Çok sevindim gençler!! Artık daha geniş daha mutlu bir aile olacaksınız demek! Süper! RR ailesinin veliaht prensi veya prensesi geliyo!! :)
Yazdırılabilir Görünüm
Çok sevindim gençler!! Artık daha geniş daha mutlu bir aile olacaksınız demek! Süper! RR ailesinin veliaht prensi veya prensesi geliyo!! :)
AAAaaa..... Allah analı babalı, sağlıklı büyütsün.. artık firstlady ye motor yasagi baslamis bulunuyor :)
Zor günler sizi bekliyor .. ama adminimizin üstesinden geleceğine eminim :)
Tebrikleerr :)
:):):):):) mutluluğumuzu paylaşan herkeze teşekkür ediyorum .
Hayırlısıyla kazasız belasız sağlıklı sıhatli doğar inşallah
Yawww maşşallah... adminim firstladym hayırlı olsun... ne güssel bi haber bu böyle... Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, bahtı güzel, hayırlı bi evlat olsun inşallah...
Çok sevindim :D , Allah önce sağlık ve sıhhatli dünyaya gelmesini , sonra da vatanını seven hayırlı bir evlat olarak yetişmesini nasip etsin...
Sevgili İdikurt'lar gözünüz aydın.. :P
sağolun :):):):):):)
Allah analı babalı büyütsün. Annesine babasına saygılı, vatanına faydalı bir evlat etsin.
herkese tekrar tekrar tesekkur ederiz iyiki varsınız arkadaslar.
Allah hayırlı etsin inşallah...
Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli doğması dileğiyle diliyorum allah analı babalı büyütsün
abla hayırlı olsun inşallah sağ salim analı babalı kucağınıza alırsınız bebeğinizi sizin adınıza çok sevindim...
8)TEBRİKLER ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN KÜÇÜK MOTORCU GELİYOR CAMİA BÜYÜYOR :cheesy:
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN ARAMIZA BİRTANE DAHA MOTORCU KATILIYOR DESENİZE BUNUNLA BERABER ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR ÜYE PANOSUNA BİR KİŞİ DAHA EKLENSİN :))))))
haberi aldığımdan beri, mutlu mutlu dolanıyorum.. huzurunuz daim olsun.. çok tebrik ediyorum..
lütfen dikkat edin (bundan sonra 2 kere) kendinize..
gülçinim müjgandan bilgiler al derim ben.. :) kimbilir belki ilerde dünür olursunuz.. :oops: 8) :mrgreen: :mrgreen:
canım benim sedacım dur bakalım daha cinsiyeti belli bile değil daha ne dünüründen bahsediyosun ayol hele bir sen evlende ondan sonra bizimkileri düşünürüz değilmi ama arkadaşlar haksızmıyım :) :):):)
Ahanda şimdi tut Pınar'ı tutabilirsen... Bir siz kalmıştınız etrafımızda... Kaçacak yerim de kalmadı zaten :-)
Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Her gününüz bir öncekinden daha mutlu olsun...
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...Tebrikler adminim..
emrah artık kaçacak yerinde kalmadığına göre sıranız geldi demektir, gerçi sıranız çoktan geçti ama :) artık kaçamaaaaaaaaazzzzzzzzzsssssssııııııııııııınnnnnn :)Alıntı:
emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
allah analı babalı büyütsün.kız veya erkek hiç farketmez ..önemli olan sağlıklı olması...ve herzaman derim "evladın hayırlısı"vatanına ,milletine ve ailesine hayırlı olsun ....
Allah tamamına erdirsin, inşallah yaş günlerini de kutlarız. Bizim torunlar çoğalıyor.
HER NE KADAR 3 SESE ÖNEM VERİLSEDE GÜNÜMÜZDE. ?
EN GÜZEL SES INGAAA SESİDİR. :cheesy:
BUNDAN SONRA RR MOTOR SESİ DEĞİL INGAAA SESİ KULAĞINIZDAN HİÇ EKSİLMESİN.
VATANA, MİLLETE VE ANNE BABA'YA HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN.
ALLAH C.C. ANALI VE BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN. AMİN