teşekkür ederim komutanım depo sağlam kalsın , dediğiniz gibi alışırım nasılsaAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
teşekkür ederim komutanım depo sağlam kalsın , dediğiniz gibi alışırım nasılsaAlıntı:
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama birkaç arkadaşımız kilometrede kaç kuruş yaktığını yazabilirmi, kendiminkiyle karşılaştırmak istiyorum çünki...
Ben 8 cent yakıyorum ... sen 1420 yle çarp işte.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
baba sen napmışsın yaa..
canavar walla canavar ..süper 10 numara 5 yıldız olmuş..
yaw bu canavar ateş püskürüyormu, yoksa şayet ne zaman yapıyoruz ve brlikte yapalım...
Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Türkçesi 110 kuruş :) heralde ortalama herkesde böylemi yoksa daha altını gören varmı?
valla BENİMKİ 223 km.26 ytl hesabını yapın tabii ist.da
Buda 110 kuruşa denk geliyo heralde. Demek oran 110 kuruş hep.
tabiki açık eksoztlarda bu olur normal eksoztlarda daha az yakması lazım
valla enson hesaplamalarımda 90bin yakıyordu kış aylarında pek kontrol etmedim çoğunlukla garajda ısıtma turlary tapıyorum...(unutmadan devamlı 2 kişi) bir depo ile 310-320km de yedek depoya geçiyorum
Egzost açılınca yakıt sarfiyatı neden artar peki?
sıkıştırma azalıyo .. düzen bozuluyo .. ondan oluyo....
:cheesy:
ya yaşar komutanım walla bende sana uydum motoru başladım arkadan öne doğru sökmeye çantalar cıktı artcılar cıktı
sisbarlar cıktı yavaş yavaş öne doğru gidiyom allah sonumu hayırede. olmadı sana mersin yolları gözükür abicim veya koyacam RR yi kargo sana postalıyacam :(
şimdilik arka bagaj yerini yaptırıyorum (arka çantayı üstüne koydugumuz yer) tabii çanta cıktığında da güzel bir görüntü olsun sonra artcı sırt dayanağını ve koltuğu ( tabii önce hanımın rahatını düşünmem gerekli) sonra yavaş yavaş öne doğru gelecem bakalım senin gibi 1 -2 yağmurlu günde bitirdiğin gibi bitecekmi :? nerde şimdiden 4 gün oldu.
sonra herhalde yaza doğru :mrgreen: size resimlerini gönderirim :mrgreen:
Alıntı:
Arka sele döşemesi için sana cok uygun ve ucuz bir cozum getirebilirdim.Ümraniye sanayide.Benim Keeway in vnylex ini sokturup gercek deri kaplattım orda.Kapitoneli yaptırmanı oneririm.Goruntuye daha cok uyumlu ve sık olur.Ve daha da ergonomik.Standart süngerininin üstüne ek sünger koyduracaksan yeni kaplatmanda,sert bir sünger öneririm.Bende ek sünger koydurdum cunku Keeway in selesi cok rahatsız.
Aksesuarlara gelince gercekten harika olmuş.Gerci ben benim motorda ne aksesuar varsa sokuyorum.Oyle daha cok hosuma gidiyor.
locco ümraniyede yerin adı ne ustanın adı telfonu falan varmı biraz detaylı bilgi verirsen sevinirim.bende gidip bakıcam
Valla yerin ismi aklımda değil.Ama ümraniye sanayi sitesinin tam öünde bir büfe var.Onun karsısındaki sokakta zaten oralarda tek otor dosemeci de o.Adı sanırım Mehmetti ustanın.Klas oto döşeme sanırım ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.İşçiliği gayet guzel eski motorcu zaten kendisi ufak mutevazi bir atölyesi var.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Ben en sonunda düzelttim 8.5 kuruşu gördüm.nazar değmesin.
rolantide çalıştırdın herhalde veya hep rampa aşağı
ecevit vitesinde çok gitmiştir komtanım... :mrgreen:Alıntı:
ya okanım görüyon işte regalciler kullanıcısıda ithalatcısıda bi hoş olduk sallıyan sallıyana yersen misali
ben bu gün 170 km yol yaptım, iş için bi ilçeye gittim...25 ytl yaktım.. 100 den aşşa düşmeden gittim çok soğuk vede çok rüzgar vardı.. sersem gibi oldum...yakıtı soğuk ve rüzgarda çok etkiliyo komtanım....
Valla 202 kuruşa kadar olan yakıt sarfiyatı benim için normak :P
yaşar komutanım kusura bakma senin başlığa yazıyorum ama cok hesaplı falan birde sisbar yükseltilmesi diye fazladan başlık açmıyayım demiştim tekrar kusura bakama komutanım
benim sisbar yükselme olayımda şu şekilde gelişti biraz eğim vererek sisbarı dikleştirdim uzayınca cok geriye yatıyor
http://upload7.postimage.org/594502/2607k.jpghttp://upload7.postimage.org/594516/2609k.jpg
http://upload7.postimage.org/594524/2623k.jpghttp://upload7.postimage.org/594532/2628k.jpg
hepisi bu kadar orjinalinin aynısı gibi malzemelerde aynı sistem
arka koltuk kısmıda bele oturuyorsa süper olmuş valla :cheesy:
Şekil ve eğim süper ama sanki uzun olmuş gibi biraz, standart yaslanma süngeriyle cılız durabilir biraz, ama uzatılmış bir süngerle harika olur kino baba.
tayfunum teesüf ederim standart koltuk olurmu RR wing yapıyoz burada
yaşar komutanım belden bele fark var tabii birazcık laytlık yapalım dedik haddimiz olmadan hanıma ayarlı yaptık gerçi laytlıkla alakası yok sonra hanımın belindeki ızdırabın coğunu ben çekiyom
çok orjinal olmuş, sırt yastığı da aşağı doğr uzarsa çok hoş olur gibi geliyor bana...Alıntı:
hepisi bu kadar orjinalinin aynısı gibi malzemelerde aynı sistem
kino baba o arka sisibarın yan demirleri varya en zayıf yer orası ..inşallah oradan kırılma yapmaz...bi kaç motorda gördüm...o yandaki aparattan kırılma yapmıştı .. bende hemen sağlamlaştırmak için sinyallerin oradan destek verdim...biş ara fotolarım...
okan biraz açı vererek dikleştirdim ya işte bir yerde de onu düşündüm yani açıyı değiştirmeden sis barı uzatsaydım geriye doğru daha çok yatacaktı kırılma olayını daha artırırdı ama dikleştirmek vektörel olarak bileşke kuvetlerini az bir şeyde olsa + yönde etkiler tahminim
way be amma bilimsel konuştum beeaauu
kino baba ben sana yarın msn den gönderiim de demek istediimi ordan daha iyi anlatırım.. 8)
Baba ya bilim adamı gibi konuştun :) , hayretim tavana vurdu valla, bir sisi bara böyle cümle kuruyosan daha çetrefilli bişe için möl möl baktırcan bizi kendine :D
sen yorulmadınmı kardeşim piknikte .. yat uyu yaaa... :P :P :P :P ne hacivat adamsın beaaaa.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
selamlar ben yıllardır kullanıyorum bu meredi km de kac yakıyo ne oluyo muhabbetini bi tuturamıyosunuz bilginize benzine bi zam geliyo hesaplarınız sasıyor ben grm hesabına bakıyorum arkadaslar benim zuzuki km de 43gr ortalamasında yakıyo ben 45 ten hesap ediyorum yani 100 km de 4.5 litre pompada fiyata degilde litreye bakıyorum artık at abi 20 ytl lik benzin kac litre 7.63 mu ne kusurattan emin degilim su an 7 olsa diyorum 135 km felan gidecegim yola bakıyorum tamamdır yeter simdilik :PAlıntı:
bende de benzin gostewrgesi yok ondan bu durum ama sunuda unutmayın hangi motor olursa olsun yedege gectiginizde 20 km ortalama yol yaparsınız ben 30 a yaklasıyorum gaxza basmaya gore degisir tabii sapa bi yerdeyseyseniz hızınızı 90 a sabitleyin 30 km ye yaklasmasını garantileyin derim gaza basıp riske girmeyin :) :)
Hocama metalden benzin bidonu yapıcaz bi tane, sepetinde taşıycak, rahat gezer o zaman ;)
http://upload8.postimage.org/111730/SUC50195.jpg
Ben de yaptım, çok faydalı oldu, herkese tavsiye ediyorum.
Emrah çok süper olmuş. Gerekli tüm göstergeler var. Km - Motor devri - Hararet ve Akü göstergeleri. Güle güle kullan.
vayyy gomtanımm.. göstergeler ekşın olmuş valla..nerde nasıl kaça yaptırdın.. alayı çalışıyomu yoksam artizlik içinmi .. :P (benim lambalar gibi..)yaz bakalım bişiler ölle kaçmak yok ....bi yol göster nassı yapçass...gerçi yolumuz ATATÜRK yolu ondan şüphemiz yok..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: ANNADIN SEN ONU GOMTANIM..
emrah malzemeler kaç para toplam göstergeler??
sizi kim tutar daha gomtanım hız 160 olmuş .. devir 14000 e çıkmış... vışşşş.... :lol: :lol:
Arkadaşlar, hız, şarz ve devir üçlüsü 60 ytl. Hararet saati 30 ytl. Benim servis İlker 20 ytl'ye monte etti. Hepsi de çok düzgün çalışıyor. Özellikle şarzı kontrol ediyorum, çok düzenli sürekli 14'te, normali de buymuş. Hiçbiri görüntü olsun diye durmuyor yani. Yalnız çok faydalı oldu, ikide bir depo üzerine bakmam gerekmiyor artık. Hepsinin iç aydınlatması çalışıyor, boş vites lambası ve sinyal lambası faal. Teşekkürler Yaşar Baba, ufkumuzu açtığın ve malzemeyi tedarik ettiğin için.
Yolumuz her daim ATATÜRK yolu, en iyi anladığım şey bu, herkese sevgiler, ilginize teşekkürler..