hocam ızmıtten benıde yazın. pıdelere bayılırım. hele karadenız pıdesıne .
tatar ( merter )
izmit / kocaeli
Yazdırılabilir Görünüm
hocam ızmıtten benıde yazın. pıdelere bayılırım. hele karadenız pıdesıne .
tatar ( merter )
izmit / kocaeli
Gelenler:
1- Bull
2- Carvalho
3- KAanka (?)
4- Rıza Hoşgör
5- Yeaks
6- aidikurt
7- yeniköylüUA
8- Gençer
9-İlker Koparal
10-Tatar
11-Uğurcuk (?)
Yok mu artıran!!!!!
HADİ YAAAWWW!!! en son partiden 10-15 tane yemiştim...Alıntı:
gençer Nickli Üyeden Alıntı
bende göbeemin şişi neden inmedi diyodum...
inşallah öyle bişey değildir :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
YEAAKKKKKSSSSS!!!!!!
Ses ver kardeşim, sorumluluktan kaçmış görüyorum seni...
yaw kino baba senin cezeryeler ne imiş yaww:)
yaa Okan bey sen orda pidenin hasosunu indir mideye biz bakalımmı???Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
son gülen iyi güler derler :P :P :P
gönderelim kardeşim sana pidenin en hasosunu...... :mrgreen:
ya da sen gel ... 8)
modum kusura bakma siteye giremedim dün şimdi yeri tarif ediyim ümraniye ikea ya girmeden geçince bi göbek geliyo
göbekten sola doğru devam ettiğinizde karşınıza damat tween mağazası çıkıcak damat mağazasının sokağı değil onun bi üst sokağı poyraz caddesi pidecilerin olduğu caddedir karşılıklı 3-5 pideci var ama en iyisi lider pide ücretsiz otoparkı da var krokisi aşşağıda
http://www.postimage.org/aV4ZhdLJ.jpg
merak etme yaz sezonunun yol güzergahında sen number 1'sın :cheesy:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
beklerim efenim...en kralından pideler hazır bülentim bulluma... :mrgreen:Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
eyvallah kardeşim yemiş kadar olduk :cheesy: :cheesy: :cheesy:
aslında olmadıkta yaza kadar dondurduk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"""""""""APRİLİA CAPONORD ETV 1000"""""""" imzaya bak hizaya gel şşşşşşşşşşşşşşşş :mrgreen:
hadi arkadaslar daha onumuzde 4 gun daha var listeyi kabartalım güncel liste
1- Bull
2- Carvalho
3- KAanka (?)
4- Rıza Hoşgör
5- Yeaks
6- aidikurt
7- yeniköylüUA
8- Gençer
9-İlker Koparal
10-Tatar
11-Uğurcuk (?)
evet ya hadi bizim oralar isterseniz pidecilerin aşşasında bursa kebapçısı var bülent abi pide kesmezse kebabçıya gideriz
kestane şekeri de var orda :mrgreen:
ben bunnarı yemem...
yanında yatarım :P :P :P
bizim ev yakın abi yemekleri alırız benim odayı ayarlarım sana YATARSIN :mrgreen:
ya abi hangi pideciye gidicez biri bşi sölesin lider pide ye mi ?
Yunus Emre, Lider'e gidiyoruz...
Bir de yer tarifini şöyle daha anlaşılır yazarsan iyi olur Yunus Emrecim, tabelalara bakarak gelecek arkadaşları da düşünerek...
Haydi bir ki bir kiiii.... Pideye doyucaz... Yok mu başka gelen.....
Bülo benim pideleri unutma heeee :P
ya modum benim direksiyon sınavı cumartesi gününe denk geliyo ya :shock: cuma günü yapamazmııyz pide olayını ? yada bu direksiyon sınavı saat kaçta olur acaba ?
vay dostlar bizim mekana geliyor vay be, cumartesi bir işim var olmazsa eger sizlere takılırım,
yeaks,
Bu arada ehliyet direksiyon sınavına ben sabah 9:00 gibi girip 10:00 gibi cıkmıstım, bilgine
inş benimkide o saatte olur abi çünkü ayağıma kadar geliyo millet ben gitmezsem ayıp olucak
Aslında Pazar günü yapmak da benim işime gelir ama duyuruyu Cumartesi yaptık bi kere :(
yooooooook pazar hiç olmaz :!: cumartesi iyi tamam 8) inş direksiyon sınavı sabah olurda gelirim bende
değiştirmiyoruz zaten günü... cumartesi pidecideyiz...
HAAHAHAHAHA hiç unuturmuyum Zabitim en emin yere koyacağım senin payını gobeemeee :P :P :PAlıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
yaaaw bu arada ne çok amele varımış aramızda, cumartesi günü çalışılırmı kardeşim???
pazar günü çalışsanıza raat raat hehehehe [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif][smilie=redcolorz3_pdt_12.gif][smilie=redcolorz3_pdt_12.gif]
arkadaşlar cumartesi saat kaçta buluşucaz?????????? Eğer Kozyatağı Carrefour'da buluşursak ben biliyorum yerini birlikte gideriz. Beni 2 sayın listede eşimle gelicem oda bayılıyor Liderin pidesine.
iyide bu lider pidenin hergün önünden geçiyorum eve giderken orda zor yer bulucaz gibi hiç boş masa görmedim ben şu ana kadar
rezervasyon yaptıralım o zaman
hem bi adam göndersinler bizi carrefourdan alsınlar :P :P :P
abi ben aliyim sizi nerden isterseniz ?
ben alırım dedim ama BULL'un gözü pideden başka bişey görmediği için bizi kaleye almadı sanırım.
abi benim ev lider pide ye 2dk uzaklıkla ben iyi bilirim oraları aliyim kimi istiyosanız nerden istiyosanız
valla benim kafama saat takılıyor kaçta buluşucaz
Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
saat: 13;00 Kozyatağı Carrefour'da buluşuyoruz ozaman. :cheesy: :cheesy: :cheesy:
bana uyar 8)
önce carrefourda buluşalım hem herkes orayı biliyor
hemde toplu sürüş ve toplu pideciye saldırış yaparız :x :x :x
bu arada carrefour dediğimiz E5 kozyatağımı yoksa ümraniyemi???
E5 kozyatağı :cheesy:
13:00 Kozyatağı carrefour'dayız. Boyner kapısının yakınlarında olalım. Oradan pideciye gidişimiz 10 dakikayı bulmaz zaten.
Yeaks, kardeşim sen 15 kişilik rezervasyon yaptırıver o saate.
Kaanka, Yeaks dostlar, ikinizden en az biri Carrefour'a gelse mekanı bulmada sorun yaşamayız. Gerçi aşağı yukarı yeri biliyoruz ama olsun.
HAva 10-11 derece civarında olacakmış. tam sürüş havası.
Ama bu haksızlık ya hufffffffffff :(
modum benim direksiyon sınavı var saat 14 te ben 13:30 da sınav yerinde olucam pideleri biraz ağırdan yiyin yetişiriim ben size bide bi ricam olucak bizim oralara gelmişken bizim mahallede bi 10 dk tur atabilirmiyiz ya ?? yalnız olmadığımı görsünler ???