boş ver kubi ..takma kafana ..
tayfuna bişi olmaz...
SIKI CAN İİDİR TEZ ÇIKMAZ...
ama ben naapacam .. onu bilmiyom...
yaamur yayo motora pinemiyom...bunada canım sıkılıyo..
pinsemde hep düşüyom onada canım sıkılıyo... :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
boş ver kubi ..takma kafana ..
tayfuna bişi olmaz...
SIKI CAN İİDİR TEZ ÇIKMAZ...
ama ben naapacam .. onu bilmiyom...
yaamur yayo motora pinemiyom...bunada canım sıkılıyo..
pinsemde hep düşüyom onada canım sıkılıyo... :mrgreen:
Alırmısın RR ına kuma Allahın parmagı yokki sallasın hııııı diye uyarıyo ufak ufak :P :P :cheesy:
heyaa ...doğru diyon...ama şimdi bi kuma daha alacam .. bakalım o zaman naapacak...orta yerinden çatlayan bi RR görürseniz o benimkidir bilesiniz... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Bak şimdi dinsizin hakkından imansız gelir misalimi yapçan valla karışmam sen ortadan ikiye ayrılırsan [smilie=redcolorz3_pdt_15.gif]
he laa.. bunu hiç düşünmemiştim.. şimdide apriyle, RR ın ahı tutacak desene o zaman....vışşş...ne etcem ben yaa.... :( :twisted: :twisted: :twisted:Alıntı:
Sen nasıl motorcusun okan yaw, yağmurda motora binmez binse düşer, sat o motoru sat sen, 100 ytl verim sana ;)
150 VESSEN OLMAZMI.. anca kurtarıyii... :mrgreen:
Sana 200 fena olsun okanım hayretsin ya, yanında ne vercen pekim hediye :)
Tekbaşına ihaleye girip malı ucuza kapatmak yok bende varım 250 ytl
251 :)
bi motor almaya kalktım adamlar yamuk çıktı.motorsuzluk canıma tak etti!!!!
Ama senin motorun var... Haksızlık işte :) Asıl ben istiyorum :P 252Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
ön balatalarını aldıydım 250 ye ... onları verimm bari.... :mrgreen:
Alooo tekklifler aprilemi RR mı ön balata 250 one be benden 300
RR o parayı etmez... :mrgreen:
apri için konuşuyos...sahibinden az düşmüş... :mrgreen: az kazalı... :mrgreen:
haaa o zaman 299 a düştüm :P :P :P
yuhhhh.... :twisted:
Ne yuhu balatası bile 250 diyosunki iskontolu almışsındır hem fazla yakıyo hep parçası pahalı daha ne olsun
aynası bılenem 80 avro...
bız alısık degılız ole motorsıklet parcalarına ecnebı parası vermeye...
balata dedıgın 15 YTL yı gecmemelı...
kubı abı cok bıle vermıs...bu rakamdan daha %18 ındırım yapılmalı... :?
la bakın işinize yavvv.... :mrgreen: satılık motor neyin yok bende.... :twisted:
arkadaşlar kötü mallar hep sahibine kalırmış... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :twisted: :twisted: :twisted:
Tamam ne kızıyon sorun 1 ytl ise 300 verdim tamammı :P :P :P :P :P
bak şimdi benim moralim bozuldu ...::(( saat 00:20 yarın pazar hiç uykum yok.. ama sitedede benden başka kimse yok.. yalnızmı kaldık yani .. ::(( neyse nöbet bizde heralde bugece::)))
Sabah sabah bir taksici yüzünden yatırdık motoru allahtan yavaştık yoksa kötü şeyler olabilirdi.Hanımın omzu biraz ağrıyor ama moraller sıfır oldu tabi.
Kardeşim sana da Şemsi'ye de büyük geçmiş olsun. Telefonla konuştuk, çok önemli birşey olmadığını söyledin, rahatlattın beni ama omuz için doktora gidilse iyi olur. Ben karda kayıp düşüp sol omuz bağlarımı kopartmıştım; 3 ay tedavi sürdü. Şakaya gelmez bu işler.
abi geçmiş olsun... Allahtan ikinizede birşey olmamış. Umarım motorda da birşey yoktur.
gecmıs olsun abı...
umarım cıddı bısı yoktur...
bende bu sabah nerdeyse arkadan bırıne cakacaktım...
7/8 metre kaydı motor...allahtan kontrollu frene bastımda makına yatmadı...
sabahları gunes gormeyen her yer buz.dıkkatlı olmak lazım...
sızede acıl sıfalar dılerım...omuzu bıran evvel bı doktora gosterın...
Sağolun arkadaşlar moral bozukluğu ve hanımın omuzunun biraz ağrıması dışında bişi yok allah korudu ama nereye kadar korucakki bu zihniyetteki dikkatsiz umursamaz şöförlerden bizi
abi çok geçmiş olsun umarım ciidi bişey çıkmaz yengede
yavv kubilayım kardeşim.. şimdi gördüm kusura bakma.. geçmiş olsun .. hay allah yaa.. önemli bişi yoktur inşallah.. şemsi kardeşime de geçmişller olsun acil şifalar ...arayasım geldi şimdi ama saat yarım oldu yavv ... :(Alıntı:
Bu olayı geç öğrendim moralim bozuldu şimdi :(
Sağolun arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun biraz moralimiz bozulmuştu oda geçti gitti iyiki varsınız
geçmiş olsun. geçenlerde dangozun tekide benim üzerime çıkıyordu. çok çok geçmi olsun.
Baba dangoz ne demek ya, ilk defa duydum vallahi :mrgreen:
abi dangalakla molozun bilesim kumesi gibi bisey.
dangoz mu?
Alıntı:
Mr.Quanta Nickli Üyeden Alıntı
Hahahahahaha normali yetmedi hecelerden keliem türetir olduk artık, yihaaaaaaa :x