kimse gelmiyomu yaa
boşuna gitmeyelim bizde...
alo alo bodrum cafe durum raporu bildir...
Yazdırılabilir Görünüm
kimse gelmiyomu yaa
boşuna gitmeyelim bizde...
alo alo bodrum cafe durum raporu bildir...
bodrum kafe denilen yer nerdedir sayın zaatlar nasıl gelinir?nereden giliir?nasıl gelip sofranızdaki sohbete zuhur eyleyecegiz.arzu hörmets..
ben yola çıkıyorum şimdi bodrum cafeye
silentman kardeş
bodrum cafe bakırköy incirlide boyner mağazası yanında bakırköy metrosu war
onun tam karşı binasının alt katında bodrum cafe var kime sorsan gösterirler
saygılar
gelince ben silentman die kendini tanıt kasklı gruba :P
kafecileeerr.. nooldu yavvv.. gitmedinizmi buluşmaya... :?
gittik ama sonuk geçti abi. 6 -7 kişiydik resimlenecek kadar bişi yoktu yane :D
kış geldi artıkın... bundan soora bölle ...üfff yaaa....motorsuz gün geçmiyo valla....Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
walla ben taze motorcu olarak hala pinioom :dama cok cok 1 hafta daha pinerim sonrası yazdan kalma günleri bekelrim artık :D
haftaya kendinize cafe bulun
ne o öyle cüneyt çatıyı ucurayım dedi bizimkilerde hemen aleste hazır bekliyormuş
ismail haber ver bir kaç tane de ben yerleştirme yapayım diyor ozzy ayıpsın söyle balyozu alıp geleyim diyor
kubilay sende az değilsin ha milleti azdırıyon sonra ben yokum diyonn
bir cuma ansızın basacam bodrum cafenizi okan ne diyon basarız dimi... ama o ne öyle 6-7 kişi toplanma
motor mu ben halen biniyom motoruma daha yağmur yüzü görmedik
KİNO DEDE sen gidiyom de istanbula, ben ordayım zaten senin dediğin dakkada... 8)
yalan diyosam tren çarpsın... :mrgreen: şölle bi coşsun istanbul.... tee Fatih sultan mehmemetten beri böle bi coşku daha yaşamamıştır zatti.. :mrgreen:
amanın ne diyosun okanım gardaşım... hemide Kino babaynan beraber... olmadı emrahım gomtanımda gelsin ayhanım yüzbaşımnan tam olsun vesselam... sonra biz burda ne buldum delisine dönelim... :mrgreen: valla ne güzel olur bi gelseniz... Mevlam nasip etse bu sefer de görsem artıkın sizi...
dün akşam güzel bi buluşma olduğu kanısındayım
en azından bazı arkadaşlarımız grup sürüşü konusunda uyarmış olduk dimi volkan kardeşim :P
bu akşamki sohbetimizden çok zevk aldım herkese teşekkürler
dabiii dabiiiiii... çok feydalı oldu... gecem denizim artık eminimki çoook efendi ve dahi usturuplu kullanıcak makinasını... :P
şaka bi yana özü sözü bir bi toplaşma oldu... azdık ama ne güzel aynı masa etrafında güzel bi özdük... keşke katılım biraz daha olaydı da daha bi keyif alaydık... katılan ve katılmak isteypde gelemeyen herkeslere teşekkürlerrr vesselam....
teşşekkurker :DAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Geç katılmama rağmen herhaftaki gibi hoş vakit geçirdim
Sabaha kadar mekanda kaldık Deniz ile birlikte
Cüneyt'in anılarını dinledik bol bol :)
Cüneyt'in anıları dinlenmez mi yahu ? adam yarı insan yarı Cyborg gibi bir şey.
Yanlız öyle şeyler anlatıyor ki , motora yeni başlayan bir kişinin sevgili cüneyti mutlaka dinlemesi lazım , bir motorcunun YAPMAMASI gereken ne varsa yapmış sevgili cüneyt , ve sonuçlarınıda bizzat kendi vucudu üzerinde gösteriyor.
ve öyle bir anlatım tarzı varki gülmekten yerlere yatıyorsunuz. ne zamanki kolunu bacağını açıyor dehşete kapılıyorsunuz, görmeyenler varsa yolu bakırköye düşen herkez lütfen kendisiyle bir tanışsın.
gelsin gelsin yine binerik tabi motoru olanlar.ben bu kolumla bile bissürü km yaptım pehhh yani :)Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
motorum olsun yine yaparım :)
cüneyt ayrı bi adam artık onu dinlemeyi ben şahsen kaldıramıyom zaten gelince kalktım masadan çünkü platinlerim titremeye başlıyor onun yanında.
ama yinede cüneyt masadan uzaklaşınca güzel oldu oturduk konuştuk sohbet ettik eğlendik öğrendik.
bülent yine uyudu bu kadar ... :)
Şimdi gücendim Cüneyte bir defa ektik buluşmayı ondada bütün anılarını anlattımı bize bişi kalmadı mı yani :(
abi yapma yaaaa cüneytte olay bitermi yaaa.. sırf o adamı dinlemek için oraya gitmek onu tanımak lazım :D
Cüneyt efsanedir orda, ben 2 aydır tanıyorum Alpertim e söleyin o anlatsın size Cüneytin muhabbetini
9 Kasım akşamı Bodrum Cafe de toplanmıyormusunuz. Ankara dan Rommel (Bilgehan) iş için İstanbul da, yarın işi bitiyor ve geceye de dönüşü aldı, gelmişken sizlerle de görüşmek ister, ben kendisine Bodrum Cafe nin adresini tarif ettim cuma kşamı gelecek haberiniz ola.
Yöneticiler uyuyormu cuma nerde toplanılıyor beni duyan yokmuuuuu
http://www.regalraptor.net/forum/vie...?p=45650#45650
Buluşma diğer topikte...