fiyat 15YTL. civarındaydı yanılmıyorsam. fiyat önemli değilde durum neoldu acaba???
Yazdırılabilir Görünüm
fiyat 15YTL. civarındaydı yanılmıyorsam. fiyat önemli değilde durum neoldu acaba???
cıdden bunların fıyatları bellı oldumu?
bende ıstıyorumda...
hatta ve hatta bu cuma toplantısında alabılırım.
1 tane derı yelegım var...ona dıktırıcem.cok yakısıklı oluyor...
şirkete 50 metre kalınca cıkarır yan cantaya koyarım...
nede olsa '''asi motorcu''' kımlıgı hala yaygınlasmıs degıl...:mrgreen:
bence kucuk flamalarda yapılmalı...
bayrak dıregı olan arkadaslar takıp gurup suruslerınde onculuk ve artcılık yapar...
cok ta şık olur...
ya komik gelecek belki size ama nası olsa motorların plakası var kimin nerden geldiği belli, gereksiz yere il ismini yazıp görüntü kalabalığı yaratmasak daha hoş deil mi?
sonuç ne oldu sevgili modlarım? sırtımız açıkta kaldı ya.:cheesy::cheesy::cheesy:
Sevgili arkadaşlarım.Bu sırtlık ve patchler gerçekten varmı,olacakmı, ne zaman olacak,kaç para,vazgeçtim parasından alabilecekmiyiz?Acaba birtek benmi sitemkarım.Ya sizce?Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
modlarım şu olayada bir el atında merak eden arkadaşların merakını giderin hayrınıza....8)
Arkadaşlar, patclerimiz tamamlanmak üzere, imalatta.
Çok kısa sürede sizlerde olacak.
Çok az daha sabır...
Ankara RR rahat olun ben sizin adınıza 15 adet sipariş verdim, havalesi de yapıldı bile. Patch ile Ankara yazısı beraber sipariş edildi, bu cumartesi elime ulaşırsa sizlere toplantıda dağıtacağım.
Patch fiyatları belli mi? Her il için yapılıyor mu? Ayrıca il ismi olmayanı da olacak mı?
Benimde yok o dediğiniz şeylerden kimden alacağım,admin getirecekmisin.
baba bizim y.köylü getirecek miş takımı 20 liratte imiş tabii bu istanbul fiyatı imiş
20 liraya marka olacaz ne güssel :p
valla montlar hosuma gıttı guzel olmus manısa yazılı bır mont alabılırım satısa cıkmalı yada satısta ıse fıyatı nedır benım hosuma gıttı alabılırım
mont satmıyolar dostum sadece patch satılıyor.20 YTL miş.Motorumuz yok henuz ama bende isterim, Alper kardeş.
bende isterim ama üzerinde adana olsunmu olmasınmı emin değilim
seneye ankaraya gitmeyi düşünüyorum çünkü
olsun be kardeş ankarada adana olsun ne olcak bak bende ıstanbul takıp aksu ile yarış yapacağız otobanda sende adana olarak gelirsin 3 kişi yarışırız maksat muhabbet olsun üstelik adan ile olursa daimi misafir gibi olursun ne güzel:cheesy::cheesy:
Seni mi kıracam komutanım. olsun adana olsun.