hocam hayırlı olsun motorunuz artık buluşmalara motorunuza atlar gelirsiniz (:
Yazdırılabilir Görünüm
hocam hayırlı olsun motorunuz artık buluşmalara motorunuza atlar gelirsiniz (:
İnci Hocam hayırlı olsun motorunuz.Canavar gibi olmuş maaşallah.
İnci hocam keyifli ve kazasız sürüşler ,hayırlı olsun,yapanların da ellerine sağlık
komutanım ellerine sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş..
inci hocam sanada kazasız belasız sürüşler dilerim gözün aydın...
komutanım son toplantıda yakında emeklilik olduğundan bahsetmiştin.. eeee senin emeklillik yakın.. bu asker kardeşlerinde teskeresi yakın.. emeklilikte bi servis açarmısın?
ne servisi sen bu teşkilatla sıfırdan chooper bile yaparsın.. şaka biryana hakkatten böyle bir düşünce varmı ufukta?
yoksa emeklilikte keyif çatıp bol bol gezicemmi diyorsun..
hayırlı olsunn :)
"rahatlıkla 165 km.dedi bende hayretle yok anasının gözü kızı öldürelimmi dedim ve gülüştük tabi hedef belli oldu ... hocam hele bi alışsın hazırım desin o dişliyide değiştireceğim .... "
yaw hocam bu gerçek mi? Ha gerçekse, her an anahtarına kalkabilirim.
Start ve finish gösterin yeter... :P :P :P
Zaten , Gecce nin Pampam da benim ! (askere gdene kadar binecek soora alcam oyuncağını ! Ama kendi kaşınmıştı...)
Sorunuz gecce... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Yaşar komutan dan zaten bu beklenirdi. Helal olsun 8) :cheesy:
ama birisi demiş emekli olunca custom yapacan mı diye NEDEN OLMASIN. istanbul da TT
Ankarada YA olabilir.. ( bize biraz ucuz yaparsın artık dimi ? )
peki motor kaç cc 200 mü 250 mi
birde ne o yaaa motoru denemek için yere yapıştırmışsınız garibi egsoz yerlerde geziyor
İnci Öğretmenim güle güle kullan motorunu
allah kaza bela vermesin, tekerine taş değmesin, rüzgar gönlünce olsun
hani senin birde o meşhur uzak mahalle komşun vardı ya o ne oldu şimdi tekrar başlamasın idiot :twisted: :twisted:
Kino baba .....o komşu için bi görüntü yapmışlardı yanlış hatırlamıyosam...
Gene giderizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
vallahi bravo yaşar komutanım BÜYÜKSÜN , emeği geçen herkesin eline sağlık. İnci hocam hemen bir nazar boncuğu tak lütfen . Hasetle değil sevgiyle bakıyoruz hepimiz ama yinede tayın alınabilir.
sevgili arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkürler ediyorum :cheesy: ...hepimiz ,kazasız sürüşlerde birlikte olalım inşallah... :cheesy: :cheesy:
evet nihayet motorum ve ben ..... :love: :love: :love: :love:
makina çok iyi kaçıyo.... :x :x
bu gün okula giderken (sabah 6;45) yollar pek müsaitti , ama komtanıma söz verdiğimden dolayı sadece 125 e çıkabildim, gerisi gelirmiydi bilmiyorum... :?
yaf KİNO baba neredesin yaaaaa :?: çok özledim ben sizi ,mersine gelecektim şimdide ramazan girdi ....ramazan bitince havalar soğuyacak .... :( :( :(
En sonunda motor adam oldu zaten bu motora bir asker eli değmeseydi çok zor kendine gelirdi, şimdi artık İnci Hocamı yollarda görürüz, ama benim motoru geçerse karışmam motoru gece bozarım. :mrgreen:
motor 125 yapıyomu hakketten yavv.. bizde isteriz nato yardımından...bizim makineler bile çıkamıyo yaa 125 e kadar...
Yok abi seni geçemem ...
az önce başka bir topikte Selçuğa da yazdım benim klasmanım taylarla ...sizinkiler yarış atı,siz harleycilerle kapışırsınız yada honda,yamaha vs,vs,vs....haddimi biliyorum ,ama fatih demişti bir zamanlar bana "senin elinin ayarı yok "diye ...
250 lik bir makina olsa bende, o zaman derim ki sana --abi saygı yol dışında, kusura bakma sana biraz toz yutturucam ---
ya Okan"ım ibre bozuk değilse bu sabah gördüm 125 ama şimdi şüphelendim sizinkiler nasıl çıkmıyo anlamadım ??????
ama akşam hep konuşuyolardı ,bizim çocuklar 140l ar falan ...
Ben bitek otobanda yokuş aşağı gördüm 135 dün gecede düzde artçısız 125 artçı olunca enson 120 sen bize toz yutturursun herhal öle gözüküyo hocam
Hehehehehehehehe,
Beni unutmayın , atlarım üstünüzden, teker havada ... Alırım ruhsatınızı.............
Ruhsatları alıp pvc mi kaplatcan :P
Ne çabuk unuttunuz? Bi daha hatırlatiim o zaman;
ARTÇILI : 147 KM/ H
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
http://img480.imageshack.us/img480/6...llforceqk1.gif ALIRIM DEDİM !
yok be kubilay sanmıyorum...ben anladım şimdi ;makina hafif ,ben de kilolu sayılmam ,ondandır ...
biz ona itiraz etmiyozda ruhsatları napçan onu merak ettim
Valla hocam hafif mafif gidiyomu 125 i görüyomu bitti bu iş maskesiz arkandan gelmem :DAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
estf :oops: :oops: :oops:
senin keyfin ve sağlın sıhatin yerinde olsun gerisi önemli değil..Alıntı:
ama senin km göstergesi 0 da durmuyor galiba tel gergin herhalde
sen şimdi duruken bak km göstergesi 100 ü gösteriyordur hareket edince de ee tabii 125 olabilir :mrgreen: :P
şimdi bana kızgınmısın değilmisin anlayamadım, çok politik bir cevap vermişin .... :oops: :mrgreen:
telide anlamadımki gergin olunca öylemi oluyo :x :P :x :P
kızgın işte örtmenim.. anlamadınızmı .. teller dediği sinirleri .. gerginmiş işte...
100 ü gösteriyo demiş kino baba .. o da kaynama noktası .... aaaaaa..... sinirli adam anlamadınızmı şifreli konuşuyo .....kızdırmışınız kino babayı..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
inci öğretmenim
niye kızgın olayım 2 gözüm öğretmenim.
senin yerin her zaman farklıdır. sana kızabilirmiyim. hem sana politik cevap falan yazmam
sağlığın sıhatin yerinde olsun nasıl olsa görüşürüz tabii bugün olmasa yarın , yarın olmasa öbürgün
kilometre gösterge telinden bahsediyorum gergins diye hani durduk yerde 0 yerine 100 km yi gösteriyordur.
biraz hareket edince de tabii 100 üstüne cıkar
ya Okan dur beni korkutma ,Ergün abi bana kızmaz, dimi abi ?
Nası yani Kino babam şimdi hocamın motoru 25 lemi gidiyo :?
ahan .. kino baba hep şifreli konuşuyon...inci örtmenime kızdıını sölemiştin ya bana.. kahvenin köpüü az olmuştu hanii... [smilie=redcolorz3_pdt_16.gif]
yaa ne zaman az olmuş kine kavenin köpüğü :oops: ?Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
yaaa sahiden mi kızmış bana ,mersine glicem dedim gelemedim ondan kızmış dimi bana offf offffff :cry: :cry:
ya kubilay yok canım 25 le olurmu farzımisal diyomAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
yani durdugunda 50 km gösteriyordur da hareket edince 125 o zaman 75 le gdiyordur. 135 olunca da 85 le gidiyordur. öğretmenim nereden bilecek 125 le 135 le gidildiğini eskiden hiç gitmişmikine
yutturuyorlardır öğretmenime 125 135 diye
ÖĞRETMENİM SEN İNANMA bÖyLE ŞEYLERe kandırıyorlardır seni haaa.
yok neymiş 125 135km ... olduu bizimki de fayton araba alah allahhh
okan be sana da bişi söylemiyoo valla hemen açık ediyon kardeşim
Aha hem sözverdin hem gitmedin eyvah eyvah hemde adanaya kadar gitmişken :twisted: :twisted: :twisted:Alıntı:
hee valla.. ölle kızmışki hemide.. köpürüyo valla..... :mrgreen:
ya ne ADANA"sı , :cry: kim gitti ADANAya off yaa... :cry: kino baba falla gitmedim ADANA ya.... :?Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
ama demek sahiden kızdın bana ,ya babacığım ya çok istedim para durmları,ramazan işte kısmet olmadı... ama daha ölmedim ki ne biliyonuz gelmeyeceğimi,yoksa kapılar kapandımı :idea:
ne yazıkki... sıranı savdım örtmenim... ben gidecem şimdi...... [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] zatti kino babanın demesine göre .. sizin hiç bi şansınız kalmamış galiba... çünkü bi kaç kez söz vermişiniz tutmamışınız... :mrgreen: :mrgreen:
yavvv.. yakında bizde inanacass...şaka yaaa örtmeniimmm.. şimdi pc yi kapatacam içim rahat etmez....sizi hepimiz çok seviyoruz.... :love:
ohhhhhhhhhhhhhhhh yaaa
ben de hepinizi çok seviyorum :love:
hayırlı uğurlu olsun incim iyi günlerde kullan :)
hayırlı ugurlu olsun allah kazadan beladan korusun rüzgarınız bol olsun
hayırlı olsun ablam inşallah kazasız belasız sürüşler yapasın aminnnnnnnnnnnnnnn.................
gidikurtum ,Arzum sağolun teşekkür ederim ALLAH size de daha iyisini nasip etsin....
kıvılcım teşekkür ederim,amin