Alıntı:
lunatic Nickli Üyeden Alıntı
Sorun sayı değil kalite. İyi usta da önemli değil, işini iyi yapan usta lazım. Örneğin geçen gittiğim abidinpaşada işimi hallettim. Sağolsunlar motoru da bir güzel temizlediler. Ama gelgör ki aletiin vidalarını sıkayım bir temizleyeyim diye baktım ki, karbüratöre giren manifoldlardan biri sıyrılmış ve alttarafı açık. Şimdi öyle kullanmış olsam 3 gün sonra hoop tekrar servise, niye ? karbüratör tıkandı. Kendim soktum yerine sıktım kelepçeyi. Şimdi belki toplama işini oradaki gençlere yaptırmıştır bilinmez. Çoğu çocuk yaşta. İsterse 100 tane servis olsun eğer işini düzgün yapacak servis yoksa o şehirde servis sorunu hala var demektir. Ha iyi olsun 1 tane olsun sorun olmaz.
selam arkadaslar...
bende kendime bir regal aldım. 500 bakımı için sanırım sizin bahsettiğiniz de olan abidinpaşadaki yere götürdüm.. yağ değişimi+ hava filtresi temizliği denildi ama o kapağı acmadılar bile + plaka ışığı yanmıyordu onu yaptılar ???? sonunda da benden 85 ytl ücret istediler !!!!
( 3 gün sonra !!!!! plaka takılan bölümü çamurluk içinden 3 vida tutuyor. bu arkadaslar 3 somundan 1 tanesini takmışlar. ve kablolar boşta sallanır bırakmışlar. doğal olarak kablolar sıyrılmış kısadevre yapmış. ve gece vakti yolda kaldık )
ben bu serviste gözlediğim bir şeyi söylemek istiyorum... ACEMİ NALBANT , NAL ÇAKMAYI GAVUR EŞEĞİNDE ÖĞRENİR DERLER... aynen bunu gördüm.
birde şu komik sözü de duymak beni şaşırttı. 85 ytl duyunca benden önce bir scooter yağı da değişmişti. ya dedim ondan 30 ytl aldınız. benden neden 85 ytl istiyorsunuz dedim ???
cevap ise daha da komikti. ABİİİİ !!! SENİN MOTOR BUYUK MOTOR ABİİİİ !!! DEDİLER... ebata göre servis olur mu ???
artık önemli olan neyse kararı siz verin :)))))