bugun seni 2 kez telefondan aradım acmadın telefonu o yuzden yarın arıcam seni bida kardeşimAlıntı:
xerline Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
bugun seni 2 kez telefondan aradım acmadın telefonu o yuzden yarın arıcam seni bida kardeşimAlıntı:
xerline Nickli Üyeden Alıntı
baba pardon ya dun birisi aradı gizliden meger senmişsin :? uyuyordum tel. bulacam diye yere düşürdüm :oops: eywallah eline saglık :D
Thoraman
xerline
dostlarımızda telefonla aranıp kayıtları yapılmıştır.
Tekrar aramıza hoşgeldiniz.
Göndedim,,,
Hın n hınnn hınnn
kaderde club ır motorcuda olmak varmış.. :mrgreen:
gecee adlı dostumuzda telefonla aranıp fanclub kaydı yapılmıştır.
Alper, kardeşim;
Bu bilgileri Aytek Abi, Uğur Abi, Gökhan, sen ve ben Bostancı'da buluşup Maltepe'ye doğru bir sahil kafeye gidip çay içtiğimiz günden bir gece önce göndermiştim. Hatta messenger'dan maili aldığını teyit etmiştin. Şimdi kendimi (ilk Raptor'cılardan ve bilgileri ilk gönderenlerden biri olmama rağmem) listedi 20. sırasında bile olsa görememekten dolayı üzgünüm :)
Beni aramana da gerek yok. Listeye ekle yeter :)
Selam ile...
valla haklısın nihat kardeş eklemeyi unutmusum yav :)
hemen ekliyorum kardeşim .
ben de şimdi gönderdim ilgilenirseniz sevinirim............
bende gönderdim....... :)
gönderdim
regal camiyasına 2 dostumuz daha katılmıştır.
1- Spydx(unicorn)
2- kawa500
telefonla aranıp fanclub kayıtları yapılmıştır.
fanclub kaydı formda verilen telefonlara ulaşılamaman sebebiyle yapılamamıştır.Bilgine.Alıntı:
tan21 Nickli Üyeden Alıntı
Güncel haliyle aidikurt@gmail.com göndermeni rica ederim.
UnicornKnight adlı dostumuzda telefonla aranıp fanclub kaydı yapılmıştır.Tekrar hoşgeldin dostum
alper şu funclub başvurusunu bizim ana sayfada göze çarpan bir yerde yapsakta millet her forma girdiğinde görebilsin
hatta büyük punto ve kırmızı renkte FUN CLUN ÜYELİK BASVURU FORMU diye gözüne gözüe belirtsek nasıl olur
Valla baba en sonunda oyle yapıcam başka türlü olmuyacak
aidikurt bende gonderdim formu doldurup bilgine...
Üyelik için gerekli formu gönderdim. Cevabınızı bekliyorum.
ben daha önce yazmış sormuştum ne yapmak lazım diye hiç cevap alamadım dı demek ki form doldurmak gerekiyo.... adminim bekliyosss formu
inci öğretmenim, formu admin yollamıyacak, bu başlığın başında indirmek için link var ben yine yazayım istersen sana linkini;
http://www.regalraptor.net/zip.zip
bu link ten zip.zip dosyasını indir, sonra bu dosyayı aç, içinden Fan Club Liste.xls dosyası çıkacak, bu formu doldurduktan sonra admine mail atacaksın, mail adresi ise 'aidikurt@gmail.com' .
Daha sonra adminden telefon bekliyorsun, üyelik kontrolü için.
gönderdim
inci öğretmenin yoğun ısrarlarımız sonucunda funclub üyesi oluyorrr yupppiiiiiii
sonunda öğretmenim :cheesy:
baba ben daha önce de istemiştim ama nasıl olduğunu bilemiyordum ,bu bilgisayar işlerinde pek iyi değilim , hatta hiç iyi değilim :oops:
regali olmayanların durumu ne olcak acaba katılamayacakmıyız fanclube ???
adminim aidikurttum ellerine sağlık güzel ve yakışıklı olmuş :alkis: :cheesy:Alıntı:
alper şu funclub başvurusunu bizim ana sayfada göze çarpan bir yerde yapsakta millet her forma girdiğinde görebilsin
hatta büyük punto ve kırmızı renkte FUN CLUN ÜYELİK BASVURU FORMU diye gözüne gözüe belirtsek nasıl olur
eeeee Kino baba sen istersinde ben dururmuyum hemen yaptım artık görmemeleri imkansız :) :)
Fan Club a üye olunca ne olacağını bilmiyorum. Nedir bu fan club, amacı nedir, mevcut siteden ayrı birşey mi. Şahsen hiçbir bilgim yok. Konunun başlığına biraz aydınlatıcı bilgi yazmış olsaydınız nereye neden üye olmak istediğimi anlayacaktım. Bilgilenmek için bir link varmı.
adminim ben göndermiştim formu okuyabildin mi acaba ?
yani üye olabildim mi?
gönderdim de.. Hakketten n'olcak üye oluncu. Bu derin devlet gibi bişi mi olacak. Regal Rapotor.net içinde regal raptor fan club.net filan. Faydası ne. Ha diyeceksin ki bilmiyodun niye gönderdin. Cevabım: İşte Eyle..
UnicornKnight (onur Aksu)
Army (Sertaç Tülek)
kardeşlerimizde telefonla aranıp fanclub kayıtları yapılmıştır.
Fanclub bir nevi regal kullanıclarınAlıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Ad:Soyad:Meslek:Doğum Tarihi:Nick:Cep Telefonu:Ev Telefonu:İş Telefonu:Oturduğun Şehir:İlçe:Semt:Plakanız:Regal Raptor Modeliniz:Kan GrubunuzRegalinizi Kaç Senesinde Aldınız?Toplam motosiklet Deneyiminiz.Daha Önceki motorlarınız gibi bilgilerin topluca kayıt altına alındıgı bir yerdir.Ve üye olanlar sadece bu bilgilere ayrı bir şifreyle ulaşabilir bunun yapılma nedenide hangi semte hangi sehirde kimler var birine ulaşmak için telefon bilgileri var kan grupları var acil durumlarda arkadaşlarımızın kan grublarını bilirsek en hızlı şekilde yardım edebiliriz vb...........
yarın öbür gün bazı gezilerde kopa olmasın diye telefonla arayıp soruyorum arkadaşları yani bu bilgileri paylaşmak amaçlı okey?
inci öğretmenizmizdeAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
telefonla aranıp kaydı yapılmıştır.Bilginize.
lunatic adlı dostumuzdaAlıntı:
lunatic Nickli Üyeden Alıntı
telefonla aranıp kaydı yapılmıştır.
bende gönderdim formu e-mail ile bilginize.
yeahhaaa. İlk kişisel mesajımı aldım. Sonunda admininimizin de sesini duydum. Fan cluba da üye oldum. Motorum yan yatsa da gam yemem artık.
Adminim, ben formu yolladım ama bir ses çıkmadı. Aradında ben mi duymadım acaba. Yoksa form mu ulaşmadı sana.Alıntı:
Engin Nickli Üyeden Alıntı
Olumlu veya olumsuz bir cevap yazarsan sevinirim. :?
aidikurt gündüz konuştuk seninle aradıgın için saol ama özelde msj yok sanırım daha atmadın bilgine :)
doğru söylüyon kardeş düzelttim simdi bak özeline attımAlıntı:
UMITTO Nickli Üyeden Alıntı
Engin adlı RR dostumuzda telefonla aranıp kaydı yapılmıştır.Alıntı:
Engin Nickli Üyeden Alıntı
engin
SELCUK
adlı regalci dostlarımızda telefonla aranıp kayıtları yapılmıştır.
aidikurt, benle konusmustun tel de ama ben uye oldum mu?
Sevgiler
Yeni rr ci