Gecmiş olsun Serkan.
Yazdırılabilir Görünüm
Gecmiş olsun Serkan.
dostum olayı bılmesekte ortada sınır bozucu bır durum var gecmıs olsun :idea:
Sağolun arkadaşlar. Allah razı olsun
Merhaba Arkadaşlar,
Bende hala motor yok. Saolsun siteden arkadaşların yardımıyla satan yer buldum İzmit'te ve gördüm motoru. Gerçekten hayran oldum. İnşallah ileride alacağım zaman size yine danışıcam ama şimdilk yakında gözükmüyor. Fakat bu motor sevgisi gerçekte ilginç birşey çünkü illede binip gezmek gerekmiyor, hakkında okumak bile güzel bir hobi.
Neyse, olaya gelirsek, biraz gözüm korktu desem yeridir. Çünkü nezaman arkadaşlarla motor muhabbeti yapsak ben Regal dediğimde genelde duymamış oluyorlar ve ilk dedikleri şey "Motor bozulursa ne yapacaksın? Nereden parça bulacaksın?" oluyor. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla böyle bir sorun gerçekten var.
Yine de değer mi Regal için risk almaya?
Zaten hafta sonu gezi amacıyla bineceğim motorda birde sorun çıkarsa ben nasıl uraşcam onun parçasını bulmakla? Zaten iş güç, en erken 5 de çıkıyorum işten :)
Not: Yakıtlarla ilgili teknik sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.
walla yasers arkadasım her regal arıza yapacak diye bişey yok benim ilk vitesli motorum regal 3aydır kullanıom hiç bi sorun cıkarmadı bence gayet iyi motor yane ilk başlayan için:D
Not:bu arada ilk düşüşüm gerçekleşti dün akşam düştüm :D artık bende motorcu sayılırım :D
Arkadaşlar slm... şükür motorsikletime kavuştum. 23.08.2007 tarihinde arıza yapan motoruma 14.09.2007 tarihinde kavuştum. Bu arızanın bana maliyeti 500 ytl oldu.