kardeşim zaten avrupa yakasındakiler anadolu yakasına Eminönünden Arabalı (motosikletli) Vapur İskelesinden gelicek koprüyü kullanmayacaklarki yanlış okudun herhalde :)Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
kardeşim zaten avrupa yakasındakiler anadolu yakasına Eminönünden Arabalı (motosikletli) Vapur İskelesinden gelicek koprüyü kullanmayacaklarki yanlış okudun herhalde :)Alıntı:
adminim söylemiş gerçi amaAlıntı:
arkadaşlar lütfen buluşma yerlerini ve hareket saatlerini düzgün okuyalım pazar günü sorun yaşamayalım
bu arada diğer merak edilen soruya ise şöyle cevap vereyim motosiklet.net deki regalci arkadaşlarla beraber sadece regalraptorcular olarak sürüş yapacağız bilginize
bu organizasyonu buluşma noktasında ayarlayacağız merak etmeyin
Arkadaşlar yarışa az kaldı çok keyifli bir gün geçiricez katılım ne kadar fazla olursa o kadarda keyifli olur
alooo koskaca regalraptor.net 15 kişimi gelecek cok ayıp
ben motorsuz geldiğim için sizi orada bulacağım.....adminim telefonun bende ben sizi arayacağım....tanışmak için güzel fırsat olacak......
eyvvllaha kawa500 baba tanısmak cok istiyordum pazar günü motogp kismetmiş
Yav aslında program sabahın 8:30'unda başlıyor. Isınma turları (warm-up) var. Ben sabahın köründe gitmeyi planlıyorum. Isınmaları da seyredecem...
Bu arada kulak tıkacı götürmemiz gerekecek mi? Formula1'i seyrederken mecburen takmışlar, moto GP'de bu kadar gürültü olacak mı? Hani gürültüye hastayız, severiz eyvallah da yine de tedbirli olmak lazım...
valla gold tribünde kesinlikle sart kalkısta kulaklar nerde sagır olucak gibi oluyor ama silver tribünde o kadar ses gelmiyor
hava pazar çok güzel millet hadi yav neredesiniz 15 kişimi topu topu
http://icons-aa.wunderground.com/gra...onds/sunny.GIF Pazar
Açık. Yüksek: 75° F. / 24° C. Rüzgar Kuzey 11 mil. / 18 KM/S.
Isınma turlarına gidecek var mı????
Yoksa lamba gibi bir tek ben mi olacağım pistte :P
bizde mi gelsek yaaa.... olmuyo böyle. :?
valla TOMCAT baba istanbulda olupta pazar günü gelmeyenleeri anlamak mümkün değil millet nerelerden geliyor keşke istanbulda olsak diyorlar geliyorlar bizimde burnumuzun dibinde bence kaçmaz zaten bu senede katılı az olursa bşda 5 sene zor görürüz yarışları
ya kardeşim sende bizle gel ısınma falan cok keyifsiz önemli olan yarışlar asıl heyecan ordaAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben bugun motor-on dergisi aldım 2 adet bilet hediyesi var sakın ha unutmayın biletlerinizi almayı 6 ytl dergi fiyatı 2 bilet veiliyor son ana bırakmayın
arkadaşlar işimden dolayı gelemiyorum hberiniz olsun c.tesi de saat 4.30 gibi fırsat bulursam rıza nın guruba katılacam
bnde glıyorum arkdslar +1de war ama motosıklet.net yazdırdım adımı haberınız olsun
ben 5 ytl ye aldım :evil:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Bir türlü sponsor bulamayan Moto GP son kez İstanbul'da
Motosiklet sporlarının Formula 1'i kabul edilen dünyanın en önemli organizasyonlarından Moto GP, finanse edilemediği için Türkiye ayağına veda ediyor.
Bugüne kadar İstanbul Belediyesi'nin destekleri sayesinde 3 kez gerçekleştirilen organizasyon geçen sürede sponsor sorununu aşamadı. 6 yıllık anlaşması olmasına rağmen Türkiye'nin kendi isteği ile Moto GP takviminden çıkması ile ilgili yazılı müracaat hafta sonundaki yarışmaların ardından Uluslararası Motosiklet Federasyonu'na iletilecek. Sporvizyon'a konuşan Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, gelecek yıllarda bu yarışa ev sahibi olmak istenilmesi halinde en az 5 yıl bekleneceğine dikkat çekerek, "Şu anda 'Moto GP takviminden birileri çıksın da biz girelim' diye düşünen 8 ülke var." diyor.
:x :x :x :x
:( :( :(
Hayret ya!!!!
Bu işler tanıtım, moda deyimiyle PR olayı.
Dünyanın seyrettiği organizasyona sponsor nasıl bulunamaz ki???
Düdükten bir futbol maçına (ben de dahil olmak üzere) her hafta 25 bin ortalama seyirci geliyor. Stat sayısıyla çarp, İstanbul'da her hafta sonu ortalama 40-50 bin kişi futbol seyretmeye gidiyor, yılda 1 kez yapılan, dünya çapındaki spor organizasyonuna katılım içler acısı...
Tanıtım yok tanıtım!!!
İşin en kolay kısmı vazgeçmek, bizim yetkililer de böyle yapıyor. İşi sadece kaz-zarar, ticaret olarak gören zihniyetin sergileyeceği tutum. PR'ı kuvvetlendirip, olayın Türkiye'nin tanıtımı boyutunu da dikkate alıp, motosiklet sektörünün gelişimi için bir fırsat olduğunu da düşünseler keşke!!!!!
şşş hani ben hani ... tencerem kafamda geliyorum...
olurda kaybederseniz tanıması kolay..
kafasında tencere ile gezen başka RR ci yok :D
arkadaşlar birlikte grup sürüşü ile gidildikten sonra ayrılacakmıyız orda...
çünkü derginin verdiği bilet ile garantiden verilen davetiye trübünü ayrı ...
İnci hocam sende gelecekmisin? Alperim imparatorum saat kaç gibi İstanbul parkta olursunuz ben yarışları izleyemiyeceğim ama inci öğretmenin dizliklerini getircem olurmu tam olarak kaçta orda olacağınız yazarsanız sevinirim...
arkadaşlar motor bike dergisi 2 kişilik 3 günlük kombine silver davetiye veriyor dergi 5 ytl
henüz motorum olmadığı için yayan olarak geliyorum dostlar :(
yarış esnasında sizlerle tanışmayı çok isterim. nasıl irtibatlaşabiliriz ??!?
Dostum, fan club'da telefon numeroları mevcut. Oradan alabilirsin...
Umarım görüşürüz, yeni dostlarla tanışmak isteriz...
http://www.garanti.com.tr/ana_sayfa/...alar/h_87.html
gold tribüne bedava bilet veriyor ben aldım 2000 kişi ile sınırlı isteyen alsın.......
elinizi çabuk tutun 500 ü gitti bile......
valla allah razı olsun kawa500 dostum bende hemen hem kendime hemde eşime aldım super oldu herkes alsın valla gold izleme keyfide bir başka :)
Ben de aldım en goldundan...
Alper, kulak tıkacı getiriyoruz dii mi :)
yanlız bende aldım ama referans numarası 2600 lerde ne iş anlamadım gitti 2000 geçmiş
2000-4000 arası o yüzden......
hımmm okey
ya millet su an 15 kişiyiz herkes alsın golda gidelim
bir arkadaşım garanti de duruyor biraz sonra daha net bilgi vereceğim....2000-4000 arası doğrudur inşallah..
evet banada 2800 referans geldi neiş bu ya yoksa banka oyunu olmasın orda ayak üstü şu kadar hesap açın veta size kart vercez gerekli bilgileri verinde size bilet verelim gibisinden beyler banka olayına gelmiyelim bunlar bankacı valla ne olur ne olmaz iş çıkarmıyalım başımıza
bence yamuk yapmazlar sonucta bende garantiliyim :)
tamam kurdum sana güveniyorum bak ama bankacı olarak deeellllllllllllllll RR ci olarak heh heh heeeeeAlıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
ben merak edip müşteri temsilcilerini aradım.....bana dedikleri referans numarası olan herkese bilet var.....inşallah bir aksilik olmaz.....
bende aldım arkadaşlar pazar günü start düzlüğündeyizz alllaaaaaa
arkadaşlar park yerleri garantilimi sonra görmiyelim bizim motorları saha dışında uçarlarken heh heh heeeeeee (son geleni nöbetçi dikeriz dimiiii)
alan arkadaşlarımız çok şanslı.....ben biraz önce arkadaş için girdim... kampanyayı bitirmişler....isteyen olursa bende bir veya iki tane fazla bilet olabilir....ihtiyacı olan arkadaşa verebilirim....numaralarınızı iyi saklayın.....moto gp de görüşmek üzere......
kawwam 500 üm benim bir misafir ve yeni üyemiz olacak bilet temin edemedik golttan bir adette veya bir yerden rica ediyorum mümkünse buluşunca alırızAlıntı:
kawa500 Nickli Üyeden Alıntı