Kask için büyük di mi ya. Kırılma ama bi tuhaf olmuş. Arka çamurluğun üstüne gelecek şekilde bi aparat yapsan daha şık olma mı? Daha alçakta kalsa. Ama çanta takımı yakışmış. Sen nası getirttin oraya?
Yazdırılabilir Görünüm
Kask için büyük di mi ya. Kırılma ama bi tuhaf olmuş. Arka çamurluğun üstüne gelecek şekilde bi aparat yapsan daha şık olma mı? Daha alçakta kalsa. Ama çanta takımı yakışmış. Sen nası getirttin oraya?
az bişi yüksek oldu ayarlayacam gomtanım..
okancım güzel olmuş destek cubuklarının deliklerini biraz daha aşağıdan del. bu deldiklerin açısız olmuş çantalara gelen taraf deliği açılı delki düz dursun şu anda arkaya yatık duruyo anladın sen hadi bakem başla yine çalışmaya boyu kısaltma derim
valla hanımda baktı ya bu bizim motor değilmi ne zaman oraya ve kimle gönderdin dedi çıktı
bende ölle yapacam zaten komtanım... son ayara kadar indirecem aşşa .. stop lambasınıda ilave takacam.. yan çantaların arka ceplerine düşünüyom ama bi sakıncası olurmu bilmiyorum... aslında komtanım sen yapsanda bizde ona bakarak yapsak :mrgreen: nasıl fikir ama.. :roll: :roll: :mrgreen:
Şef bişe soracam, çantalar gerçekten çok şık ve güzel durmuş ama dikkat ettiğim birşey var, yan çantaları heybe gibi arka koltuğun üzerine koymuşsun motorla hiçbir bağlantısı yok sanırım, motoru biryerde bırakıp işini görmeye gitsen çalınma ihtimali çok yüksek böyle, çalacak olanın tek yapacağı motorun sahibiymiş gibi yanına gelip heybeyi kaldırmak ve gitmek, sizcede bu kadar kolay olmazmı arkadaşlar :?
stopu arkaya al arkaya yani kabloların uzadığı kadar geriye
taffunum zabtiyem .. çantaları ölle bağladımki ben bile sökemem artıkın....şimdi şölle oluyo... eski çantalar var ya hani orijinal olanlar onların demir aparatları duruyo farkettiysen...o aparatların vida yerlerine denk gelen yerlere delik açtım matkapla .. aynı yerlerden vidaladım eski çantaların aparatına ....yani her bi çantada 4 adet somunlu civata var .. hadi gelde sök bakalım sana 1 saat müsaade...zuhahahaha...ayrıca içinde normal 2 ağız anahtar da dönmüyö kurmalı anahtar olması lasım... :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
valla güzel bir kombinasyon olmuş arka çantayıda aşağıya alınca harika olucak
Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Baba büyüksün diyorum başka birşey demiyorum valla, çok güzel bir fikir gerçekten, çantalar delik açısından deforme oluyor ama o kadar kusur kadı kızındada var, peki bu çantaları çamulandıktan sonra temizlemek zor değilmi ya, neticede deri kiri tutar biraz.
arkadaşlar,
uzun zamandır scooter larda görüp imrendiğim bir durum var. regallerin arkasına arka bagaj monte edilebilir mi? diyebilir siniz ki.. buna gerek var mı? ben bunu en çok kaskı koymak için düşünüyorum. yan çantaları olanlar.. bir çok malzemeyi bunların içine koyabilirler ama.. kaskı ne yapıyorlar? kaskı motor üzerine koyarak.. 1--2 saatliğine bir yerlere gitmek beni ürkütüyor. çoluk çocuk kaskı kurcalayabiliyor. vizörü ile oynuyor. vizör çizilebilir.. kıralabilir. hatta kask motosiklete kilitli bile olsa çalınabilir. ne de olsa orta halli bir kask 150 tl ve üzeri. az para değil. bu nedenle genelde kask elimde dolaşmak zorunda kalıyorum.
arka bagaj, touring motosikletlere çok yakışıyor. bizim regaller klasik tarz olduğu için, hep yan çantalar ile birlikte düşünülüyor ve imkanı olan derhal yan çantalar takıyor. ancak, regallere arka bagaj takılsa nasıl olur? yapan var mı? ne dersiniz?
topuz kardeş valla hırsız kafaya koyduysa çantayıda götürür
ama arkaya biraz tadilatla güzel oluyor
arka barın alt bağlantıyla arasına ufak bir aparat tamam nasılmı bizim önceki forumları incele
gomtanım parasını çıkardım gönderdiler .. önce 2 çantayı almıştım ....sonrada arka duple çantayı istedin kargoyla geldi .. saolsun yaşar gomtanımda sisi barı yapıp gönderdi(ellerine sağlık) ...şimdi ufak tefek ayarlar kaldı aşşağı dooru indirecem arka çantayı...Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
soora yine atacam fotosunu sizlerle paylaşacam... :cheesy: :cheesy:
Peki 1 soru daha, bu çantalarda kilit sistemi varmı peki, içinde eşyalarımız varken kilitleyip gönül rahatlığı ile bir yerlere bırakıp gidebilirmiyiz motoru?
kilit yok dostum ...allaha emanet... :)Alıntı:
aslanburclu;
bahsettiğiniz önceki forum sayfalarını kurcaladım. "artçı koltuğu modifiyesi" başlığı içinde GOKHAN arkadaş yapmış. artçı koltuğu modifiye edilirken.. bagaj da takmış tabii ki. güzel olmuş, ben çok beğendim. benim istediğim tam da böyle bir şey idi. demek ki oluyormuş. bakalım biz nasıl halledecez? GOKHAN dan yardım mı istesek nedir? gerçi nasıl yaptığını tarif etmiş ama.. tarifle pek arif olamayacaz gibi.. :)
http://www.regalraptor.net/forum/vie...odifiyesi.html
bide okanın forumunu incele
Bu kötü işte ya, peki buna zihni sinir procesi uydurulabilirmi, veya asma kilit taksak :shock:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
asma kilit olmasında .. bekçi tutalım maaşlı... :mrgreen: :mrgreen:
ayrıca eve tam 9 da geldim .. çantaları tam istediğim şekilde yaptım yarın fotoluucam inşallah.... şimçik tam goldfik oldu motürüm... :mrgreen:
Tamam şef, ayda 1000 ytl maaş verirsen istediğin her yerde başında beklerim valla çantaların, hatta özel şöferliğinide yaparım :D
1000 ytl mi.. çüşşşş... biz belediyemiyis be kardeşim tayfunum....şu anda kıçımısı yırtıyos o parayı kazanamıyos esnaf halimizle.... :(Alıntı:
ben şu anda arka duble çantaya kaskımı koyabiliyorum .. çok da rahat oldu... :cheesy:
bacakları kısalttınmı okan veya delikleri aşağı aldınmı
komtanım şööllle yaptık:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
arka çubuklar için başka bi yere delik deldik... hani 2 vida üsüste duruyo yaa.. alt bağlantıda ...onun bi tanesini senin gönderdiğin çubuklara göre genişlettik ve çuk oturdu yerine ...bi arada 2 tane amörsör çubuğu alıp ...bi başka yerden destek yapacas... tahminim veya şölle söölim aklıma yatan yer... en alttaki sinyal kolları...oradan dik olarak yukarı çubuklara destek yapacass..o zaman çok daha sağlam olacak...yine söölim de komtanım ... elinize saglık valla çok şahane bi görüntü oldu.. yarın atarım siteye bakarsınız .. not verirsiniz.... :) arka çanta gözlerine veya arka sinyal demirlerinin oldugu yere 2 adet stop lambası takacass...o zaman güzellik yarışması yolu açılyo bize... :)
Valla ben annamam :hayir: amme hizmeti yapıyos burda, işçiyim haklıyım söke söke alırım :D
arkadaşlar artık çağ atladık ya ne bekçisi güvenlik görevlisi veya güvenlik görevlileri diyeceksiniz
O zaman ben güvenlik göreflisi zaptiye oluyom, çift sıfat tek iş ne güsel valla ;)
Okan baba demek sende afili bi capon motoru olsa yada harley, hem dünyayı hem bizi unutursun valla, maşşallah diyorum en aktif regalci ....
okanbugün ist.da yağmur yağdı bizim orda bide seller aktı bizde oturduk hani derler fakir canı sıkılınca malıyla oynar diye bende aynen öyle yatım
motora bir devir göstergesi , şarj göstergesi , yeni bir km.saat tertibatı (oturunca göbekten göremediğim için tabii bizimki class ya) , aynı zamanda ısı muşirini elle devreden çıkarıp fanı devreye sokacak anahtar , 4 lü flaşör sistemi, arka sisi barla biraz daha oynayıp alttan destek ferdim, artcı koltuğunu çıkardım alt kısma yeni bir şase yapıp üstüne geniş bir oturma yeri , ön camı çıkarıp camcıdan 1 m2 kalın ve sert mika cam alıp özel ısıtıcı makinasıyla eyip yeni ön cam yaptım, sislere aküden direk devre çekip anahtarla çalışır duruma getirdim ya çok çalıştık cok
Baba naaptın sen 1 gün içinde, regal servisi alsana abi sen, başka yere gidene kadar sana geliriz, hiç olmazsa bildiğimiz insansın helal olsun valla...
Yaw delirdinis mi sizzz...??? ... buna hem makineyi emanet edip hem de maaş mı vercenissss... sosyal hak, mesai falan derken motor parasına gelcek aylığı... sona bi de sizi insan hakları mahkemesine "düzensiz çalışma şartları " falan gibi bi şiden şikayet edip her şeyinizide alcak... ben motoru satılığa çıkarıyom... kamyoncu olcam.. tırcı olcam... yok yok pilot olcam... kaçam bu adam motor iişini bırakana kadar.... :scared:
hay ağzına sağlık canım gardaşım agresusum... nasılda özetledin adamın kalankterini bi çırpıda...bitirecek herif bizi yaaa.. 1000 ytl maaş... ciğerde kediye teslim üstelik.... kendini fortumla yıkayan adamdan ne beklenirki.... kesin üşütmüştür zattiii..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
bunların hepiciini yaptıysanız bencede servislik alın komtanım.....daha bişi kaldımı yapacak.....ahanda son halimizin fotosu komtanım...Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
tayfunum zabtiyem sende bak, kask çok rahat sığıyo içine ....
sabah garajında uyandırmadan çektim fotolarını tipsizin...
http://upload7.postimage.org/339112/motorsonhali.jpg
http://upload7.postimage.org/339116/motorsonhali2.jpg
okan yan çantaların kapakları acılırken arka canta engelliyor değilmi tam anlamı ile acılmıyor galiba ama işini görüyordur tabii.
yasar komutanım allahtan 40ikindi yağmurları yok eskisi gibi yoksa RR trak diye HD olup cıkıverecek birden bire :lol:
kino baba ölle işimi aksatacak kadar etkilenme yok hepsi çok rahat açılıp kapanıyo....zaten esnek olduğu için bi sorun yaratmıyo..Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten çok güzel olmuş, aynı şekli bizim motorlardada görürsen hiç kısma okan baba, kıskandım valla :)
Okan çok güzel olmuş bu sefer. Tebrik ederim. Bu arka çantayı çıkarıp altlığın detay fotolarını çekebilir misin, model amaçlı, çeşitli açılardan. Güle güle bin dostum.
Yok valla hala tash gibinim :evil:
Tayfunum zaptiyem beendiğine sevindim .. çok saol.... :)
emrah komtanım bana o çantayı sök deme ne dersen de ... çünkü alttan plastik kelepçelerle tutturduk .. ama ölle üzerinden çekerek yardımcı olmaya çalışırım.... :)
okan kardeş şimdi süper olmuş valla bende aynısını yapıcam
Gardaşım , samsunlum.. maşşallah diyelim... deri çanta olayına girmeyi düşünmeyen biri olarak beni bile cezbetti... Elerine sağlık...
Gomtanım gıymetli... sen ne etmişsin harbiden yaw... du bak yarında yağmurlu hava... gelip makineyi oralara bi yere çekiimde bari canın sıkılmasın... sıkıldıkça bi iki bişi de benimkine takarsın... :mrgreen: