yaa ozı abım su ıllet herıflerı nasıl dınlıyonuz yaa hav hor hann touh forr hıvvv aynen bole bı sarkı :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
yaa ozı abım su ıllet herıflerı nasıl dınlıyonuz yaa hav hor hann touh forr hıvvv aynen bole bı sarkı :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
Sen dinlediğin illetleri nasıl dinliyorsan öyle dinliyoruz sancez, kulağımızla.
Ayrıca herkesin muzik zevki kendine göredir bu yüzden yargılamak yada isim takmak yakışmaz.
ozzı abım cok ozur abım ben senın gır gır yaptıgının snmıstım sonradan dusundumde bu senın tarzındı haklısın zevkler renkler tartısılmaz yanlısım olduysa bagısla ok abım :( :(Alıntı:
seni en kısa zamanda bi heavy metal konserine götürmeyi düşünüyorum.Hatta düşünmüom yapıcam. :)Alıntı:
sancezz Nickli Üyeden Alıntı
bende kopmassam ne olayım bu gunden ıtıbaren saclarımı uzatıyom hadı bende o soyledıgınden olucam :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
hiç EVANESCENCE nin "BRİNG ME TO LIFE" sini motorsiklet kullanırken dinlediniz mi ...? tavsiye ederim bir kere dinleyin ...
ben ne zaman radyoda bu sarkılar cıkınca frekansı deısıyom yaa bu sarkıyı dınleyınce kopuyom motor her seferınde hararet yapıyor cokmu basıyoz ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
ben yazacaktım mesajımın altına "dinleyecek olanlar aman dikkat " diye...benim elimin ayarı kaçıyo bu şarkı ile motosiklet kullanırken ;)
wisky in the jar da iidir, metallica coverı tabi ki... amma velakin artıkın trashı kaldırmıyo kafam... judas falan ağır geliyo...Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
sebnem ferah. teoman ozlem. tekın .hayko cepkın. vs favorı cok tarz bu bende :cheesy: :cheesy:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
bu da bi tarzzz... ii de bi tarz... ama ben onları da dinleyemiyorum be sancessimmm... teoman pao ağlıyo gibi, şebnem sürekli baarıyo sankim, özlemin mevzuu hepten bi karışık... ama ii kız özlem... insan olarak seviyorumda müzik olarak bazı bazı bana uzak geliyo... bi de özlem süpper bi oyuncu, doğal yetenek kız...
yok abım teoman ıcıyo ıcıyo sarkı soluyo zaman zaman kopuyor hayattan normaldır. sebnem cok ıcten ısyanını dıle getırerek sarkısını soyluyor zaman zaman tabıkı o da damarına basılmıs gıbı cıglık cıglıga kalıyorsa bu onun ruhunun ne kadar bagımsız oldugunu anlatıyor bızde onun gıbı dusunup sarkılarını kendımızle ozlestırıyoruz.ozlem tekıne gelınce ozgur kızım benım cok sevıyorum onu o da bır motorcu oyunculukta da cok deneyımlı ve o kadar dogalkı fılımlerınde yapmacık hıc bır rolunu goremedım ve onun fılmlerını asla kacırmam agresus abım ıyıbır gozlemcısın :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
ben özlem tekinle mucizeler kumpanyasında çalışmıştım, film işi gibi değildir canlı performans... abla sahnede döktürüyodu, her oyunda yeni bi şeyler ekliyodu... hatta meltem cumbul acaip kıl oluyodu bu duruma... değişmeli oynuyolardı rolü... meltemin oynadığı oyunlar daha soğuk geçiyodu, özlemin çıktığı oyunlarda ise seyirci yıkılıyodu...
agresus abım gorunen koy kılavuz ıstemez hesabı bı zamanlar koylu kızı zeynoydu benı uyuz edıyordu ama gecen gunku hokkabaz fılmı tv verdıler sınemaya gıdememıstım cok hayran kaldım o fılme :cheesy: :cheesy:
ewwettt... leziz bi filmdi...
yaw ne diyonuz ne yazıyonuz ben bişiycikler annamıyom :roll: :roll: :roll: :?: :?: :cry: :cry: :? :?Alıntı:
boş ver yaşar baba sen... bunlar başka şeyler konuşuyo sen aç TRT fm i heryerde çeker o ....
Yakında konu motor üzerindeyken hangi filmleri seyretmeyi seviyorsunuza kadar gidecek.
Yok abi.. Motor üstündeyken film seyredilmez! Etrafı seyredicen... Ama yine de Goldwing'i vücuda getiren zihniyet yakında DVD player falan koyabilir motora :) O zaman onu da konuşuruz! Neler konuşmuyoruz ki bu sayfalarda!!Alıntı:
ben de motor üstünde müzik dinliyorum
genelde metallica,slipknot,system of a down,pentagram
bazende slow yerli yabancı
çokda zevkli oluyor ama 2 kulaklığı birden takmıyorum
Bence böle ugulanabilirAlıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
evet ozzı abım haklı su anda araclarda tv var neden motorlarda olmasın dımı allah hergun bırden cok kaza mac ızlerken uzun yola gıden motorları dusunemıyorum holllleryyy goooollllalllak gümmmmmmmmmmmmmmm asırı fanatık surucu meftah :idea: :idea: :idea: :P :P :P :oops:Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
aslında dinlemek güzel olur ne kadar tehlikeli olsa da zevk işte...
bu arada moonchild king crimson'un moonchild mı diye sormadan edemeyeceğim :))
jimi dinlenir mi acaba görücez hele bi alalım motoru! şöylee sola attıkca gaza gelir insan. dun aksam babam motor almanı istemiyorum dedi. bosver b sınıfı ehliyet al biraz uzerine para koyiim araba alırız iyi kötü birşey dedi. ben de hayır dedim. babamın motor kazası var gencken. amcam sürerken babam da arkasındaymış ve düşüyorlar babamın pacası dişlilere takılıyor ve metrelerce sürükleniyor. koruma vs yok tabi. babam tramva geçiriyor ve hafıza kaybına ugruyor bu sebepten annemle babam motor istemiyor. ben de onlara herturlu korumayla binecegime ve zaten aldıgımmotorun da cok hızlı gitmedigini söylüyorum.
ben müzik dinlemeye bayılıyorum motor üstündeyken en sevdiğim sanatçı Regal Raptor şarkısı ise Benim Smokehead Egsozlarım..... :D:D:D
tavsiye etmem dostum....jimi yi ben yürürken bile dinleyemiyorum ...ım başım oynuyor:) bir de SRV kesinlikle motor üstünde dinlenmez.Alıntı:
snakesawar Nickli Üyeden Alıntı
Sesi çok açmamak şartı ile hoş olur bence...
arkadaşlar ben motor üzerinde müzik dinlemiyorum. hemen açıklayayım; gezilerde eşimle birlikte bindiğimiz için interkom ile sohbet ediyoruz. hiç durmaksızın gittiğimiz en uzun yolu marmok a giderken yaptık, 2 saat 40 dk hiç durmadan yol aldık. zamanın nasıl geçtiğini anlamadık, bir baktık ki yolu yarılamışız sanki 5 dk gibi geldi. durma nedenimiz ise birlikte gittiğimiz diğer motorlu arkadaşın ihtiyaç molası vermek istemesiydi. uzun yollarda en iyi çözüm artçı (tercihen eşim) ile sohbettir. tabi her zaman eşinizi yanınızda götüremiyorsunuz. özellikle şehir içinde ve gün içinde genelde tek kullanıyorum. bu gibi durumlarda yolculuk kısa olduğu için her hangi biri ihtiyaç hissetmiyorum. ama arabayla gidiyorsam iş farklı, kablosuz mp3 hemen devreye giriyor.
Dinlesen olmaz dinlemesen olmaz.Uzun yolda dinlenir gibi ama...Lamb of God , Kreator , Sodom fln dinlersem motorda da :x
O iş yaş :twisted:
Her halükarda dinliyorum, sağ solu boşverin dünya umrumda değil :)