Ben hep yollardayım ama araba ile :hastayız: motoru sadece izin günümde sürebılıyorum başka zaman firsat olmuyor maalesef.
Yazdırılabilir Görünüm
Bende bazen motorla bazen arabayla canım hangisini isterse okula onla gidiyorum ama motorun karizma bi başka tabi [emoji1][emoji2937]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1. erkopaşa (Erkan Dülger) Manavgat
2. Enes Çalışır Antalya/Merkez
3. Bülent Büyükçıngıl / Alanya
4. B. Cihan CAMGÖZ / Finike
5.
6.
7.
8.
9.
10.
İletişim için: 0505 934 25 77 erkopaşa( Erkan Dülger)
Erkan abi "RaptoRRiderS ANTALYA" başlığına çocuğu gibi bakıyor. :Rockn Roll:
Selamlar Antalya 2 gündür boşlamışız bu başlığı, canlı kalalım dostlar [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Yazın kaçamak yapabilirsem buluşma yaparız.
Bayramda oradaydım ama zaman az program yoğun olunca birçok plan havada kaldı...
Şöyle bir buluşma mı yoksa sürüş mü yapsak ne yapsak Antalya bir fikir verin, havalar güzelken bizimde havamız olsun.
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim Antalya.....gözüm kulağım sizde [emoji2937]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ec06fcf1d4.jpg
Haydi antalya sizin oralarda fena sıcaklar başlamadan bu günleri değerlendirin :) 8)
Antalya ' merkezde bir buluşma olursa düşünebilirim. :):Rockn Roll:
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Antalya'dan bizi takip eden raptorlar, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bilgi almak birlikte sürüş ve buluşmalar yapmak için İletişim : 0505 934 25 77 erkopaşa( Erkan Dülger)
Antalya Manavgat'tan selamlar sevgiler saygılar 🤗🤟
O zaman bu etkinliği önümüzdeki günlerde bir çarşamba gününde planlayalım 🤟
Karaoğlan gelsin, her Çarşamba, her yere varım :Rockn Roll:
ANTALYA EKİBİMİZ:
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Antalya'dan bizi takip eden raptorlar, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bilgi almak birlikte sürüş ve buluşmalar yapmak için İletişim : 0505 934 25 77 erkopaşa (Erkan Dülger)
Zafer İnşallah yarın Yamaha İstanbul’dan nakliye çıkıyor, Ege den dağıtarak gelecek Cumartesi en geç gelir. Plaka 07 BAD olduğu için Karaoğlan yerine “BAD Boy” ismini koydum. :hastayız:
güzel isim olmuş bu arada8)
Bülent hocam BAD BOY'a bugün kavuştu, tekrardan hayırlı olsun. Sandıktan çıksın yelek inlesin Alanya sokakları. Bülent hocam senden detaylı bir motor tanıtım başlığı bekliyoruz. Baştan sona tüm detayları ile 🤟
Bülent hayırlı ugurlu olsun. Allah tekerine taş degdirmesin Güle güle kullan.
Bülent hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız kullan ..
hayırlı olsun tekrardan Bülent hocam gözün aydın hasret bitmiş uykusuz günleri geride bırakmışsındır artık kazasız kullanman dileğiyle tekerine taş değmesin inşallah8):artiz:
ANTALYA EKİBİMİZ:
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Antalya'dan bizi takip eden raptorlar, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bilgi almak birlikte sürüş ve buluşmalar yapmak için İletişim : 0505 934 25 77 erkopaşa (Erkan Dülger)
Antalya'dan selamlar sevgiler saygılar canlar
Eklenti 2933
Eklenti 2934
Bülent hocam ile küçük bir kaçamak yaptık sıcak Antalya havasında
Herkese çok selamlar sevgili dostlar:Rockn Roll:
Yarın için bir buluşma süzürüş planlıyoruz az sonra başlık gelir.
Hazır mıyız......
Haydi Hayırlısı.