kino baba bu kadro yeni bir kadro ve baslangıc kadrosu.Tabıkı eksikleri olabılır ama bunun zaman içersinde görücez ve önlemler alıcaz.Bayan olması fikrine gelince ılk yonetım kulu toplantısında masaya yatıtırız sen canını sıkma
Yazdırılabilir Görünüm
kino baba bu kadro yeni bir kadro ve baslangıc kadrosu.Tabıkı eksikleri olabılır ama bunun zaman içersinde görücez ve önlemler alıcaz.Bayan olması fikrine gelince ılk yonetım kulu toplantısında masaya yatıtırız sen canını sıkma
Yönetimin aldığı kararı destekliyorum. Ama Sipidi Ergun u yolda görsem, selamlaşır konuşurum o başka mesele.
Kino Baba nın dediği doğru da seneye 2. Regal toplantısında üyelerin fikirleri yönünde yönetim tekrar şekillenir veya aynen kalır veya eklentiler olur, veya bir iki yer değişmeler olabilir.
aksu abi dogru dıyorsun ama yönetimin merkezi istanbul oldugu ıcın istanbul il baskanlıgı acılmayacak.
Aslında Aksunun bir teklifi vardı, İl başkanlığı değilde bölge başkanlığı bu konu ilk yönetim toplantısında ele alınacak. O zaman İstanbul değilde Marmara bölge başkanı tespit etmemiz gerekecek. Belkide.
Bu durumlarda hep söylediğim lafı söliyim madem. Çünkü görünüşe bakılırsa vakit gelmiş! Miş'li geçmiş zaman kullandım ama belki birçok site sakininden çok daha önce haberim oldu olacaklardan. Ergün'ün ihraç edilmesine sebep olan (tek sebep bu değil yapılan açıklamaya göre bunu asla sorgulamıyorum) oluşuma da davet edildim, sonra RR ailesinin bu daveti aldığımdan da haberi oldu-arandım falan filan...
Ne bu bahsi geçen oluşumdaki kardeşlerimle aramdaki ilişkiye bişey oluuuur, ne de sitede gerçekten çok sevdiğim kardeşlerimle aramdaki ilişkiye bişey olur! Çünkü biz kıçımızda başımızda patchler, armalar, rozetler olmadan tanıştık, yol yaptık, yardım ettik, yardım gördük... Şimdi birimizin sırtındaki yelek, öbürümüzün göğsündeki arma, explorer'da yazdığımız sayfa adresleri farklı diye arkadaşlığımızı dostluğumuzu unutacak değiliz!!
Ha eğer sadece ve sadece bu nedenle dostluk arkadaşlık bitecekse varsın bitsin, zaten dışı güzel içi küflüymüş demektir... O yüzden Serhat kardeşiniz der ki:
ALLAH HEPİNİZİN YOLUNU AÇIK ETSİN! AYNI RÜZGAR YÜZÜMÜZÜ OKŞADIKÇA KARDEŞİMSİNİZ!
Ama ben sevdiğim tişörtleri giymeye devam edeceğim motorumun sırtındayken. Varsın sırtımda bir arma olmasın, varsın unvanım olmasın, kiminiz "Renegade" desin adıma-kiminiz "yalnız motorcu"-kiminiz "uyuz"-kiminiz "kıl" vb... Ben grupla sürerken hayatımın en mutlu saatlerini yaşadım, yanımda olan herkes sağolsun varolsun. Ama ne zaman ki bu işler motorun sırtından indi, oturdum düşündüm... Geçen Perşembe Ankara'ya sürerken aklımda hep bu düşünceler vardı. Kırmaya dökmeye hiç gerek yok dedim kendi kendime...
Hiçbirinizden bir diğeriniz için vazgeçesim yok!! Bu nedenle kim beni armasız tişörtlerimle kabul ederse ben orada olacağım! Arkadaşlığı, dostluğu, beraber sürmenin keyfini armada-rozette-markada-şunda bunda aramak istemiyorum! Ben böyleyim, bu kadarım... Benim kadar olanlarla yol alacağım, kimseyi bulamazsam da yalnız...
ÖZGÜRLÜK NEDİR?
BİR iNSANIN HAKLARININ VE DAVRANIŞLARININ, BAŞKA BİR İNSANIN HAKLARINI IHLAL ETMEDIĞI SÜRECE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ EYLEMLER BÜTÜNÜDÜR. Demek ki özgürlüklerin de bir sınırı olması gerekiyor. Bu sınırları belirleyen ve çizgi dışına çıkılmasını denetleyen bir oluşumun olması gerektiği gibi. Şimdi bu site nekadar özgür, rahat ve insanların diledikleri gibi sohbet etmelerini sağladığı bir oluşum olsada, tabiki belirli kurallar dahilinde diğer kullanıcıların huzuru için çeşitli kısıtlamalarda getiricektir. Kurallar dahilinde yapılan uygulamaya sonuç olarak herkez saygı göstermek mecburiyetindedir. Sınırsız özgürlük olamaz.
anlamakta oldukça zorlanıyorum. böylesine kolay harcanmaları anlayamıyorum. insanı kaybetmek kolay kazanmak zorken neden böyle davranıldığını anlamıyorum.
ergünün ilk başlardaki bir çok hareketini onaylamıyordum. alkollü sürmesini düşüncesizce motor kullanmasını. 2 senelik bir oluşumken kim ergünü önüne alıp konuştu. hangi abimiz önüne alıp kulağını çekti gerçek anlamda.
2 günlük olan yeni klubü ergünü 6 ayda hizaya soktu. artık adam gibi motor sürüyor. kaskını takmadan asla yola çıkmıyor. motorun üstünde salak salak hareketler yapmıyor. ve dahası başkanları ergünü alkol tedavisi için anateme yatırma çalışması içinde.
peki neden?? çünkü onlar kazanmaya çalıyor. bir dostlarına yardım ediyorlar. yanlışlarını gözüne gözüne sokuyorlar. kolayına kaçıp onu kapı dışı etmiyorlar.
arkadaşlar hepimiz iki tekere sonuna kadar gönül vermiş insanlarız. ve bunun birlikte daha güzel yaşandığını biliyoruz. birbirimize birtek motor arıza yaptığında yardımcı olmayalım. biz yürek birliği kuralım sadece motoru bozulanı değil kafası bozulanada yanlış konuşanada yardım edelim.
büyüklerim ergün kıçını açtığında neden ensesine sağlam bir tokat atmadınız. belki benim lafıma kulak asmaz ama sizin tokatınızdı onu uyandıracak olan.
küçük yerlerde yaşamak zordur. büyük şehirler gibi heranı dolu dolu geçmez. zaman daha yavaş ve boş geçer. ne olmuş o kardeşimiz yalovada kendi çapında bir oluşum başlatmışsa. kime r&r bırak ve bize geç dedi. ne olur onun bu oluşumuna destek versek. yanında olduğumuzu göstersek. bu zormu yoksa ayıpmı. kardeş klüb mantığına bu kadarmı uzağız.
ergünün hataları çoooook. ama özünde pırlanta gibi biri. hepiniz biliyorsunuz. bu gün r&r yalova kökenli olsaydı kaçınız her hafta buluşmaya yalovaya gider gelirdiniz. kaçınız dostluk için gece gece yol yapardınız. çok azımız. inanın ben bile yapmazdım. ama ergün başka. amacı adam çalmak değil. dost bulmak. dost sayısını arttırmak.
bugün onu gönderenlerin hepsi ergünün evinde kaldı, beraber yedi içti eğlendi. evlerimizde konuk etti. peki kim yüreği temiz olmayan birine evini açar. kim böyle birinin evine gider kalır, kim beraber rakı sofrasına oturur. kimse. bunları yaptık çünkü ergün iyi biri.
sayın yönetim kadrosu sizden ricam. özellikle birçok şey paylaştığımız dostlarımızı kazanmaya çalışalım. önümüze alıp dövelim sövelim kafasına vura vura düzeltelim. biz bir aileyiz diyoruz ya lütfen öyle davranalım. kardeşimiz yada çocuğumuz hata yaptığında nasıl davranıyorsan öyle davranalım birbirimize.
ergünü önüme alıp sabaha kadar konuşalım. bence dönmez ama en azından bilelimki kardeşimiz ailemizin içinde olmasada artık doğru yolda. saygılarımla
İlker kardeşim sen hiç merak etme gereken uyarılar yapılmıştır ben bile üstüme vazife değilken kendisini defalarca uyardım ama değişen bişey olmadı, sadece Ergun yaptıklarından dolayı özür diledi ve yine aynı şeyleri yaptı.
Ayrıca sen Ergunu küçük düşürücü yazılar yazmışsın yukarıda yazını biraz dikkatli okuyup yeniden düzenlemeni rica ediyorum Ergun benimde çok sevdiğim bir arkadaşım her ne kadar beni MSN inde engellese bile. Onun yaşında birinin yukarıda yazdığın şeylere ihtiyacı yok.
ilkerim koparalım bu satıları yazarken tarafsızcamı yazdın yoksa blackwolves olusmuna uye biri olarakmı bunuda belirtirsen sevinirim.Cunku bu olusumun kurulmasında ergune yardım ettiğin tarafımızca bilinmektedir.
Sonucta bı bu olusuma karsı degılız olamayızda sadece sıkıntımız bu olusumu kurmak ıcın fanclub sifreli bolumdeki uyelerın telefonları ve mailleri kullanılarak uyelerımıze neden teklıf verılıyor ıste butun mesele bu bunu yaparken ıyınıyetlı olarakmı yaptıgınızı ıma ediyorsun?kimden izin alındı.
Madem kendi capında yenı bır olusum baslatmak iatiyor neden bunu baska yenı uyelerden bulundugu cevredekı insanlardan yapmıyor neden sitemizi kullanıyor burada kımsenın kullanılmasına izin vermeyiz.
Yada yenı bır olusum kurmak yerine zaten mevcutta raptorirdes diye bır olusum var neden bunu daha ılerıye goturmek ıcın caba sarfetmıyor bunların cevabını kım verıcek dostum?
alperim
1 evet teklif aldım gittim görüştüm ve kararlarım bana özeldir
2 ergünün site kayıtlarını izinsiz kullanması konusunda hiçbir bilgim yok kendisine neden bunu habersizce yaptığının hesabını sorucam
3 gerçekten dostum dediğim insan benden desteğini isterse her zaman yanındayımdır
4 bir oluşuma destek vermek içinde bulunduğun topluluğa ihanet etmek yada onlara sırtımı dönmek zorunda değilimki
5 ailemizdeki herkezi çok severim ve asla kimseyi üzme kırma ve kaybetme amacında değilim. dostumun desteğime ihtiyacı vardı ve bende elimden geldiğince desteklerim.
6 r&r ı kuduğunda çok mutlu olmuştum. tıpkı motorumu aldığım ilk günkü gibi. sonuna kadar her türlü oluşumu ve kararın arkasındayım çünkü daha kaliteli ve daha büyük bir oluşum olmasını istediğim için.
7 tek kanıma dokunan dostlarımızı kaybetmek çünkü biz çok başka bir gurubuz. genç ama kaliteli ve aklı başında bir gurubuz. lütfen fevri davranmayın.
ilker kardesım kızdıgımız noktalarda bunlar zaten onun dostluguna kişilıgıne bır lafımız yok.Sitede bazı kurallar var ve kurallar herkes ıcın gecerlıdır.Baya bır suredır kurallarımız yoktu ve bu zamana kadar kotu olaylar yasamamız olmamıs bır sanstır.Ben dahil herkes kurallar olmadan once hatalar yaptı amac bu hatalardan ders alıp oyle yola devam etmektir.
son sorumun cevabını veren yok hala
yenı bır olusum kurmak yerine zaten mevcutta raptorirdes diye bır olusum var neden bunu daha ılerıye goturmek ıcın caba sarfetmıyoruzda başka oluşumlar kurma cabası icerisine giriyoruz. ??????
müslüm baba yadıklarımın arkasındayım. ergün varsın alınsın çünkü DOST acı söyler. ben bunları yüzüne de söylerken o beni dinmezse ben bundan vazgeçmem. dostumdur dostum kalacak. varsın bana kırılsın
alperim ne kuralların karşısındayım nede yönetim kurulunun. sonuna kadar doğru olan her kararınızın yanındayım.
tek kahrım ve gerçekten çok üzüldüğüm başka şekilde cezalandırma , uyarma , uzaklaştırma yada ne bileyim dinlediği yada lafını esirgemeyen lafı geçen biri tarafından eze eze anlatılabilirdi hataları. bu çok üzücü bir durum bence
yenı bır olusum kurmak yerine zaten mevcutta raptorirdes diye bır olusum var neden bunu daha ılerıye goturmek ıcın caba sarfetmıyoruzda başka oluşumlar kurma cabası icerisine giriyoruz. ??????
ya alper anlamıyorsun adam küçük bir şehirde kendince maksadı amacı hedefi aynı olan birşeyler yapmaya çalışıyor. neden bunu rekabet olarak algılıyorsunki. sen ergüne "ergün kalite standartlarımızı arttırmak amacıyla daha büyümek amacıyla şu görevi yerine getir" dedinde "ben sadece falanca klub için iş yaparım mı" dedi. neyi eline alıpta karşınıza rakip çıktı. tabiyki r&r büyütülecek ve ergün elinden geleni yapacak. ama bırak bunuda yapsın. dünyada binlerce motor klübü var ve tek amaç var.
abi ben yapmasın demıyorum yapsın ama oyle gızlıden toplantılar yaparak özelden mesaj atarak msn cagırarak arkadan ıs cevırmesın desinki ben boyle bır olusum kurucam varmı katılmak ıstıyen ulu orta yazsaydı.
kişisel bilgilerin saklandığı, sadece üye olanların paylaşım içinde bulunabileceği bu tür ayrıcalıkların umarım gereksizliğini ve ciddiyetini anlamışsınızdır.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu olayın insan kaybetmekle bir ilgisi yok.Kimsenin bunu atalım bidaha görüşmeyelim dostlukları bitirelim gibi bir düşüncesi yok.Burda sadece site kuralları gereği Ergünün üyeliği süresis durdurulmuştur.Mesaj yazamayacak ve site toplantılarına katılamayacaktır.Ama bu benim veya diğer arkadaşlarımın onunla görüşmesini engellemeyecektir.Eğer zaten engelleyecektir diye düşünülüyorsa demekki daha dost olamamışız anlamına gelir ki buna daha fazla üzülürüm çünkü dost olduğumuzu düşünüyorum
Bu işi karşılıklı atışmalarla dahada germenin kimseye faydası olmadığını düşünüyorum.
ugur abı ınsanlar yasadıkca tecrube edıyor.Önemli olan hatalardan ders cıkarmaktır.
bence aldığınız kararı bu kadar eleştirtmemelisiniz..
Konuyu fazla uzatmaya gerek yok.
Yönetim Kurulu karar aldı !!!
Çoğunluğun kararıyla speedygonzales siteden ihraç edildi.
Yönetim kurulu kararlarına saygılı olalım.
Bu kurul sitenin dostlugunun , birlik ve beraberliğinin bozulmamasına hizmet etmek amacıyla kurulmuştur.
Üyelerle ilgili alınan kararlardada son söz yönetim kurulunundur.Alınan kararlar eleştiriye açık değildir.
NOT: Bu konuyla ilgili başka başlıklar açmak yönetimin verdiği karara karşı çıkmak amacıyla açılan bütün başlıklar silinecektir.Ve açanlarda uyarılacaktır.
KONU YÖNETİM KURULUNUN KARARIYLA DURDURULMUŞTUR.