Bennnn deee geliiceemm... Nalet işten vakit bulup sıyrılırım inş.
Yazdırılabilir Görünüm
Bennnn deee geliiceemm... Nalet işten vakit bulup sıyrılırım inş.
ben zaten ordayım arkadaşlar
malum görevli olucaz:cheesy:
liste yapmaya nezaman başlıyoruz?????
:) hemen
Yaramazlık yapacaklar
----------------------------
1-) Tayfun
2-) Kanka + 1 miş :)
3-) ?
:p :p :p
bende gelicem bakalım ne olacak
şşşşş beni unutmayın .....
İnci Hocam referans olursa beni de alır mısınız araya?
Hem Hando'yla da tanışmış olurum.
cuma sabahından pazar gecesine kadar ordayım...hatun kişiyle beraber....:D
Desenize şenlik var 3 gün makara Okanım başımızın üstünde yerin var
cuma -cumartesi textil piyasasında olurum .. cumartesi öğleden sonra fuarı bi kerteriz ederim.. soora pazar full fuar.....8)
dostlarıda özlemişim acaip bi şekilde...8)
bi aksilik olmazsa ben de ordayım eşimle beraber
ben buraya yazmamışım ya degısık bı durum olmazsa gelıyorum
valla beyler fuarda bi halt olmaz her zamanki terane ama şöyle güzel bi boğaz turu yaparız karadenize doğru bi bardak demli çay hepsine değer... boş verin fuarı falan son model motor alacak halimiz yok ya geriye kalanda adamların dükkanlarındaki mallar...
amaaaaa bak mankenlere bi diyeceğim yok...
Eyvah eyvah komtanım, demekki tüm fuarlara mankenlerin yüzü suyu hürmetine gidiyonuz, aman yenge duymasın motoru bi bidon benzinle yakar valla :P
maşukiye gezisine giderken 'beleş çay için 35 Lira benzin yakılırmı dedin' yenge okudu. komutanım insaf gösterdi ucuz yırttın . bu seferde fuara mankenler için gidildiğini söylüyorsun... valla bu seferde yenge okursa .. o motoru yakarmı bilmem ama komutanım seni kesin yakar:::))))
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş şş......
karda yürüyeceksiniz iz bırakmıyacaksınız .....
sonrada muhalefete koz ve laf düşürtmeyeceksiniz............
sonra millete inansın diye uğraşmayacaksınız ...............................
valla ben ünüformayıda bıraktım bişey kalmadı kalan bi bot bide mont onlara sahip olayım bariiii
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş tekrar diyorum karıştırmayın ortalığı
la biz emekli adamız.....
arkadaşlar bir sorun çıkmazsa bende gelicem inşallah
yaşar dede emekli olduktan sonra sana bi haller oldu yavv...bah yengemin kulaana gitmesin karışmam valla...:mrgreen:
Otobüsle gelir o kelebek komtanım, malum motor çok yakıyo hehehehe :p
slm tayfun benide yazı ver abicim sana zahmet +3 ümüzde var ama:)
Beraber mi gidiliyor?Ne zaman nereden gidiliyor?Ben de geleyiiiiim. :D Çanta almam lazım mutlaka.
Evet arkadaşlar hersene olduğu gibi bu senede MOTOSHOW08 Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı 23 Mart 2008 PAZAR Günü Hepbirlikte gidicez.
Buluşma noktamız herzamanki gibi saat 11:00 dolmabahçe sarayının önü beşiktaş inönü stadının karşısı.Gelecek herkes lütfen ismini yazdırsın ona göre bilet ayarlıyıcaz.
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt
2-gençer +2
eğer yeteri kadar bilet olmazda herkese bilet bulunamaz ise beni 1 sayın yanımda geleceklerin biletlerini parayla alabilirim. ne olacak atla deve değil ya... kimsenin hakkını yemek istemem, ben 3 bilet alırken başkası biletsiz kalsın istemem..
5 tane fazladan biletim var...bi yerden daha gelecekti 10 olabilir....
Bilrtin sorun olacagını sanmıyorum arkadaşlardert etmeyin geçen fuar biletlerini daha yeni attım çantadan, yeterde artar bile biletler Mehmet fuara katılıyo ondan temin ederiz Gelişimde ayırıyo ordan geçen bi arkadaş ugrasın regalden geliyorum deyince bi 15 tane veriyolar siz kaçkişi olacağımızı bi yazın hele
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt
2-gençer +2
3-BULL
4-yenikoylu_ua +1
5-yeşilkapak
arkadaşlar fuara
23 MART PAZAR GÜNÜ DOLMABAHÇEDE BULUŞUP TOPLU OLARAK GİDİCEZ BİLGİNİZE.
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt
2-gençer +2
3-BULL
4-yenikoylu_ua +1
5-yeşilkapak
6-carvalho
Yukarıdaki listeye, 14 Mart Ankara toplantımız sonucu 15 Mart da en az 10 isim eklenecek inşallah sıralamayı 7 den değil 17 den devam edin.
inşallah ordayız
23 mart ÜDS (üniversiteler arası Dil Sınavı) var. Ben herhalde cumartesi katılacağım. yetişebilirsem pazar öğleden sonra da katılmayı sizleri görmeyi istiyorum. kısmet.
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt
2-gençer +2
3-BULL
4-yenikoylu_ua +1
5-yeşilkapak
6-carvalho
7-RAPTORRİDERS ANKARA 10 kişi
alperim aidikurtum kıvılcımda inşallah ordayız demiş atlamışsın sanırım..
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt
2-gençer +2
3-BULL
4-yenikoylu_ua +1
5-yeşilkapak
6-carvalho
8-
.
.
.
17- kıvılcım
önceki sayfaları ziyaret etmeyen arkadaşlar: 11:00' de dolmabahçede (inönü stadının karşısındaki boş alanda) toplanıp fuar alanına gidilecek diye açıklama yapıldı.. hatırlatmak istedim..
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt
2-gençer +2
3-BULL
4-yenikoylu_ua +1
5-yeşilkapak
6-carvalho
8-kıvılcım
9- doğan
10-
11-