iyi yaptın aidikurt bilet kalır dımı bana kardes:) garntıye alımde olmadı bulım biyerlerden habr verrsen sewnırım
Yazdırılabilir Görünüm
iyi yaptın aidikurt bilet kalır dımı bana kardes:) garntıye alımde olmadı bulım biyerlerden habr verrsen sewnırım
Eyvallah adminim... alırız inşallah..
Arkadaşlar bilet olayına gelince bildiğiniz gibi motoshow 2007 için 50 adet biletimiz var
Motosiklet 2007 için ise biletleri Gelişim Eğitim Sürücü kursu karşılayacak.Destekleri için çok teşekkürler herkese.
Aynı zamanda gelişim sürücü kursunun çok güzel bir öneriside var bana attıkları mail
2007 yılı içinde olacak motosiklet fuar davetiyelerini üyeleriniz, Gelişim Sürücü Kursunda ücretsiz alabilir.
www.gelisimsurucu.com kroki için
ayrıca üyelerinize ücretsiz motosiklet kullanım semineri verebiliriz, geçen hafta www.motosiklet.net için bir seminer düzenledik
15 gün sonra fazerturkiye.org ve daha sonraki haftalarda motovirüs.com ve cbfturkiye.org gruplarına seminer vereceğiz.
Yaşasın Gelişim... En yakın zamanda sizdeyim davetiyem için... Şimdiden teşekkürler... :D
Bu arada adminim listedeki agresusun yanuna +1 koy da abimde alınmasın.... :mrgreen:
Alper Cry değilim ağlamıyom artık ,adım :mrgreen: Çelebi oldu..Binerim küheylanıma dehhh :mrgreen:
Benide yazın iki fuara da gelmek istiyorum. bilet lazım hemide iki kişilik eşimle gelecem. :) :cheesy:
Gelişim'e teşekkürler...
Motosiklet kullanım semineri düzenlerlerse seve seve kabul ederiz. Umarım kendi dershanelerinde veriyorlardır, başka türlü zor...
Ben, EMOK'yan Hakan Bey'in sunduğu bir seminere katılmıştım. Çok faydalı olmuştu.
Arkadaşlar geçen hafta sonu motosiklet.net adına düzenlenen gelişim sürücü kursundaki Güvenli Sürüş Eğitimi kursuna katıldım. Gerçekten çok profeyonelce ve mütiş bilgilendirici bir kurs oldu. Eğer sitemiz bünyesindede düzenlenirse mutlaka herkezin katılmasını tavsiye ederim. Çok önemli bilgiler içermekte.
sonsuz teşekkürler Gelişim sürücü kursu...
kardeşim benı de yaz yanlız dolmabahceye motor sokmuyorlar yasaklandı bence başkabiryer bulun
dolmabahceyı gırmemıze ızın vermezlerse bizde besiktas stadının onune cekeriz motorları sonucta altımızda motor var heryer bızım:)
Stada gireriz Fenerbahce tezahuratı yaparız,zaten alısıklar da :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
işte orda dur yasin hocam ben beiştaşlıyım izin vermem :)
Biz gireriz o zaman Alper zaten sizde buna alısıksınız :cheesy: :cheesy:
valla ben beşiktaşlı deyilim ama orada fenerliyim diyemem adamı linc ederler.yani stad önünde buluşuyoruz deyilmiAlıntı:
yasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
aidikurt bilet işi ok mi ayarlamaya calısım mı :| :!: yanı gelişime gitmek mı gerekick zamnım olmaya bılırde okul cok yoğun kardesım:(
Arkadaşlar bilet sorun olmaz bence İstanbul'daki bilimum motosikletçi ve aksesuarcılar bedava bilet dağıtıyorlar. ( 2 fuar içinde ) Zamanı olanlar sirkecideki aksesuarcılara uğrayabilirler. Bu arada aidikurt listeye benide eklermisin hem fuara katılmayı hemde sizlerle tanışmayı çok istiyorum.
Emre LTD nin davetiyeleri CNR daki fuar için, biz önce Lütfü Kırdardakine gideceğiz,yanlışlık yapmayalım.
arkdslar sımdı elımızde 50 tane bılet warmı yanlıslık olmsın zamnında ayrlıyalım kı zamn kaybetmıyelım
bilet 50 tne var ama onlar motoshow 2007 için motosiklet 2007 için yok ama gelişim surucu kursu regalraptor.net uyelerine veriyorlar kadıköyden alabilirsin yada motorcularda heryerde var motosiklet 2007 davetiyesiAlıntı:
emrac Nickli Üyeden Alıntı
beni de eklerseniz sevinirim
Beni de ekler misiniz? Bacanakla beraber gelicez. RR siz olduğumuz için umarım sırıtmayız arada.. en arkadan geliriz artık...
Bu arada bilet de yok bizde...
arkadaşlar :pls:
fuarda güzel dikkat cekici ( fiatı yönünden kullanımı yönünden faydası yönünden) malzemeleri liste halinde
bizlerede ulaştırın ya bizler uzaktayız okan öyle değilmi ..
bilgilendirmeyi unutmayın sadece resim istemiyoruzzzz :mrgreen:
fiat listesi , firma isimleri , markalar irtibat ve kişi isimleri web adresleri falan
umudumuz sizlersiniz yürüyün beaa kimtutar RR cileri Agresus u unutmayın.. :lol:
beni de ekleyin...
buradan tek vesait nasilsa.
donuste de bi airbus 310 a artci oluruz biz de.
baba sen hiç merak etme istemediğin kadar bilgi paylaşıcaz burdaAlıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
tamamdır aidikurt
ya kac defa yazdım da bir türlü ok alamamıştım veya ben takip edip göremedim şimdi tamamdır
ama ne kadar erken paylaşım olursa alışverişimiz olabilir
teşekürler
ok aıdıkurt serwıse goturdumde motoru. alıcam osamn :cheesy: saolasın
evet beyler 23 kişi motor oldu simdiden yokmu arttıran diger illerden gelicek yokmu yav
benide yazın şifahen.. ne biçim iş bu yaa... taşınacam istanbulada, bi sen eksiktin diyen çok olur diye gelmiyom :?
gel baba koca ıstanbula bır tek senmı fazla gelirsin sıkma canını gel sen buluruz sanada ıstanbulda bir yer :)Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
arkdslar sımdı bulsma yerı dolmabahce sarayının orası deıl kesın dımı?motor almıyolarmıs cnkı bnde ogrendım onu kesın bı yer dıyelım kı herhangıbır karısıklık cıkmasın !!! :?
şimdi bjk. statı önümü toplantı yeri
ha bide fuarada almazlarsa ya motorları hadi bakalım şimdi
yawww benim içim daralmaya başladı bırakamam motorumu ortalık yerde şu işin doğrusunu yazın hele bir
valla billa bjk. stadının önünde motorla gelen arkadaşlara nöbet yazarım valla neyse ben elimde bide kağıt lkalem alayımda ne olur ne olmaz
ha bide nöbet yazan yazıcılar nöbet tutmaz biliyosunuz .
ya ayıp olursa ben ve caser' e devriye yazarız .
çünküüüüüüüü biz çokkkkkkk nöbet tutmuşuz baktımda
neyse kızmayın canım şaka şaka buluruz bi çaresini..
ama agresus şu akü işini hala halledemediyse valla tek onu zincirle bağlıyacağım bütün motorların akülerine
Regal Raptor kullanıcıları, Mecidieyköy ATAER MOTOSİKLET'ten gelip fuar davetiyelerini alabilirler..
Motosiklet 2007 8-11 Mart 2007 Lütfü Kırdar Sergi Salonu.
Tüm motosiklet dostlarını stnadımıza bekliyoruz.
Saygılarımızla
ATAER MOTOSİKLET
www.ataermoto.com
Sivritaş Sokak Kalyon AP No:2
0212 - 213 66 86
0212 - 213 84 60
selam ataermoto
siz bu fuara regalraptorlarla sarıkayalarınmı yoksa emre tic. ithal ettiği motorlarlamı gireceksiniz
Teşekkürler ATAERMOTO...
emre ltd. nin ithal ettiği motorları satıyor ataermoto
Kardeşim dolmabahçe sarayında almazlarsa farketmez hemen stadın onune cekerız merak etme pazar sabahı saat 10:00 oralar bos olur sorun cıkmaz karsılıklı zaten merak etmeyin siz.Alıntı:
emrac Nickli Üyeden Alıntı
Yaw Gomtanım..iş taam... taam ama... bak falla... sadece iki tane somun.. dedim seluçuğa .. takalim dedim.. bant mant uyduriim dedim.. yok dedi.. olmaz dedi.. iptidai yok dedi... istihkakımızda çıkmayınca somunlar olmadı gomtanım... aslında oldu.. yerinde akü.. çalışıyoda.. ama randımansız yani... saygılar.. arzideim... :cry:
fuara az kaldı milet bu hafta sonunda biraraya gelebileceğiz
Motosiklet 2007 fuarında Emre ltd nin bayisi olarak biz yani Ataermotosiklet katılıyor. Davetiyelerinizi salı gününden itibaren alabilirsiniz.