bence hamburgerle kandıramazsın ozi yi :P :PAlıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
bence hamburgerle kandıramazsın ozi yi :P :PAlıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
Bence önce mangala gelip karnınızı doyurun sonra kafeye gidersiniz, bodrum kafenin sahibi kızmazsa tabii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
evet kandıramazsın.:) müslüm babanın pişirdiği etler varken hamburger köftesine kedi bile bakmaz.Alıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
müslüm baba : keşke iki yerede gelebilsek, ama ben sahsen tek katılımlık hakkımı cafeden yana kullanıcam.
kafebodrum : amerikan motosiklet klüplerinin yaşam tarzlarını anlatan bikerboyz isimli filmi bulursan tadından yinmez. :)
Daha bukadarcıkmıyız
Hava mükemmel, katılım diplerde...
Herkesin farklı bir programı mı var acaba?? Sanırım öyle...
Hava güzel tıkılmayalım kapalıyere diye düşünenler tedirgin olmasın lunapark var sinema var çok sıkılırsak toplu sürüş var
akşam hava soğuk olcak sıkı giyinin sora sölemediler demeyin
Isıtırız kardeşim her ortamı
ben balık tutucam oltamıda getiriyom.artık ne gelirse oltamıza bakıcaz. :)Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
ayarlaya bilirsem gelmeye çalışacam arkadaşlar ,
görüşmek dileğiyle
yer o balıklar seni
nikelajlı montun gelir oziimmm :mrgreen: :P :P
ben onları ham yaparım be :)Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
akvaryuma sol kolumu sokayım, isterseniz bu akşam :)
ozyy iyileştin galiba keyfin yerine gelmiş sevindim :)
dışı seni içi beni olayı.Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
iyileşmeye çalışıyom ama yerimde duramıyom.nasıl olacak bende bilmiyom.
ama yinede benden mahrum bırakmam sizi elimden geldiğince. :)
:)
Tamam hadi bakalım keyfin yerindeyse problem yok herşey düzelir.Sen bizden ayrılma yeter.
saat 19:30 ve ben hala calısıyorum...
dunyanın kahrı bıtmez...
ıslerımı halleder halletmez cıkıcam...
en kotu ıhtımal haftaya tekrar bulusuruz... :( :( :( :(
süperdi.
gerçi bir ara bir kısım bayanların seçtiği zevksiz bir film yüzünden kal gelecekken son anda okey masasında hayat bulduk.
gayet katılımcılı bol muhabbetli bir eceydi herzaman olması dileğiyle gelenlerinde ayağına sağlık.
Ohhhhhhh kebap,
Okeyler filmler bilardolar Lunapark yeme içme gel keyfim gel. Maşallah Allah ağız tadınızı bozmasın. Haftaya hep beraber olun, bir hafta mangal bir hafta Bodrum cafe, ne öyle ayrı gayrı.
valla ben gittim önce yemeğimi yedim koprü altında temiz havamı aldım sonra çayımı kahvemi içmeye gittim bodrum kafe ye saat 1e kadar guzel tatlı bir muhabet yaptık.gusel bi geceydi :D
dün akşam için tüm dostlarıma teşekkürler
keyifli bir gece geçirdik gene hep beraber
filmi izledikten sonra filmi izleyenlerin gözleri dönmüş şekilde psikopata bağlamaları ilginçti :cry:
şaka bi yana güzel değişik bi filmdi izlemek isteyenler böcek filmini kaçırmasın
ayrıca arkadaşlar testere 4 filmi geliyormuş isterseniz bu filme hep beraber gidebiliriz ne dersiniz 8)
birde dün akşam bişi dikkatimi çekti cüneyt motoru gazlayıp fırlayınca arkadan bazılarımızda gaza gelip gazlamar oldu
apartman sakinleri camlara çıktılar ve bir teyze rahatsızlığını belirtti bence gece mekandan çıkarken bu konulara dikkat etsek nasıl olur :?
gece mekan çıkışı çorbacıda kalamadığım için üzgünüm malum evden bekleniyorduk :cry:
tekrar tüm dostlara teşekkürlerimi sunarım
sanırım izmir RR ı gölgede bırakmışızdır :P
alperim imam osurursa cemaat sı...ar derler ya öyle birşeydi bu. mekan sahibi bizi coşturursa biz ne yapalım
haklısın ilkerim walla
ama ayıp oldu sanki apartmandakilere
hep kendime yapılmasını istemedğim şe yi başkasına yapmam d,ie düşünürüm
ondan yazma gereği duydum :oops:
katılan herkese teşekkürlerimi sunarım uzun zamandır sizleri goremeyordum canlarım benim
cok guzel bır geceydı bu bag hıc kopmasın bırtek ahh dıyorum baska bırsey degıl bılardoda bull benı rezıl ettın yaa amerıkanda 3 kez 3 toplu bılardoda da 8 kez ınsabn yenılırmı kafaya koydum yenmeden kalkmayacaktım ve bır kez yenıp mekanı terk ettım :P :P :mrgreen: :mrgreen:
süper bi geceydi...
herkese cok teşekkürler ...
ayhanım gezecektik ama işte sızma pozisyonna gecince olmadı sanada sözüm olsun...