ya bunun yeni seri icin olanı yokmu?
Yazdırılabilir Görünüm
ya bunun yeni seri icin olanı yokmu?
Bir kac gundur yoktum. Bir gelisme var mi diye bakiyorum ama hala su depo ustu korumalarda bir gelisme yok maalsef :(
Nasil yapalim?
Alper bahri ile irtibata gecmen mumkun ise... halledelimmi artik?
evet ya yalan olduk deptors hesap no filan varsa gönder hesaplaşalım :)
ben geçerim o zaman iriata yanlız istanbul grubundan kaç kişi istiyor son liste lütfen
arkadaşlar depo koruması bende istiyorum izmire kargolarsanız sevinirim
çamurluk paçalığı ile beraber 50 ytl...Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
benim depo üsütü de sadece koruma amaclı yaptırmıstım mersin 'de Duran usta diye bir ustaya motoru aldıgım günün 2 gün sonrası cantalar la falan yaptırmıstım ve istedigim gibi ekleme yapma sansımda bulunuyor tabii. sade bir sekil
http://www.resimyuklet.com/uploads2/load105452.jpg
depo üstü korumanın malzemesi koltukla aynımı?
ya arkadaşlar, hani balıkesirden bir ustadan toplu alım yapacaktık bu depo üstü deri korumaları, liste yapılıyordu, ne oldu o iş?
Alper ;
depo koruyucular ne oldu?
en son sanirim 7 rakamina ulasmistik?
Alper ,Alıntı:
caser Nickli Üyeden Alıntı
gereksiz yere kendimi tekrar etmek istemiyorum ama ...
Hani diyorum başladık şu olaya arkasını getirelim. 7 kişilik bir istekli listesi oluşmuştu depo koruyucu için....
ben deptors kardeşle irtibata geçtim. hesabına 30 ytl havale yaptım adresime gönderdi saolsun. henüz takma fırsatı bulamadım ama :)
Mailini yada irtibata geçiş şeklini belirtirsen ben de aynı yolu izleyeceğim.Alıntı:
madasret Nickli Üyeden Alıntı
istanbulda istiyenler bana adını yazdırsın
Depo üstü koruma istanbul Katılım Listesi.
1-aidikurt
2-caser
3-aslanburclu
NOT:İsmini yazdıranlar FanClub üyelik bilgilerini göndermedilerse göndersinler lütfen.
özelden mesaj atmak yeterli oldu :)Alıntı:
Teşekkür ederim ...
arkadaşlar class için böyle bir aksesuar varmı;gerçi pek yer de yok ama .bunlar regalci belli mi olur bir sorayım dedim
Selam arkadaşlar depo üstü korumalıktan isteyen arkadaşlardan iki kişiye yolladım sayın Madasret ve caser eger başka isteyen arkadaşım olursa kargo ile yollayabilirim.Bide class için yapmaya calışıyoruz modelini çıkardık gelişme olursa class kullanıcılarını haberdar ederim bana ulaşmak isteyen özelden yada bahribalkan687@hotmail.com adresinden ulaşabilirler teşekkürler...
Dun aksam eve geldigimde teslim edilmis oldugunu gordum. 1.5 gunde teslimat.
Simdi bir sorunum kaldi. O da nasil takacagim. Takanlardan yardim istiyorum arka koltuk nasil sokuluyor?
abi motoru deptros a yola o takıp bir günde geri yollasın :DAlıntı:
O da bir yöntem tabii de...
Ben burada sizlerden gelen yardimla bir deneyeyim. Beceremezsem gondeririz Balikesire 8)
önce artçı koltuğunu sökmek gerekiyor. sonra koltuğu sökebiliyorsun.Alıntı:
Gönder bize komutanım biz takalım bu sefer yarım günde teslim ederiz binerek gelirim İstanbula :)Alıntı:
Hallettim arkadaşlar.
Sorun yok ve çok da güzel oldu.
(Bahri burası reklamlar olacak) :D
Almak isteyenlere tavsiye ederim, hem hızlı hem de güzel.
arkadaşlar yazın bu olaydan gördüm ama kullanışlı değil ve ayrıca boya yıpratıyo ama beğenenler taksınki hepimiz aynı olmayalım :D
Selçuğum ya sana bişe sorucam bu koltuğun yanlarına yaptığın o cıhcıhları nerden buldun:)
Selçuğum help meee :D
Class için var mı?
Nasıl durur acaba?
bu depo korumalarının depoyuyandanda kaplayacak sekılde olanları varmı acaba?
arkadaşlar .. yaz günlerinde tüm motosikletçilerin tek sorunu benzinin erken bitmesidir...sıcaktan dolayı benzinin neredeyse %30 u uçuyor...bu anlamda depo korumaları yazın daha çok işe yarıyor....benden söllemesi..
sorma yaşar abii...Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
bide bazen güneş yansıtmıyo mu ...
Okan belki hatırlarsın geçmiş konuların birinde yazmıştım uzun süre yatan motorun kapalı benzin musluğunu açtığınızda hemen marşa basmayın diye. Çünkü benzin musluğu açık olursa karbüratörden uçan benzin hava filitresi içinden koltuk altındaki havalandırmadan sürekli uçacaktır. O nedenle hafta sonları motora binen arkadaşlar özellikle benzin musluğunu kapalı tutsunlar ki sıcak havalarda buharlaşma daha fazla olacağından çevrede ateş tetiklemesi neticesi yangın bile çıkabilir.Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
bazen sıcak havalarda motorumun yanına gittiğimde hafif bir benzin kokusu geliyor. soğuklarda yoktu??
acaba bunun sıcak hava ile bir ilgisi olablir mi? yani buharlaşırken ben kokusunu alıyor olabilir miyim??
ya arkadaşlar bunların püsküllülerinden görmüştüm bi motorun üstünde onlardan nerde bulabilirim ya :( ?
hay allah caser yarbayımın bu yazısını görünce bi anda kötü oldum....sağlığı nasıl oldu acaba .. bayaa bi zamandır haberde gelmedi.. yaşar gomtanım en son gittiğinde durumunun kötü olduğunu söylemişti....allah şifalar versin ....Alıntı:
AMİN... ALLAH ŞİFA VERSİN... ,İYİ HABERLERİNİ DUYALIM İNŞAALLAH EN YAKIN ZAMANDA
Yaw bende motoru sattı aldı iyi bi makina bizide unuttudiye düşünüyodum Allah şifa versin nesi vardıki okanım bilgin varmı
Depo üstü deri korumadan bir tane ben de istiyorum.Motorun kilometre saatı direksiyonda depoda sadece dolum kapağı var.