abi kaportanın durumunu bilioz öle bi motora falan genel bi göz gezdrrsen konuya hakimiyetine güveniorum abi o yönden yani
Yazdırılabilir Görünüm
abi kaportanın durumunu bilioz öle bi motora falan genel bi göz gezdrrsen konuya hakimiyetine güveniorum abi o yönden yani
ktm kullanan bir arkadaş makinayı yarışma sonrası yorgunlukdan suyun içine bırakdım 2 gün sonra çıkardım bastım çalıştı demişti bir forumdada köprüden uçan javanın 4 gün sonra sudan çıkartıldığını karburatör filan temizlendikden sonra hemençalıştığını yazmışlarda bu aprillada neden buyuk soun olsun ki
kısısel kanaatım sorunun motor kısmında cıkacagı degıl...
elektırık kısmında cıkacagıdır...
bı kere en azından '''beyın''' ın,gostergelerın ve dıjıtal aksamın mutlaka degısmesı gerek...kı dunyanın parasıdır...
ha benım param var dersen o zaman zamana ıhtıyacın olacak.cunkı bu aprılla parca sıkıntısı cekersın....
gercı son nokta konmus almaktan vaz gecmıssın...
dogru karar....
((( ıyı mı bı usttekı yazıya bakarak yorum yaptım..oda yanlıs yere yazmıs...gume gıttı bızım yazı:x
eet müslüm abi şükrünün motor
tayyar motorla ılgılı bı gelısme varmı...
sonuc nedır?
abi motoru almaktan vagectim özel msj atım burdada bahsedeyim ali usta cok onay vermedi bu iş benmde içime sinmedi yattı
arkadaslar müslüm babanın sayesinde artık benmde kırmızı bir regal raptorum var bu hafta devrini alıcam inşallah en yakın geziye yetişeceğim
Saygılarımla
Hadi bakalım Allah kaza bela vermesin..
Müslüm baba yine yapmış babalığını... Büyüksün BABA...
tayyar hayırlı ugurlu olsun...
ınsallah en kısa zamanda bulusur bakarız...
muhıtı bılıyorsun.herzaman beklerım...
hayırlı uğurlu olsun.ALLAH kaza bela göstermesin inşallah.
herkese cok tessekür ederim
sonunda motorunu almışsın. Allah kaza bela vermesin, rüzgarın bol olsun, hayırlı olsun...
saol şükrü kardeşim