ekledim kardeşim sen gel takıl bize ayarlarız sanada merak etmeAlıntı:
MaRaNtZz Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
ekledim kardeşim sen gel takıl bize ayarlarız sanada merak etmeAlıntı:
MaRaNtZz Nickli Üyeden Alıntı
Yanlız arkadaşlar Emre LTD 29 mart 1 nisan tarihleri arasında yapılacak olan Motoshow fuarında olacaklar bilginize.
Motosiklet 2007 fuarında malesef regal raptor göremicez.
Bu listede böylece patlar...
Neden patlasın kardeşim sadece motosiklet 2007 regal olmuyacak motoshov 2007 var orda olucak regal raptor oradan alırızAlıntı:
emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
bu kadar negatif olma :D
yellowrock RR distribütörlüğü'nü bırakıcak mı ne ?
valla pek sanmıyorum cunku bu kadar tutan bir motorun distirütorlugunu bırakmak enayilik olur
Ben de öyle düşünüyorum... Yellow Rock çok pasifleşti... Bırakabilir...
arkadaşlar distrübitörlük yapmak için büyük teminatlar veriliyor. ha deyince bırakılmıyor yani. firmanın iflas filan etmesi lazım.
merak etmeyin siz onlar bırakırsa ben lırım distrübitörlüğünü :)
peki beyler bu aletin (DD250 E-9) şu anki fiyatı ne? emre ltd.sitesinde 4.600 diyor ben başka biyerde sordum 5.000 dedi. nedir son durum bilen varmı? bide fuarda ne yaparlar acaba?
emre ltd 4600 diğer sordugun yer sarıkayaların bayisidir o yuzden fiyatlar farklı
niye aynı motor değilmi? kalite farkı varmıdırki?
bu motoru türkiyeye getiren 2 ayrı firma var biri sarıkayalar biride emre ltd .Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
Motorlar aynı hiçbir farkı yok
Hehe benim ilk motorum olacak ve ehliyet almaya gidiyorum hemen.Bu fuar işini ne yapıyoruz.Son durum nedir.Ayrıca Aidikurt dostum teşekkürler listeye eklemişsin...
Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Ok dir o zaman Emre'den bakacağız demekki. Ağaçtan toplamıyoruz değilmi bizde paraları :) Fuarada gelecekler nasıl olsa. Hadi bakalım hayırlısı.
emre ltd de de uyanıklık yapıp fuardan önce yapmış zammı kaşla göz arasında:) yeni gördüm daha... fuarda toplu alım olursada indirim falan aynı fiyata denk getirecekler yani
AAA oldumu şimdi yaa ayıp oluyor ama...
vallahi sinirlerim laçka oldu tam herşeyi ayarladım kuruşukuruşuna denk getiriyorum adamlar zam yapıyor ya:) git al mondial 250 mct yi diyo kör şeytan
bence yinede umudumuzu yitirmeyelim
sevgili yöneticimiz aidikurt bu duruma bi el koyar
site sakinleri olarak bizde arkasında yer alırız
sitemizin güçlü komuoyu desteğiyle işi bitiririz gibi geliyor bana
siz ne dersiniz???
Arkadaşlar merhaba,
ben DD250 E - 9 almak istiyorum, benide listeye ekleyin. DD250 E - 9 kullanan ve hakkında bilgi verecek arkadaş var ise msn mi ekleyip bana anlatırsa sevinirim... uzun yol mümkünmü DD250 E - 9 ile sorun çıkarırmı.. deneyimleriniz nedir ?
Özgür
Mecidiyeköy
ozgurerkek@hotmail.com
ya arkadaşlar takmayın kafanıza
adamlar oraya açmış standını ithal mallarını satmak için herkes malını veya ithal ettiği malını satmak için tabiki az bir karda olsa satacaklar .orda çinliler yok daha ne motorlar var tabii bizim tek arzumuz su soğutmalı olmaları.saten emre ticaret 250 lik makinalarda sadece E9 u ithal etmiş B9 yok hayır bide demezlermi B9 larda problem var diye işe bak ya insan utanır.ardaki tek fark
1.. radyatör E9 da yatay B9 da dikey buda E9 yere daha düşük onun için iyi hava alsın diye yan yapmışlar
2.. E9 larda direksiyon ay şeklinde B9 larda ise T şeklinde uzun yol daha bir rahat bana göre
3.. şaseler B9 un E9 a göre daha yani 20 veya 25 santim daha uzun ayrıca arka amortisörler biraz daha yatay ve kapalı
işte hepsi bu
bi de arkadaşım uzun yolu çok rahat ve güvenli ben ankaradan 225 inci km.de bir mola ve benzin alarak ist.girdim.
tek kontak 223 km.ist.dan edirneye girdim hiç durmadan ve depoda 26 ytl.doldu yani 223.km.dede 26.ytl benzin yaktı artık bu kadar bilgi yeter sana hadi hayırlısı olsun
benden tavsiye B9 al derim kim ne derse desin. ben kullanıcısıyım
bak sana aşağıda benim B9 un gücümüzce aksesuarlanmış hali.
http://upload7.postimage.org/132187/_zel11.jpg
Valla doğruyu söylemek gerekirse E9 kullanıcısı olarak benimde T gidon olan B9 daha çok hoşuma gidiyor.
fiyat emre ltd.'nin 4600 ytl'sinden kaça düşer sizce? 4000 mümkün mü?
sence mümkünmü :D
valla polo kardeş sen şu anda 4600 e alırsan ne ala derim bide yan çantasız
Aykon tüm motorları yan çanta ile sattı, emre ltd niye böyle yapıyor, sarıkayaların buna bir müdahalesi olamaz mı, bu bir nevi kandırmaca çünki.
sarıkayalar dikilitaş servisi ali ustaya satması için bir adet e9 göndermiş belki b9 da gönderir gidip bir konuşun
valla ben hangi çinliyi alacağımı geçen sene zamana bırakmıştım, zaman hangi motorun iyi olduğunu ortaya çıkaracaktı, tespitime göre regal raptor her yönüyle birinci çıktı, ama bu seferde aç gözlü, fırsatçı türk esnafının hışmına uğradık, sürekli zam yapma telaşı, fırsatı içindeler, ne diiyelim haram olsun...
keeway ss 250 de de aynı komedi var, nazilliden biri getimiş, heroway demiş, fiyat 3000 ytl, motomax 3800 ytl, monero daha pahalı, bisan 4300 mü neydi, tıpatıp aynı motor, insaf yani, almayacağım ya da alamayacağım bu gidişle:)
dün sordum sarıkayalar 4.850 diyor, iki ay önce zam yapmışlardı, emre ltd. bu arada iki kez artışla (4.600 ve son olarak 4.900) sarıkayaları geçti.
Alıntı:
shiga Nickli Üyeden Alıntı
E9 larmı B9 larmı bu fiat
bu fiyatlar E9 için...Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
emre E9B satmıyor sanırım, sitesinde görmedim
2. el satıcıları için prim yapmış oldu ama yeni alacaklar için zor bir durum bu gerçekten. bu Motorun fiyatı 6 milyara dayanırsa zaten kimse almaz, 1 milyar daha fazla verir kız gibi 250 cc yamaha veya daha üst cc de çok temiz japon motoru alınır. En kötü ihtimal sıfır GV250 alınır ve taş gibi motor oda.
arkadaşlar motoshow 'a sarıkayalar gelmemiş ama istanbul bayilerinden 3 firma katılmış Ayrıca b9 larıda var yan çantaları ile beraber
Sarıkayalar yok demek, nasıl iştir bu ya, adamlar bizdenmi korktular nedir :)
Daha dün sarıkayalara sordum, ellerinde sadece 250E-9 var. Fiyat olarak 4.850 dedi. Taksit yaptırıncada bindirdikçe bindiriyor. Sarıkayaların fabrikası Denizli de bende Denizli liyim ama hemşeri filan dinlemiyor.
Vişne çürüğü renginde 1 yıl kullanılmış 250 buldum. 3000 YTL ye verecek gibi, sanırım onu alacağım. Sarıkayalar zaten 15 gün içinde yeni bir zam yapacak gibi, bana hemen al fiyatlar artacak dedi.
İthalatcılar bizim gibi R&R hayranlarını görünce ve hergün sayımızın arttığınıda görünce fiyatlarını uçuruyorlar heralde.
aman kardeşim makinayı iyi kontrol et ve öyle al hatta şöyle rampaya falan tam gaz yap motorun sesini dinle
:D baba sütten azğın yandı bi kere ince noktayı uyandırıyorsun hemen, aslında o makineye sen bakabilsen daha iyi olurdu arkadaşımız için.
Benimde tek sıkıntım o, motoru çok fazla kullanmıyormuş, paraya sıkıştığı için satacak dediler ama haklısınız iyi kontrol etmek lazım. Sitede Denizli den 2 arkadaşla tanıştım, olmazsa onlara gösteririm motoru. Ama motor iyiyse bu fiyata çok iyi gelecek bana.
Ben şu ana kadar hiç vites li motor kullanmadım. Hatta bu ilk motorum olacak. Sizin gibi ustalara yakın olmak vardı.
Olmazsa Denizli deki servislere götürür gösteririm.
İlginiz için teşekkürler.
kocum daha kapı gibi garantisi var ya yapcaklar yada yapacaklar yaaaaa olmadı yenisini takacaklar
odamı olmadı burası türkiye mahkemesi varrrr
avukatı varr
hakimi var
savcısı varrrrr
odamı olmadı aslangibi bizim site var sizler varsınız
yoksa ben o motorun anasını bile bellerim ama sonra adamların eline koz veririm bu motor ellenmiş garanti dışı diye belki onlarda bunu bekliyor yemezlerrrrrrr
Bende zaten garantisine güveniyorum. Bir sorun çıkarsa dediğin gibi bi şekilde yapacaklar.
Yarın göreceğim motoru, o zaman belli olur herşey.