Aciiip spora saldırmaya başladık canım :P :P .. halı saha olayı, kağıt, okey tavla falan ..hani onlarda bizim için sporya :D :D :P :PAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah kubi, haftaya hallederisss
Yazdırılabilir Görünüm
Aciiip spora saldırmaya başladık canım :P :P .. halı saha olayı, kağıt, okey tavla falan ..hani onlarda bizim için sporya :D :D :P :PAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah kubi, haftaya hallederisss
eee yok mu başka gelenn adminnnn
güncelllllllll
Kink ne la??? [smilie=redcolorz3_pdt_04.gif]
batak galiba öle değilmi looo isooo..
arkadaşlar bu hafta beni mazur görün gerçi inci hocamada söyledim sebebini size orda söyler biraz hayırlı iş varda.
hayırlısı olur inşallah komutanım...müjdeyi bekleriz...
batak ne la??? [smilie=redcolorz3_pdt_16.gif]Alıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
İçine girdimi çıkamıyon orzimm gibi bişe :P :P
ass o ne diye sormicem artık [smilie=redcolorz3_pdt_13.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_04.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]
süper geceydi.eğlendik yedik içtik gerçi motorcular daha sonra midye yemeğe gittiler ama ben gidemedim :(
motorum yok :(
bu arada gelecem deyip gelemeyenleri :twisted: :twisted: :twisted: :D
gelen herkes saolsun. :)
Evet arkadaşlar , akşamki buluşma her zamanki gibi neşeliydi. İnci hocamızın motoru da 10 Numara olmuş, Hocamızın gözlerinin içi gülüyordu. Ozzy ise her zamanki gibi neşeliydi. cep telefonumla çektiğim bir kaç resmi göndereyim.Bu arada sakız kutumu kim aldıysa afiyet olsun...Mekan çok güzel , mekan sahibi ( galiba ismi cüneyt'ti ) çok kafa dengi birisi. görüntü cep telefonu ayarlarından dolayı çok net değil. buun için özür diliyorum
http://img233.imageshack.us/img233/6...raf0006nq9.jpg
Kolu alçıda olan bir dostunuz olurda , hiç o alçıyı imzalamamak olurmu ?? asla
http://img208.imageshack.us/img208/4...raf0005vh6.jpg
İmza kampanyasına devam
http://img233.imageshack.us/img233/2...raf0003uf5.jpg
İşte alçının son hali
http://img182.imageshack.us/img182/6...raf0008ny3.jpg
Birde bu cafe hakikaten çok ucuz. temiz ve nezih bir yer. toplantı için çok uygun bir yer , hatta birde projeksiyon makinaları var. burada motorsiklet videoları seyredilebilinir.
mekan cok guseldi ayrıca mekan sahibide bir harley sahibi:D ve aletin sesi gerçekten mükkemel :D ve ilerde ps3 falan koyup geliştirecfekmiş :D bence güsel yer
bu gune kadar her toplantıya geldım ozzı abım affert cok onemlı bır ısım cıktı ısle ılgılı cok ozur dılıyorum ıns bırdaha olmaz :cry: :( :(
çok güzel ve keyifli bir akşamdı gelebilen gelemeyen tüm dostlara teşekkürler 8)
biraz sonra fiyat listesini hazırlayıp koyacağım arkadaşlar 8)
mekana ne zaman giderseniz gidin regal sitesinden geldiğinizi söylediğinizde indirimli fiyatlar uygulanacak bilginize :cheesy:
ayrıca mekanda deli çerkes abimiz bize konser vercek şimdiden duyurulur :cheesy:
ayrıca projeksiyon makinasına Play Station 3 makinasını ve DVD bağlamasını bilen bir arkadaş varsa çok makbule geçer dev ekranda filmler klipler ve oyun oynayabileceğiz :mrgreen:
bir insana alçı bu kadarmı yakışır yavvv.....tu tu tuuuuu.. nazar değmesin.....
şimdi bu mekan havaalanına yakınmı onu sölleyin bakiim.....yine bi ayar çekebilirim yakın zamanda... 8)
süper bi akşam daha gecirdik ...
Mekan cok güzel tabi sahibide oyle ... bi dinleseniz koparsınız ...
tim ramazandan sonra cüneyte dedim içelim ... gümrükten cıkarttığım viskileri patlatırız diyo :P
gelen gelemeyen tüm arkadaşlar ağagına yüreğine sağlık...
yakın okan abi ...hemde baya yakın ...
işte arkadaşlar bize uygulanacak fiyatlar
bence makul sizce nasıl?
http://img395.imageshack.us/img395/6...umcafe1ki6.jpg
http://img295.imageshack.us/img295/6...umcafe2va3.jpg
Şirketimizin organizasyonu bittikten sonra biraz geçte olsa saat 22:30 gibi ordaydım
mekan güzel devamlı takılınabilecek çok kalabalık olmayan sıcak bir ortam
Hava alanınada yakın modum sen gel yeterki uzaklarıda yakınlaştırırız
Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Olmazsa Okan bu kolu iyice iyileşsin , diğer kolunu , bacağını kırarız. Ozzy'i alçı manyaa yaparız.bırakın imzayı herkezin kısa özgeçmişini bile yazabileceği kadar çok alçı yapmasını sağlarız :) :) ( bu aralar çok sadist gördüm kendimi )
Bu arada Alperim konser veririm demedim . Söyleyecek varsa , müziğin tarzıda konsepti bozmayacaksa çalarım dedim. Benim asıl niyet Yunus Emre ' ye söyletmek. malum konservauar sınavlarına hazırlanıyor. kalabalık korkusunu yensin. ancak ceza aldığı için kolay kolay Bakırköye gelmez gibi duruyor. Olmazsa İnci hocamıza söyletir , görüntüleri You tube'a veriririz haaa şantajı ile dolma isteriz.. ( yeri gelmişken ben kötü müzisyenim arkadaşlar. kulağım kafkas müziklerine alışkın, org çalarken ikide bir şasırırım. en iyisi iyice alışana kadar bu şantaj olayını erteleyeyim. :) :) )
Herşeyde indirim varda tostlarda niye yok
tostlar yarım ekmek olduğu içinmiş
fiyatlar güzel.tost yedim içi dolu :) sıcak yemeklerde var kapıda kocaman bi harley içerde guzelde bikano var ama motorum yok :(
ZIKIMMM YİYİN ,
ZIKKIMM İÇİN,
ZIKKIMM GEZİN !
:x :x :x :x :x :x
Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
zıkkımda yeriz
zıkkıma içeriz
zıkkım gezin be harbiden !!!
tımam sen gelince de gideriz oraaya:))
yer güzel (bana çok yakın ;) ama SPEEDY"e uzak :( )
içecekler- yiyecekler güzel
mekan sahibi bir motorcu
fiatlar uygun
DAHA NE OLSUN YAFFF....
dün akşam herşey güzeldi de midye dolma kalmaması kötü oldu :(
bide bu fiyat listesini sitemizin görünen bi yerine asalım ne dersiniz :mrgreen:
haydi mod amcalar iş başına :P
Ozyy kardeşim gelemedim kusura bakma işim çok geç bitti gece mesaiye kaldı fabrika 24 de eve gelebildim.
Bencede yer çok güzel hatta avrupa kupası maçlarındada gidilebilir seyretmek isteyenler için dev ekranda maç keyfi bira sohbet ve RR ailesi daha ne olsun
hmmm bira ve maç ikilisine şimdiden tav oldum valla :P :P
patates kızartmada var hemde freşli bi markaydı :x
Of of of, Alper ne yaptın ya milleti baştan çıkaracan ne istiyorlarsa orada var, gerisi can sağılığı, birtek iş oraya gitmekte. Bizim Bakırköy tayfası kadar heves olsa, her hafta 50 kişi toplanırdı.
Olur Mehmet abi oda olur dün ilk gündü 17-18 kişi vardık herhalde her toplantı 30 un altına düşmeyiz herhalde
mekan sahibininde motorcu olması ve motorcu dostu olması böyle güzel bi ortam sağlandı
yakında play stationda turnuvalara başlarız di mi moderetörüm
fiyat listesini görünen bi yere koyalım sitemizde;)
TİMSAHIM; bide bir kaç tane net bağlantılı pc olsaydı :oops: ...kışın hafta sonları falan buluştuğumuzda ,kullanırdık :oops: ....çok mu zorladım ki şansımı acep :oops: :mrgreen: :mrgreen:
Olistenin işini Admin halletçek artık ps2 işinede ben karışmam Selçuk modum bilir o işleri
inci ablam yakında internet olayı da geliyor
ama dün akşamki gazlamalardan sora dükkan önünde apartmandan internete izin çıkar mı bilmem :P
şu an orda kablosuz internet war 8)
ama bende laptop yok malesef olsaydı verirdim ben sana :oops:
Laptopmu alcaz şimdi ooooooooo yandık valla :P
ya anlamadın sen, ben o mekanda uzun kalabilmek açısından dedim ...benim için değil sadece..herkes için düşündüm...