benim burada iyi bir kromcum var..burası marmaris tekneceiler çok olduğu içinde kromcularda çok:)valla uğraşman lazım..birazcık bu işlerden anlıyorsan yaptırabilirsin..istersen ben sana yaptırıp göndereyim..
Yazdırılabilir Görünüm
benim burada iyi bir kromcum var..burası marmaris tekneceiler çok olduğu içinde kromcularda çok:)valla uğraşman lazım..birazcık bu işlerden anlıyorsan yaptırabilirsin..istersen ben sana yaptırıp göndereyim..
ciddi öyle bişi yapabilirmisin abi ya yemin ederim çok makbule geçer bisürü dua mı alırsın valla
msn den konuşalım istersen burayı fazla meşgul etmeyelim....nmurataydin@hotmail.com
abi msn in var bende zaten
gecmıs olsun yeaks...Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
sen ıyısımı bu camurluktan yaptır...
banada sendekı eskı kırık olanı ver :mrgreen:
banada kırık dokuk eskı carpık curpuk bı on camurluk lazım...
elınde olan ve atmaya yer arıyan bırısını bulursanız bana yonlendırın...
murat abı bu arada motorun bı harıka olmus..
ozellıkle on far muhtesem...
hakkı'nı bı fıkrı vardı.ust uste ıkı tane...o fıkırde fena degıl...
abi ayıptır sorması napçan kırık çamurluğu :D
benım camurlugu arkadan assagıya dogru uzatmayı dusunuyorum...
gozunde canlandır 8)
murat abi çok güzel olmuş, emeğine sağlık :+1: . kusura bakma anca bakabildim. emre'nin motoruyla uğraşıyorduk.
bencede aynalara el atmak şart olmuş, gerçi o iş senin için çokkolay. ben asıl koltuk ve arka çamurluğu bekliyorum
abi güzel olmuş.ama keşke (T)GİDON taksaydın bir çok motorun orjinalinde yok ve birazcık custom havası veriyor ama eline saglık
saolun arkadaşlar yorumlarınız için T gidon da kolları açarak kullanmak beni rahatsız etti..hele uzun yolda çok ileri doğru uzanmak gerekiyor..ben bu direksiyonu en rahat pozisyonda kullanabilmek için deneyerek ölçülendirdim..yukarıda kullanırken resim var...
abim güzel olurda nası olcakki nası yapçanAlıntı:
foreman Nickli Üyeden Alıntı
abi oldu olacak depoyuda krom yap. yanlış hatırlamıosam mrquanta nın abisinin eski motoru regallin deposu ole krom kaplama. bizim siteden biri almıştı galiba o motoru. bi bak istersen :D
Fazla krom zarar , göze zarar , ciddi zarar.
eline saqğlık bence de ön çamurluk güzel olmuş
yeaks...aksama kadar mılletın arabasını yapıyoruz...ayda ortalama 1500 arac. :!:Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
herhalde kendı motorumuzun da camurlugunu yapabılırız... 8)
plastık parcalarını kaynatan malzemeler var...sırf bu ısı yapan sırketler var...
reklam olmaz ıse http://www.autoking.org/boya_hasarli_kaporta.htm
bı bak ıncele derım..belkı aracı olan arkadaslar bu lınkten yararlanabılır...
( konunun dagılmaması ıcın ıstersen msn den de konusabılırız )
senin hafizana kurban olurum ben ugur abi :P :P "drali" almisti o motoru ama gecenlerde takasa girdi onunla. bence krom depo yakisiyo. yalniz gunes isinlarini falan gozumuze gozumuze yansitir gibime geliyo. cunku geceleri bazen gidonun baglanti yerinden sokak lambalari bile felaket gozume vuruyo.Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
abine sormak lazım nasıl diye yada draliye nasıl sorun yapıyor mu diye :D bence tamamı krom olursa super olabilir...:D
emeğine sağlık abicim
bence şahane olmuş
özellikle önfar çok vahşi bir hava vermiş
bence regalde gördüğüm en ilginç ve modifiye denilecek değişiklik bu olmuşş..
elinize emeğinize sağlık murat abi.. ilginç bi çalışma olmuş. çok hoş gözüküyo...
tamamen krom trafikte yasak !!! bilgilerinize...
ilginç bir durum ben italya'da krom mu değilmi bilemiyorum ama ne tankerler gördüm arkasından giderken kendi arabamızı görüyordum pırıl pırıl ayna gibi hatta imrenmiştim ne kadar temiz diyeAlıntı:
nmurataydin Nickli Üyeden Alıntı
ha bu gece olsa mutlaka farlar geri yansırdı adım gibi eminim
ama gerçekten çok tehlikeli bir durum olduğunu şimdi anlıyorum hakikaten bunlar nasıl trafikte gidiyorlar hayret.
bende hayran oldum çamurluk far ve gidona....süper bi modifiye bence....emeğine sağlık ilgiyle takip ediyorum motorundaki değişimleri..
saolun arkadaşlar bunları duymak gerçekten çok hoş...hepinize ayrı ayrı teşekkür ettim buradan tekrar ediyorum...