Allah acil şifalar versin tekrardan.Büyük geçmiş olsun ergun abi
Yazdırılabilir Görünüm
Allah acil şifalar versin tekrardan.Büyük geçmiş olsun ergun abi
Çok geçmiş olsun abi. Üzüldüm yaw. Allah beterlerinden saklasın.
Yanına giden gelen varsa mesajlarımızı iletebilirmi acaba?
Bir an önce aramızda ve sapasağlam görmek isteriz onu. Hayatı inadına yaşayan herşeye rağmen dimdik ayakta durabilen, Speedy gibi neşe kaynağı bir dosta... Tekrar acil şifalar.
Sevgi Selam.
Rafet HAŞAL
ergun adaşım spedim yalovalım karakurdum;
var ya hayret bir adamsın
aşağıdan başladın yukarı dogru mekanikleşmeye
sana ameliyatlar vız gelir tırıs geçer dostum
bunuda atlatacaksın
ve aşagıdaki kazıklardan sonra yukarıyıda göstermeye başlıyacaksın ki , işte bu beni korkutmaya başlıyor ...
Demek ki kazıkları göstermek için baştan aşağıya soyunacaksın :oops: :oops: :oops:
umarım kısa sürede motor üstüne çıkarsın..
Dostum PEHLİVAN gibi baksanıza (nasıl da yağlanır) allah esirgesin bişi olmaz onaa
http://www.postimage.org/Pqmpf0J.jpg
O kadar kötüymüş demekki durum, üzüldüm valla şimdi :(
yok ya tayfunum bu speedy motora binmeden edemez ( boşuna speedy değil yaa)
baktı ki doktor platinsiz kırık zor kaynayacak adam rahat durmuyor. gel lennn buraya takalım sana bir platin de sende rahat et bende demiştir.
yoksa kırık kemikle adam motora binecek
kontrol kapıları varya metal de ötenler hani speedy geçse tüm alarmlar basbas bağıracak güvenlikciler tam siper yatar şerefime
BAkmada espri yapıyorum gerçekten üzücü bir olay içim daralıyor
malzemeler hazırda yokmuş galiba bi 10-15 gün sonra olacakmış ameliyat
kıçtakiler görevini tamamlamıştır.. ordan alıp omuza nakletseler olmuyomu acaba... :mrgreen:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
allah ıyılıgını versın... :P :P
seninde allah (i) lerini versin..ıyılıgı yazmışın fatihim foremanım... :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
foreman Nickli Üyeden Alıntı
Ülen zibidi düştün de milletin diline de düştün, zamanında ektiğini şimdi biçiyon, yok şuramda platin var yok buramda derken. Ama olsun yaşlandığında öbür tarafa fakir gitmeyecen. Senin platinler en azından bir RR eder orda da binersin, platinsizlerde bakar kalır.
artık organ bagısının yanında platın bagısıdamı yapılsa....
nede olsa cok pahalı...
en azından bı garıban nasıplenır....
Dilerim en kısa zamanda iyileşir eski enerjine kavuşursun. Allah bin beterinden korusun hepimizi ...
geçmiş olsun ergün üm dostum...
sana ne diyelim ki...
bir ele avuca sığamadın be güzelim...
dolaştın durdun hep uçurumların sınırlarında ama düşerken uyanamadın bu sefer...
sonsuz saygılarım dualarım seninle...
DOĞARKEN AĞLADI İNSAN BU SON OLSUN BU SON...
modifiyeli halini en kısa zamanda görmek nasip etsin ALLAH...
geçmiş olsun allah acil şifalar versin
speedy çok geçmiş olsun.allah beterinden sakınsın.bir an önce ayağa kalkarsın inşallah.
kendine dikkat et.