:cheesy: bedede E 1996 A2 2006 da E ehliyetim ekmegimi 8) A2 ise arkadaşlıgı kazandırıyor :oops: :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
:cheesy: bedede E 1996 A2 2006 da E ehliyetim ekmegimi 8) A2 ise arkadaşlıgı kazandırıyor :oops: :cheesy:
8) 8) 8) 8) 8)Alıntı:
zafer szn 55 Nickli Üyeden Alıntı
B- 1994
A2- 2007
B - 1997
A2 - 2006
Bende de;
B/A2
Abi sen çok yaşa , Ensari ile bunları okuduk ve gülmekten yere düştük , şu an yerde oturmuş gözlerimizden gelen yaşları silerek sisli bir görüş açısı ve ağzım kulaklarımda yazıyorum bu mesajı..Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
1996 - C
2006 - A2
B.....1992
A2....2007
haaa bide P
2000 hours passenger flight... :D
Benimkilerde
B 1992
A2 2006
Ben Okan'ın ehliyetlerinden şüpheliyim arkadaşlar, hem bi dünya polis tanıyor, hem de dün bana kasksiz motora bindiğini itiraf etti, bilginize :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
kasksız motora piniyom ama çalıştırdıktan soora hareket etmeden önce takıyom....sen yannış anlamışın gomtanım.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bu arada ehliyeti needecemki.. hiç soran olmuyo bana ....
La gadaşum, avatarın bile gösterii ne ettiğini daa
A2 Bende de var temmuz ayında elimde olduydu :)
benimde
B
A2
yat kaptanlık ehliyeti.
sınırlı deniz telsiz ehliyeti.
SEN YAKINDA BENİDE MÜZEYE KOYARSIN KISKANÇ.Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
1995 B
2006 A2 ehliyet alış tarihlerim...
evet dostlarım sımdıye kadar 43 uyemızın ehlıyetının oldugunu ogrendık ve ne guzel bırsey motorumuzun profesyonel oldugunu herkeze bıldırdık yakıtsız nasıl yola cıkamıyorsak buna ıhtıyacımızın oldugu gıbı ehlıyetede bu kadar ıhtıyacımız var once tedbır bazen ınsanlar bos bos konusur aracı ehlıyet surmez dıye boyle bır sey yok boyle konusup ınsanların aklını celen asalak ınsanlarla muhattab olmayalım ve en onemlısı o ufacık kart parcası bızı her zaman trafıkte yapılan hatalardan dolayı kurtaracaktır...............
b
a2
birde AT+ (bozkırda AT sürmek için)
18 yaşında babam ensemden tutup doğru B ehliyetine yazmıştı
A-2 de alcam dediğimde zaten esmer olan babam iyice kararmıştı
yaklaşık 22-23 yaşlarında kendi çabalarıma ve biriktirdiğim parayla
gidip doğruca a 2 'ye yazılmıştım
zamanında motor konusunda o kadar kavga ettğim babam (gençliğinde çılgın racing'cilerden)
şimdi bana da temiz bir raptor bulursak düşüneyim demeye başlamıştı
nerden nereye .....
Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
Benim memleketimde Bozkır ne alaka be hemşerim beyaw? Aynı Trakya'dan bahsediyoruz di mi :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Şükür be dostum... Nerelerdeydin yahu...Alıntı:
:) aldım bee şükür
canım 500 600 dönümlük küçük çalılı arazılerde mevcut tabii...Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
bizde olmayan birşey varsa oda dağlardır (kırklareli tarafı hariç)
bendede var A-2
Nadastır o nadastır, heeehehehe :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
b+a2
Hele şükür bu sabah aldım ehliyetimi.. :roll: paşa paşa çıkarım artık yollara.. kaçmak,kenardan geçmek,gözünü polisin gözüne değdirmemek,rüşvetçilerle uğraşmak yok artıık.. :mrgreen:
Gözün aydın bilader. Kazasız belasız inş.
Buyrun )
B 1995
A2 2006
B 1992
A2 2007
kaptanlık
kısa mesafe telsiz operatörlüğü (kaptanlığın yanında mecburen beraber verdikleri için)
+ 1 yıldız dalgıçlık
+ paraşüt başlangıç sertifikası :):):):))
lüzünsüz ne varsa var işte :):):):):)
B+A2 1992'den beri.Takımsız çıkmam!
B 2004
A2 2007
seneye kısmetse D+E
B + A2
B + A2
B + A2
B+a2
B + A2 16/09/1988
B SINIFI
YAKINDA A2
benim c a2
1998 B bugün itibari ile A2
Way Altuğ kutlarım. İki bayramı birden yapıcan ha. Kutlarız artık birgün...