daha yenı sofradan kalktım off yaa gıdeyım hazır konserve bulayım bırtanede lımos fşırk,fışırk üstune sıkarım abe öldum yıne acımdan :P :P :P :P
Yazdırılabilir Görünüm
daha yenı sofradan kalktım off yaa gıdeyım hazır konserve bulayım bırtanede lımos fşırk,fışırk üstune sıkarım abe öldum yıne acımdan :P :P :P :P
yok kubilay yaptığım yok daha ...sağsalim gitmişsiniz ne güzel...herkese selam ...
İnci dolmaları yapacağın günü hafta sonuna mesela bir cumartesi akşamına denk getir ki biz de gelelim Ankara dan. Herhalde Ramazana denk gelecek ama yine de geliriz. 15 Eylül uyar.
abi ya ne dolması ,dolma falan yaptığım yok ...:)ama senin istanbul"a geldiğin gün haberim olsun sana ve ablamıza özel yaparım sözz....
Önceleri bende dedim ne dolması yaw yok öyle şey, kimse inanmadı baktım iş ciddiye gidiyor sende tamam dedin bende mademki dolma yapılacak eh bizde gidelim İstanbul a dolma yemeye
gel abi sana gelmemi dedik ....sen gel iste yeterki ben sana dolmalar,içli köfteler yaparım
Aman hocam içli köfte demeyin :cry:
Adanalı bir arkadasım vardı ögrencilikte ben de memlekete gideceğim kadın(ellerinden operim annem) yetişsin diye yapmadıgı kalmadı amca bile mutfaga girdi nafile yetişmedi :cry: o gün bugün ne zaman duysam içli köfteyi içim burkulur.
dostlar kapayın su dolma muhabetını zaten kılo aldım yakında dolmaya donecek adaylar arasındayım :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
eee ben de ADANAlıyım
abe heyyy bende trakyalıyım dolmayla ne alaksı var dıyceksınız valla hıc bır bılgım yok ıcımden geldı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
onu bunu bilmem inci ablanın lahana dolmasını yemişimdir... mükemmeldi e birazda acı vardı ağzımıza layıktı valla :mrgreen: :cheesy:Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
sadece lahanayı değil arzu hatırlasana; tophanede ne yediğini,orda lahana yoktu sadece ;yaprak ve patlıcan da vardı
ah ablam be ben ona yetişemedim ki keşke bizim motrcular bırakılmı onu bi geldim kim dolma getirdi dedim inci hanım dediler devamı nerde dedim midemizde diye dalga geçtiler... :? :?Alıntı:
oda bi yana ben seni orda tanıdım... ilk sözümde ben dolma isterim olmuştu :mrgreen:
alla alla ben yanlışmı hatırlıyorum azrzu, tabağa koyup sana ben verdim di
yok ablam yetişememiştim.. ben dolmaya ya nerde yanlış hatırlıyon dolma deyince akan sular durur benim için öle :? :? bön bön baka kalmıştımAlıntı:
Ya hocam boyle oluyor hep bu mevzu acıldıgında o yöreden birisi cıkıyor.Ama yapmıyor, agzımızda bir su birikintisi öylece kalıyoruz.Alıntı:
Bizim oradaki yemeklerde içli kofte bilinmez tam ehlinden yiyecektik kaçırdık :cry:
Cok içim yanıyor çoooook :cry: :cry:
Alıntı:
xerline Nickli Üyeden Alıntı
sen inci ablaya sipariş ver o ne eder eder yapar .... :x
BENDE SÜPER MISIR PATLATIRIM :mrgreen: :P :mrgreen:Alıntı:
ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
mısırmı oda büyük bi başarı tabikii :cheesy: :mrgreen:Alıntı:
xerline Nickli Üyeden Alıntı
başka ne yapıyon mesela bardağa su koyabiliyormusun :x :x :P :P (takılıyorum sana kısmazsın inşallah)
abla inşallah kızmaz bende takıldım... ama ne yapıyım mısır biraz basit geldide :cheesy: :PAlıntı:
Yok hocam ne kızması kasayı tuturmaya calısıyordum o esnada valla bu mısır olayında iddalıyım hani sinemada calısıyorum :mrgreen: :mrgreen: Ama yapamadıgım yemek sayılıdır. salatada da iddalıyım her zaman yemekten önce biter :mrgreen:Alıntı:
hocam ben aynı zamanda lafımın arkasındayım colony e beklerim. Ismarlaya bilirim :D
hocam memleket Adana ydı degilmi :P :P :P
evet ADANA :)
bu hafta pazar akşamı tayfun sultanahmette olucak 4000 km bitiriyor ya burdanda duyurim dedim
saat 20:00 da orda olucak grandvezir in önü geliyormusunuz ????????
motorum olmadığı için glemiyorum
Siteyi 1 milyon dolara satın almak istiyorum. :D
Madem o kadar paran var regalin yedek parca işine girsene kardeşim :mrgreen: hem paramız yabancıya gitmez hem biz o kadar ugrasmayız.Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
birisi içli köftemi dedi..... :mrgreen: hem dolma hem içli köfte uşşşşşşş.......örtmeniiimm .....nolii yavv noliiiiii...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
okan abi inci hocamı biraz daha sıkıştırılsak bize her ikisinide yapacakmış.. :mrgreen:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Okan kardeşim ben mısır yapabiliyorum dedim arkasına gelin yedireyim diye ekledim :mrgreen: hocama da tekrar sordum ADANA lıyım diye teyit etti :mrgreen:Alıntı:
şimdi hem içli köfte hemde dolma işi kesinleşiyo heralde.... benim bildiim inci örtmenim kaytarmazz... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kesinlikle....bence de okanımAlıntı:
beyler yapılırsa yemekler burda olacak siz neden seviniyorsunuzki he inci hocam size yollarsa bilemem tabiii :mrgreen:Alıntı:
ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
İnci öğretmenim bizi unutmas... yollar o bize :D 8)
peki o zaman ama ilk önce hocamızın net bi cevap vermesi lazım nerdesin hocam ya
ooo afiyetler olsun kim ne yapmış nerde yediniz ben yoktum da burada?
kız arzu ben sana dün özelden ne yazdım ,sen ne yapıyorsun ...
ablam kızma be şakaydı şaka :mrgreen: :mrgreen:
ahanda kavga var :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yok be ne alaka ablama saygım var hayatta öle bişey olmaz... :D :DAlıntı:
sancezz Nickli Üyeden Alıntı
Ev sohbeti olursa kavga çıkar en sonunda tabii, hehehehe