işte listede belli gerçek regal kardeşleri (bana göre 4 eksik var NİHAT--GÖKHAN+GÜL---TAYFUN ..ve MÜSLÜMBABA) eksiklerinde kesin haberi yoktur...
Yazdırılabilir Görünüm
işte listede belli gerçek regal kardeşleri (bana göre 4 eksik var NİHAT--GÖKHAN+GÜL---TAYFUN ..ve MÜSLÜMBABA) eksiklerinde kesin haberi yoktur...
Var daha eksik isimler, bir kere mod un biri arazi. Başka da eksikler var .
Modun biri gelenin boşluğunu dolduruyo Samsuna gidiyo
Desene Samsun da gömü var orayı boş bırakmıyorlar.
Nöbet mahali yeni nöbetçi gelmeden bırakılırmı hiç??????
tam bir istanbul yapmayı düşünüyordum ki... kısmette OKAN abiyle tanışmakta varmış...
Kardeşim hayırlı olmuş kısmet diyelim
bende uzuluyordum ramazan geldı kımse olmaz dıye aman allahım bu ne guzel bır aymıs :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Bu kadar hazırlıktan sonra;
1. O sefer iptal olursa,
2. O pilot laz çıkarsa ve İstanbul yerine Rize'ye giderse,
3. Siz uçağı kaçırırsanız,
4. Uçakta uyuyup kalırsanız,
5. Herhangi bir şekilde "arkadaşlar kusura bakmayın lütfen ,Röne park'a gelemiyoruz derseniz...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :x :x :x :x :x :duvar: :duvar:
aazını hayıra mıçını bayıra diiiicem şimdi..... töööööbeeeee...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: deli maynak bu yaa....bi de yazsaydın bariii...Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
6. uçak düşerseeee...
7.röne parka bomba düşerseeee...
:twisted: [smilie=redcolorz3_pdt_10.gif]
Ne kaçırması ne uçağı yaw noliii
Katılıyorum, havalara sokmayın arkadaşı kardeşim :cheesy: Gelsin, işini gücünü görsün gitsin. Bi Okan Ağa için programınızı bozmayın :evil: Zati pek gıymatlı bi arkadaş değil, buraya geldi, ben yüzüne bilem bakmadım, bi çşay ısmarladım, yallah, hehehehehe :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Yaw naptın komtanım çay ismarladın biz ısmarlatmayı düşünüyoduk :mrgreen:
modumuz modlady siyle ta samsundan gelecek buralara bide ona çay ısmarlatacağız kendimize olacak işmi bu şimdi yahu modum kubilayım :) :)
Yazın beni de arkadaşlar. geçen haftayı kaçırdım zaten. bu haftayı kaçıramam, üstelik modumuz taaa samsunlardan gelirkenn.
bende geliyorum
Doğan yazdım kardeşim Mehmet sen varsın zaten hatta Halil amca bile var ama Burhanı ekliyebilirim gelicekse
KATILIM LİSTESİ
1- aidikurt+firstlady
2- yenikoylu_ua+ Modlady
3- OKAN+Modlady
4- sancezz(+1)
5- BULL
6- speedygonzales
7- emrahküçükgirgin
8- ozz
9- ilkerkoparal
10-Hando
11-Gecee
12-iakyürek
13-Agresus
14-inci
15-moonchild
16-aslanburclu(+1)
17-motojunior+Halil Amca
18-Doğan
19-
20-
leaaaa havleeee.... yavv bi gariban esnaf geiyo ne kadar büyüttünüz yavvv... bende şaşırdım benmiyim bu diye.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bir ben varr benden içerüüüüü..... :mrgreen: :mrgreen:
Valla benim imzada buna tam uymuş yani
Adam haklı yaa, gerçekten abarttık !Alıntı:
Neyse arkadaşlar , ben gelmiyom, gelin siz de vaz geçin !
Ha şöle olur , işi olmayan gitsin ! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Yaw abicim napıyon ya kıvırma saati Cuma 14:00 la 18:00 arası şindiden yazılmazki
:x :x :x :x
yaz benide bir terslik olmazsa oradayımm
Tekmi gelcen kardeşim +1 yazalımmı
KATILIM LİSTESİ
1- aidikurt+firstlady
2- yenikoylu_ua+ Modlady
3- OKAN+Modlady
4- sancezz(+1)
5- BULL
6- speedygonzales
7- emrahküçükgirgin
8- ozz
9- ilkerkoparal
10-Hando
11-Gecee
12-iakyürek
13-Agresus
14-inci
15-moonchild
16-aslanburclu(+1)
17-motojunior+Halil Amca
18-Doğan
19-Polat(+1)
20-
21-
22-
23-
24-
görüşelim arkadaşlar
Hakkaten bu nedir ya daha hala 19 motoruz
oraya en az 40 motor 500 kişi gitmeliyiz.
ben 4 teker gelsem olmaz mı ki ?
bu ne toplantı yahu herkesler burada .mod um samsundan gelirmiş herkesler coşarmış..:)). bu toplantı kaçarmı.. bende kelebek olarak katılıyorum. umarım motorsuz olarak geldiğim son toplantı olur.. + sına gelince +1 kesin ama +2 , +3 te olabilirim::)) nede olsa kelebeğiz:( yazın benide kardeşler.
gencer cuma motorla bekliyoruz
çok kalabalık olacass kanımca.. binbeşyüz kilo baklava alacam heralde.. anca yeter... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
afiyet olsun simdiden
:P :P :P :P 500:40=12,5 kısı ve bır motora dusen sayı bu kadar ok ozı abım ben romorkları takmaya baslıyorum :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
al koçum al aslanım hatta 2 ton getir beya benim alemde şöyle bi laf var misafirin aptalı ev sahibini ağarlarmış ....
hobaaaaa haydaaaaaa ulen ne laf ettim beeeee......
noluyo yaaaaaa baba ne iş valla götürceniz baklavaları............
Alıntı:
ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
eeeeeee nerde beleş oraya yerleş hele misafirde böle olursaaaaa
yapmayın yaaa adamın zaten borcu var birsürü....
haklısın valla yaşar baba benim içinde bir iki parça götürün yaaa afiyetler olsunnnnAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
eh hocam pes sana ya bida oku benim yazımı getir diyorum ama nasıl eeee hala getirirse büyük bir iştah ve şevkle yerim hatta motorun yan ceplerinide doldururun valla :P :P :cheesy: :cheesy:
borc yıgıdın kamcısıdır kamcıya devam tatlı gulluoglundanmı koskadanmı :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bu hayatta borcu olmayan varmı acaba. ama alıştık artık borçla yasamaya. kalmadımı rahat durmayıp yine borçlanıyoruz