Muhammed Yaray)
7-toprakonur (toprak onur güler )
8-mehmet35(Mehmet Kıroğlu)
9-ckaraca (Cenk Karaca)
10-Tugay Güreşen (Tugay Güreşen)
11-Barış Oral ( Draven )
12-gabriel cash (Göksel Özünver)
13-BeBeRuhi13(Rıfat KESKİN)
14-FurkanC. (Furkan Canbolat)
15-Batuhan35 (Batuhan Karaayak)
16-Ufuk_ (Ufuk Üzgün)
17-Dgsablk ( Doğuş ABLAK )
18-Bugra35(Buğra RUDARLI)
19-Dark Macros(Önder Yeşilyurt)
20-TR_PAR(TOLGA PAR)
21-Bradiaga (İskender Özçelik)
22-ibrahimyılmaz (İbrahim yılmaz) +1
Casper_VIA_V9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Tuğrul' um,
Gecenin sonuna kadar kalamadım kusuruma bakma. Gerçi gecenin sonuna kadar da kalsam sana doyum olmaz be kardeşim.
Geçen sene İzmir teşkilatının ilk buluşmalarını yaptığımız zamanları hatırlıyorum...bir avuç insandık. Şimdi her geçen gün büyüyen kocaman bir il teşkilatı olduk....
Az da olsa arada tatsız zamanlar geçirdiğimiz oldu, yeri geldi suratı asıldı hepimizin. Ama günün sonunda dönüp bakınca günden güne güçlenen bir kardeşliğimiz oldu ve bununla gurur duyduk.
Senin adına seviniyorum, çünkü bu dönüşle birlikte senin için uzun süren bir hasret bitiyor, ailene ve sevdiklerine kavuşuyorsun. Bizim adımıza ister istemez üzülüyorum, çünkü kardeşliğimizin temellerini İzmir' de atmak üzere ilk hareketi başlatan sensin. Emeğin çok büyük kardeşim, sana ne kadar teşekkür etsek az.
Ufuğun paylaştığı alttaki 2 siyah beyaz resim de bizim sana armağanımız kardeşim. Emeğine, özverine ve kardeşliğe katmış olduğun değer için, hem ilk sekiz' in hem de toplu fotoğrafımızın bir derlemesini yaptık 8)
Biliyorum her fırsatta soluğu İzmir' de alacaksın, eskisi kadar olmasa da yine görüşeceğiz, yine beraber olacağız.
İzmir' e ne zaman gelsen hepimizin kapısı sana sonuna kadar açık " ben geldim " desen kendi evin gibi kalabileceğin 20 tane evin var :Rockn Roll:
İyi ki varsın kardeşim, en kısa zamanda görüşmek üzere ;)
-
-
Kusura bakmayın arkadaşlar çok kalamadım, ama giderken kordinatörümüzü görüp vedalaşmak istedim tabikiide ☺ Birdahaki buluşmada görüşmek üzere ☺