tabii tabii bütün hazırlıkları yapalım hayırlısı ile.
Yazdırılabilir Görünüm
tabii tabii bütün hazırlıkları yapalım hayırlısı ile.
bugün kimseden ses çıkmadı
ne o iki damla yağmurla karamsarlığa mı kapıldık
şu pazar gelse artık inşallah yaparız geziyi engin geliyorsun değilmi sende.
abi valla gelemiyorum daha oğluşum gelmedi nasipse bu hafta geliyor önümüdeki haftalarda itibaren katılıcam inşallah bana yine izinli yazın size iyi eğlenceler diliyorum şimdiden kazasız belasız...
engin baba izin ne demek emir büyük yerden izin alamıyorsun allah en kısa sürede kavuştursun sağlıcakla kalın
amin yarabbim nerde varsa hayırlısıyla sağlıkla sıhhatla kavuştursun herkese....
dostlar ctesi istanbuldayım pazar sabahı 11 de burda olucam eğer gezi pazar olursa hertürlü yanınızdayım
11 a kadar çıkmış oluruz
ne oluyor hafta sonu gezimi var.
kısmetse, yan yatmaz çamura batmaz ise karaburun u dolaşıp geleceğiz
bu sefer gezi olacak sanki. simdiye kadar sorun cikmadi :))
getto baba yarı yolda yakalarsın bizi gezimiz pazar günü bekliyoruz.
Serdar'ım artçı alırmısın beni ????
hayirdir hakki abi motor arizali mi senin
dostlar pazar saat kaçta çıkıcaksınız yola ona göre erken gelirsem buluşma yerinize katılayım
Eğer bu haftada gidemezseniz bu işten vazgeçin diycem artık, sabırla bekliyorum sonunu...
allaha şükür arızalı değil, Serdar'ın artçısı olmak geldi içimden 8)
tekrar belirteyim
buluşma yeri : İnciraltı feribot iskelesi
buluşma saati : 09:15
hareket : 09:30
güzergah : sahil yolundan Urla üzerinden Karaburun ve çevresi.
not: eğer bu hafta gideyipp erteleycek olursak, "her işde bir hayır vardır" diyerek gezi güzergahını değiştireceğiz.
erteleyecek olursak bu gezi yerine
seferihisardan girer gümüldürden döneriz
almammı hakkı abi ya olur tabiiki nasıl yapıcaz peki nerede buluşalım.
LÜTFEN DİKKAT
Sevgili İzmirli arkadaşlar Ankarada Bir haber dolaşıyor ve;;
Haberin kaynağı Efekent gazetesi ve haber şöyle:
İzmir'li motosiklet tutkunları 5 Nisan günü Kordon'daki Cumhuriyet Meydanı'ndan yola çıkarak Anıtkabir'e teker döndürecekler. İzmir'li Motosiklet Sürücüleri yola sembolik olarak 50 motosiklet ile çıkacaklarını, güzergahları üzerindeki yerleşim merkezlerinin yanında İstanbul ve Ankara'dan yine sembolik olarak katılacak arkadaşları ile birlikte Ulu Önder'e, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanların gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunmaları, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid etmeleri halinde Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmak vazifesine hazır olduklarını dile getirmeyi amaçladıklarını belirttiler.
Cumartesi gecesi Ankara'da konaklayacak olan grup 6 Nisan Pazar sabahı sembolik bir saatte, saat 09:05'de, ellerinde birer kırmızı karanfil ile Atatürk'ün huzuruna çıkacaklar ve "Türk istiklâl ve Cumhuriyetini korumak ve kurtarmak vazifesine hazırız" mesajını verecekler.
Gelecek olan motosiklet sürücülerinin tam donanımla giyinmiş olmaları ve toplum huzurunu kaçıracak davranışlardan kaçınmaları özellikle ön koşuldur . Nicelikten daha ziyade nitelik olarak kaliteli ve olgun bir ziyaret olması planlanmaktadır.
Bu haberle ilgili birşey biliyormusunuz bilgi verirseniz seviniriz Ankaralılarda ona göre organızasyon yapacaklar
emre abi geliyorsun değilmi karaburuna.
Haftasonu havanın geziye müsait olması dileğiyle...
Ohoo İzmir, yapın artık Karaburun gezisini de fotolara bakıp doyalım biz de. BAk biz 2. Karaburun seferine çıkacaz yakında.
Arkadaşlar kötü haber;şu an Bergama çok yağışlı,pazar günü Poseidon İzmir ve Karaburunu açık gösteriyor ama bu yağmurda 110 km yolu gitmenin riskini göze alamıyacağım için İzmir'e motorla gelemiyorum buyüzden Karaburun gezisinde de malasef yokum.
ali abi ben seni artçı olarak da alabilirim ama tabi aynı zevki vermez biliyorum
Arkadaşlar kahvaltı olayını evden bişeyler götürp uygun bir yerde durup bakkal amcanın geçen seferki gibi bizi kazıklamasına izin vermeden yapmaya ne dersiniz.
çay içtiğimiz yerde de kahvaltı veriyorlardı hatırladın mı hatta biz zeytin almıştık
orası olabilir aslında dediğin gibi tamam o zaman artık gelsin şu pazar bide kaç kişiolduk acaba 7 oldukgaliba şimdilik gerçek rakam.hakkı abi benim artçı olacak onunla 8 tabiiki.
Arkadaşlar işim şükürler olsun ertelendi eğer yarın gidecekseniz bende geliyorum ..
Motorcu yağmuru karı çamuru sever çıkın açık havaya gezin temiz hava alın.
Havanın durumu iyi görünmüyor ama gidiyoz derseniz ben hala varım..
komoster baba yarın öyle yada böyle gidiyoruz geziye sabah orada ol beklicez. Hakkı abide motor işini halletti bugün olduk sekiz motor allahın izni ile.Kalabalık olunca bi liste yapayım son bi kez.
1.komoster
2.hakkı
3.emre
4.orkun
5.trapezus
6.serdar
7.getto
8.tabiiki apron kardeşim.
9.redhawk olucak inşallah listeye bak be.allah zeval vermesin.
tekrar belirteyim
buluşma yeri : İnciraltı feribot iskelesi
buluşma saati : 09:15
hareket : 09:30
güzergah : sahil yolundan Urla üzerinden Karaburun ve çevresi.
VE SAATLERİ BİR SAAT İLERİ ALMAYI UNUTMAYIN BEYLER....
gelirken deponuzu doldurmayı unutmayın
Evet madem öyle size hava durumu hakkındada biraz bilgi vereyim sabah gezimiz çok bulutlu hava ile start olacak ancak ilerledikçe bizi 17 derece ve parçalı bulutlu bir hava bekliyor allahım izin verirse son durum böyle arkadaşlar yağmur görünmüyor.
Bütün arkadaşlara iyi geziler dilerim,kazasız belasız ve keyifli olsun inşallah.
son dakika gelişmesi!!!!!
ben yarınki geziye +2 olarak geliyorum. :D
nasıl yani abi yengedemi geliyor.
saatlerinizi ayarlamayı unutmayın
yarın bir saat kimseyi beklemeyiz ona göre
valla arkadaslar karaburun cıkarmasını sımdı okudum bellı bır sure ınternetten uzak kalınca oldukca gec kaldığımı anladım sımdıden aranızda olamayacağım ıcın cok uzgunum yollarınız acık olsun ....