valla aslanburclu baktım olacak gibi degi adamlarla konustum boyle yapmaya kara verdik obur turlu toplu alımlar zor oluyorAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
valla aslanburclu baktım olacak gibi degi adamlarla konustum boyle yapmaya kara verdik obur turlu toplu alımlar zor oluyorAlıntı:
doğru diyon doğru
ya alperim mevcut 210 oldu olduda hiç bi icraat yok millette şu işe bi el at yawwww
üyeleri bi ayıralım artık
bütün gücünüz koçum agresusamıydı
mesela üyeler nasıl olabilir (naylon üye, fason üye, satıcı üye , pazarlamacı üye, hafif üye, ağır üye,,kral üye ,,lastik üye,yiyici üye ,,içici üye,, vs... vs.... bakkkkk görüyonmu daha bir sürü üyelik durumu var
ya bide sakata gelmiyelim ,yanlışlık terbiyesizlik yapmıyalım diye yanlış anlaşılmasın ayrımcılık yapmakta istemiyorum
formda olan kişilerin nick lerinin yanında kırmızı yeşil olan insancık görüntüleri aktif olduğu anda erkekler pipolu byn.larda etekli gözükse bence süper olacak ... hadi kolay gelsin
yaavv yaşar komtanım alem adamsın beaa..üye isimlerin çok süper olmuş valla... :)
YAU BABACIM BENDE İSTİYORUMDA NEREYE TAKACAM :D
YAZ TATİLİNDE MUSADENLE MOTORA TALİBİM :mrgreen:
SAYGILARIMLA :roll:
canın sağolsun
alayım sanada bi makina ama aması var
sen önce bize bir güzel gelin sonra ehliyet
bendende sıfır bi klasik
ohh bak kardeşim böyle babayı zor bulursun al ehliyeti hemen baban herkes huzurunda söz verdi gelin olayına gelince bence önce motoru alsın gelini sonra alır sonra evlenince eşi mırın kırın eder aldırmaz yaşar baba orda biraz müsamma göster .Alıntı:
anammm olaya bah baba oğul polemik yapıyoo... komtanım başgöz etmeye uuraşıyonus heralde sanırsam delikanlıyı... :mrgreen:
ben yan çanta istiyorum ,eğer geç kalmadıysam :? :frown: :frown:
olay budur gomtanım... aha hadi bakalım çık şinci yaz tatiline güççük gomtan... Yaw muğlalılar nereye kayboldunuz... :mrgreen:Alıntı:
geç kalmadın öğretmin istediğin zaman alabilirsin sirkecide tümopar var git oraya regalraptor.net geldim de aidikurt yolladı de bizim söylediğimiz fiyatlardan alabilirsin 80 ytlAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Deri çanta konusu ile birebir alakalı olmasada benim bir sıkıntım var arkadaşlar..
Benim motorum 2005 model ve 2005 modellerin orjininde çanta yoktu biliyorsunuz.. :? Bu sebepten dolayı çanta demirleride yok... Benim sıkıntım ise bu çanta demirlerini nasıl temin edebileceğim ??? :?
Bu site içinde yan çanta demirlerini söken , kullanmayan arkadaşlar varsa onların çanta demirlerine talibim... :)
TEŞEKKÜR EDERİM ALPER . VOLKAN NE ZAMAN GİDİP ÇANTALARA BAKICAZ :P :P :PAlıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
www.motohobi.com burayla konus kardeşim onlar hertürlü aksam yapabiliyorAlıntı:
FATİH Nickli Üyeden Alıntı
bilmiyorum bende de çantalar varda bence rr lar çantasız çok daha çekici duruyorlar arka tekerlekleri kalınlaştırsak çok çok alet daha tok durucak
ön cam için bir adres ve fiyat verebilirmisiniz..........
Arka tekerlek ebadı genişletilebilir mi acaba? Cantı da değiştirmek gerekmez mi?Alıntı:
ethanol Nickli Üyeden Alıntı
yok ya emrah ben lastikleri almadan önce servisine sordum arka lastiği ona göre alacaktım olurda orjinalliği bozulur dediler birde cok iyi ayar yapmak gerekiyormuş catalı acmak icin dengesiz olursa yalpa yapar falan dediler bende kalsın şimdilik dedim orjinal kalsın birde zincir dişli sorunu cıkar falan dediler yoksa arkayı kalınlaştıracaktım bu herhalde TT de yapılır tahminim :lol:
yani arka lastikte classları bilmiyorum ama yarım cm bile yanlara değiyordu 1 cm kalın lastik bile olmaz dediler
Uğraşmaya gerek yok desene abi.
Bildigim kadariyla motohobi'de guzel bir on cam var ve fiat da 125 ytlAlıntı:
kawa500 Nickli Üyeden Alıntı
kino baba ben ölçtüm biçtim arka lastiğin değişmesi ve genişlemesi inkansıs .. maalesefffff :( :(
Teşekkürler...Ama bende sonradan yapılma bir çanta demiri var ve orjinal demirleri kullanmak istiyorum...Servise sorduğumda çantalar ile takım alırsın onunda fiyatı 160 ytl dediler...Alıntı:
Motorundaki çanta demirlerini sökmüş-kullanmak istemeyen ,"satarım" diyen varsa öncelikle sizlere sormak istedim
Arka lastiği genişletme işi bence zor...Çünkü çamurlukta pay kalmaz..Biliyorsunuz elektrik tesisatımız arka çamurluğun içinden geçiyor ve bağzı arkadaşlar motor esnedikçe arka lastiğin tesisata zarar vermesinden dolayı elektriksel sorunlar yaşadı...Birde lastik ebatını büyüterek devamlı elektrik sorunları yaşamayın...
ben hala çanta almadım bir sorum var
acaba yan çantalar pratik bir şekilde çıkarılıp takılabilir mi ?
güncel fiyat 240 ytl olmuş,telefonda daha önceden konuşulmuş olan fiyatın bu olmadığını söyleyerek tepki gösterince biraz daha uygun bir şeyler söyledi ama yine de uygun değil...bir süre daha çantasız devam etmeyi düşünüyorum... :?
nasıl olsa artçım yok halen,lazım olduğunda sırt çantası kullanmaya devam... :cheesy:
240 ytl olan ne kardeşim
heybe çantalar,sisibar çantası ve sosis çanta takım halinde bu fiyata tekabül etmekte şu an adminim...sezon açıldı ya,verdikçe verirler çoşkuyu artık... :DAlıntı:
[quote="aslanburclu"]arkadaşlar fuarda yaptığımız araştırma sonucunda aşağıda şekillerini fotoğraflarıyla ve bize özel (en aşağı 10 takım almak üzere )verilen fiatlar aşağıda .
artık açılış benden bakın hesaplarda size uyarsa isteyen arkadaşlara site aracılığı ile yardımcı olurum
http://upload7.postimage.org/151582/...AN_ANTALAR.jpg
http://upload7.postimage.org/151587/002_ARKA_ANTA.jpg
http://upload7.postimage.org/151591/003_SOSA_S_ANTA.jpg
http://upload7.postimage.org/151594/004_DA_ZLA_K.jpg
fiyatlar budur eğer bu fiyatları kabul etmezlerse baskbiryere yaptırırız bizde
ben sosis çantadan almak istiyorum.
Ya fuarı bekleyeceksin yada sirkecide tümoparsana gidip alacaksın kardeşim, 25 ytl falan ama kilitleri paslanıyo söyliyim...
ben ankaradyım ama alıp yollarsan ben sana bi havale yapabilirim derhal:D
google ye tümoparsan yaz...
sec begen...
begendıgını al...
kargo ıle kapına kadar getırsınler...
en garantısı bu... 8)
foreman dostum söylemiş olduğun sitede fiyatlar nerede yazıyor acaba???
ozelden bısıler yazdım....Alıntı:
kaanka Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar tumoparsan ın setesınde fıyatlar yazmıyor...
fıyat lıstesı ıstersenız gondereceklerını soyluyorlar...
kımseyı yanlıs yonlendırmek ıstemem...
abisi ben aldım daha yılı dolmadı hepsi parçalandı doğrusu fiyatlarından dolayı bide millete ben ön ayak olmuştum fiyatları çok uygundu ama malzemeler yani yan ve arka çantalar hikaye çıktı tabii fiyatı ucuz + suni deri vinlex yaniAlıntı:
foreman Nickli Üyeden Alıntı
herkesin bilgisine ha bide 3 ay önce aldığım yere ( t........an) tamire verdiğim halde :!: :!: :(
Baba en iyisi orjinal plastik çantalar
boşverin deriyi meşini yaw :yesil:
Bülentçim allahtan çantalar sert plastik yoksa sen onlarıda yerdin dimi hahahahaha :D
hee denedimde dişim kesmedi
yoksa şansı yoktu
:x :P :x
:cheesy::cheesy::cheesy:
Arkadaşlar wallahi süpersiniz siteyle tanışalı daha iki gün oldu fakat bütün sorularıma cevap buldum. Çok teşekkür ederim tüm ekibe...
Ooooo tüm sorularına cevap bulduysan komisyon almamız gerekir şimdi, urfadasın artık bize adam başı beşer tane lahmacun gönderirsin dimi :P
Aslında bu topik in yeniden gündeme gelmesi güzel oldu.Çünkü Ankara dan ciddi bir ekip fuarda olacağız.Ama fuarda bizleri neler bekliyor?Avantajlı ürünler olacak mı dersiniz?Malum pazarın asıl yeri İstanbul.