Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı
Konu eski ancak gelinen sürecin önemi adına yazıp tekrardan hatırlanmasını sağlamak istedim.Her zaman savunduğum ve tüm varlığımla inandığım bazı prensiplerim vardır.
1) Üstlerine saygı ve itaat.Hiyerarşi.Fikirlerine katılmadığın yerde bunu adaba uygun bir şekilde,edep içinde dile getirip anlatmak ve sonunda alınan karara "Eyvallah" demek.İkilik çıkan yerde birlik olmaz.
2) Her ne olursa olsun birlikte yola çıktıklarını yolda bulduklarına değişmemek.Kıvırtmadan,arkadan konuşup dedikodu etmeden dosdoğru olmak.
3) Aidiyet duygusu.Bugüne kadar işine geldiği sürece güzel dediğine yarın en ufak olayda çamur atmamak ve sırtını dönmemek.
4) "Bir" olmak.Hayatın her alanında olduğu gibi ya bir olup güçlü olursun yada ufak hesapları yapıp dağılıp gidersin.Aynı fikirde olmak zorunda değilsin ancak Adam olmak zorundasın.
5) Gidenin arkasından üzülmeyeceksin.Giden varsa zaten hiç senin olmamıştır ki yokluğu seni sarsıp üzsün.
6) Koltuk ,makam ve para hırsından beri olmak.Kast ettiğim çalışıp bir makama gelmek değil,insanların altını oyarak,türlü türlü oyunlar oynayarak onların yerine oturma isteğidir.
Ankara Teşkilatı ve tüm RR Ailesi olarak sizlerin her birinizi gerçekten çok sevdim.Bu sıraladığım maddeler ise bir oluşumun daim olması ve birlikteliğini sürdürebilmesi açısından olması gerektiğine inandığım değerlerdir.Ha belki de yanlış düşünüyorumdur ? Hiç bir zaman haklı olduğumu iddia etmedim ve etmem de.Zira başkasının bakış açısı da en az benim bakış açım kadar doğru olabilir ? Bu sebepten ötürü tekrardan Ankara ve tüm RR Ailesine beni de aranıza kabul edip bu ailenin bir ferdi olmama izin verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Ankara Teşkilatı olarak da bu güzel birlikteliğinizin daim olmasını,her tür ard niyetli kişi ve kişilerden uzak olmanızı ve sımsıkı birbirinize sahip çıkmaya devam etmenizi dilerim.