:P :P :P :P :PAlıntı:
promote Nickli Üyeden Alıntı
:oops: sen bana gel bana senin motora ben bi ayar vereyim bida sittin sene sana bi dert getirmez
Yazdırılabilir Görünüm
:P :P :P :P :PAlıntı:
promote Nickli Üyeden Alıntı
:oops: sen bana gel bana senin motora ben bi ayar vereyim bida sittin sene sana bi dert getirmez
ii getireyim nerdesin...
Abi n'aptın sen yaa... Altan Motor'un fahiş fiyata filan hizmet verdiği yok. Sübap ve karbüratör ayarı yapmış diyor baksana. Hem sübap ayarını bazı aklı evvel ustacıklar gibi sesi dinleyerek, tahmin yürüterek ve bir şeyden anlıyormuş havasıyla yapmıyor. Adamın elinde bu iş için üretilmiş bir alet var, onu kullanıyor. Ve ayarı yaparken sana da neyin nasıl olması gerektiğini anlatıyor.Alıntı:
UnicornKnight Nickli Üyeden Alıntı
Ayrıca kullandığı yağ çoğu ustacıkların yağından farklı. Aykon bana 1500'de bir gel, en azından yağın değişmesi gerekir diyordu. Altan'a 1500 sonra geleyim mi dediğim de 'niye ki' dedi "Bu yağ 3000 km götürür seni".
Son gittiğimde (başka bir iş için) yağını değiştirip değiştirmediğini sordum. Yanımda yağ çubuğunu çıkartıp bir göz attı... "bence şimdilik gerek yok ama ille de para harcayacaksan değiştiririz. Sen şimdi git, 1000 km sonra gel. Yer uzak, gelemem diyorsan ve başka bir yere değiştirteceksen mutlaka yağını sen al götür" dedi.
Garantiden depomu değiştirmeye gittiğimde motoru orada bırakmıştım. "Abi genel bir bakımını da yapıvar hazır buradayken. Sağını solunu bi yokla" dedim. Motoru almaya gittiğimde tertemiz görünce şaşırdım. "Çok kirliydi, yıkadım" dedi adam. Bakım ücreti olarak da 15 YTL aldı.
Altan işi pahalı yapmıyor. Gösterdiği ilgi, verdiği güven kesinlikle tartışılmaz. Benim evim de Kağıthane de ve motorun işi ne kadar basit olursa olsun istisnai durumlar hariç ta Kartal'a, Altan Motor'a gidiyorum.
Çok memnunum.
Şiddetle tavsiye ediyorum.
abi ben altan motor falan demedim ki,ne alakası var,bir tek o mu var karşıda regal raptor servisi... :evil:Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
Bak şimdi. Kıvırmasana kardeşim :)
Arkadaş Altan'a götürmüş motoru ve ödediği parayı da yazmış. Onun üstüne bir kaç kişi "pahalı" falan dedi. E sen de "istanbul'un bir ucunda fahiş fiyatlarla hizmet veren dolandırıcıların tuzağına düşme..." diyince aklıma ne gelir ki başka :)
Senin Unicorn'u da kulağından tutup götüreyim bi oraya da gör :)
gitmem oralara ben dostum,ali usta'dan başkasına emanet etmem boynuzlu eşşeğimi ne olursa olsun...sağol yine de... :D
Muhtemelen konusulmustur ama bir kez daha sormak durumundayim, Ali,yetkili servis degil mi arkadaslar?
evet yetkili servis çokda süper bi usta herkese tavsiye ederim
aynen katılıyorum ilgi alakada süper gereksizde hiçbir iş yaptırmıyor Ali usta makinanın neye ihtiyacı varsa o...Alıntı:
thoraman Nickli Üyeden Alıntı
Tesekkurler arkadaslar. Bu hafta sonu 4000 bakima sokacagim Raptor'umu
Merhaba Mİllet Baba Regalİn KarbÜratÖr Ayarini Yaptirmak İstİyorum Altan Motorun Adreİnİ Tam Olarak Verebİlİrsenİz Sevİnİrİm İzmİtten GeleceĞİm TeŞekkÜtler:)
emre motor güneşlide en iyi o anlar www.emreltd.net
Kartal oto sanayi sitesinin içinde, kime sorsan gösterirler heralde.