geçmiş olsun...acil şifalar dilerim
Yazdırılabilir Görünüm
geçmiş olsun...acil şifalar dilerim
geçmiş olsun
Ben bugün konuştum ufak tefek ağrıları dışında bişi yokmuş tekrar geçmiş olsum modum
baba çok geçmiş olsun ya...
okan ben haberi görünçe :? kaldım geçmiş olsun telefonda konuştuktanmı sonra oldu. yanına ugramaya çalışırım geçmiş olsun.
kardeşim geçmiş olsun allah beterinden saklasın.
büyük geçmiş olsun işlerden dolayı girmemiştim bir kaç gündür çok büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
geçmiş olsun acil şifalar dilerim okan kardeş 8)
okanım kardeşim cok gecmıs olsun allah beterınden korusun
okan abim çok geçmiş olsun motorda bişi varmı ??? :mrgreen: şaka bi yana Allah daha kötüsünden korusun
Çok geçmiş olsun Okancım... Allah beterinden korusun. Samsun'da kask mask takmayız biz diyordun allahtan takmışsın. Bu işin Samsun'u MAmsun'u yok ... Tekrar geçmiş olsun. Hepimizin başına gelebilir, önemli olan bunu bilip araya kask koymak :-)
teşekkürler arkadaşlar ... :mrgreen:
sizler geçmiş olsun dedikçe ben kendimi hasta hissetmeye başladım.. :(
bu gece ağrılarımdan uyuyamadım...
hakikaten sıcağı sıcağına anlamazsın diye bi laf varya.. sooradan çıkıyo...
dün akşam motora pindim gezdim bu gün yürüken bile zorlanıyom...
nası iş bu yaa.... :( :?: :twisted:
geçmişler olsun okan ya boşver kediyi köpeği bas gitsin o bir hayvan sen bir insan
bu romantizme kapılıp kaç kişi gitti... aman ALLAH korusun
Çok çok geçmiş olsun...
büyük geçmiş olsun acil şifalar
okan bey büyük geçmiş olsun aman dikkat iki tekerin kazası çok kötü tamamen vucuda geliyor darbeler.Allahtan kask varmış.acil şifalar dilerim
Okan geçmiş olsun ,allah beterinden saklasın...
okan kardeşim ,işlerimin yoğunluğundan uzun zamandır siteye giremiyordum.kazayı yeni duydum daha doğrusu okudum,şok oldum ,çok çok geçmiş olsun, gelmiş geçmiş olsun ,allah beterinden saklasın...kardeşim lütfen dikkatli olun hele hele sinirli ve kızgınken binmeyin ,...relax lütfen....