Bide jojuğumuz olur(nasıl olcak bende bilmiyom valla :P ) adınıda okan koyarım artık ;)
Yazdırılabilir Görünüm
Bide jojuğumuz olur(nasıl olcak bende bilmiyom valla :P ) adınıda okan koyarım artık ;)
http://upload7.postimage.org/681690/Resim082.jpgAlıntı:
günay aydın Nickli Üyeden Alıntı
http://upload7.postimage.org/681703/Resim079.jpg
Günay kardeşim, şöyle bir memleket havası koklattın bize, sağolasın.
Ben de yabancı sayılmam, doğum yeri Terme, doğma büyüme Samsun, 1990'dan beri İstanbul
Ne güzeldir oralar şimdi
Boztepe'de Ordu'lu gençler yamaç paraşütü yapıyordu. Kıvıl kıvıl süzülüyorlardı valla, bravo...
Tercihlere saygı duyarız :evil: ne diyelim ,kendin gibi tercihlerinde DELİİ :evil:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Ordu'dan Günay, hoşgeldin kardeşim.
Ya arkadaşlar, forum ne kadar hızlı ilerliyor. Bir kaç gün ilgilenemedik, üç sayfa forum olmuş, biz anca hoşgeldin dedik. Yaz geldi benim işler açıldı, işyeri ana baba günü gibi. Bu arada Kino Baba ve Okan kardeşim, sizin işlerde bi değişiklik yok her hal, habire yazıyorsunuz :D
emrahh yok walla iş güç yok işte öylesine eğleniyoruz , belki bu aydan sonra
ama günay kardeşimde sırf karizmaymış yaa bir de RR yi satacak karizmayı bozacaktı okan iyi yaptında sattırmadın :wink:
Valla gomtanım her fırsatta yazmaya çalışıyorum... bı aralar benim işlerdede bi hareket başladı...ama yinede siteyi yanlız bırakmamaya özen gösteriyorum...Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
İş yap önce iş, yoksa geziye gelcek benzin parası bulamıycan :D
teşekkür ederim kino baba valla siteye üye olmadan namını duyduk aslında karizmanın alası sende zaten motorunu gördüm hasta oldum süper olmuş valla adamını bulsakta yaptırsak öle bişi okan söledi kendisi yaptı diye süpersin baba satmak ne kelime motoru artık bi değiştiriyorum motoru sormayın samsun dönüşü resimleri koycam ama o artcı koltuğunu araştırıp yaptırcam inşallah kaç gündür araştırıyorum fikirlerinize başvuracağım zaten motoru bi getirimde.
şu karadeniz turu için ne düşünürsün kino baba bide bizi ziyaret edin sonra doğu turu falan okanla bazı planlar kuruyoruz ama baklalım iştiraklerinizi bekliyoruz.
Tek sorun zaman of of :(
demek senin zamanın yok :? asena seniii :evil:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
günay dostum teşekkür ederim iltifat kabul ediyorum yazdıklarını saolasın
okanda bilir elimden gelen bir şey warsa hemen yapmaya hazırım
inşallah bir karadeniz turu yaparım da gelirim sizin taraflara
işte bu konularda benim çok eksiğim var maalesef
1.si uçak fobim var uçağa binemiyorum :scared:
2.si araba sürmesini de hiç mi hiç sevmiyorum özellikle uzun yol :(
3. karadeniz de hiç bir yeri görmedim maalesef bugüne kadar. :?
kino baba burayaaa yumruk havayaaa..... sen bi karadeniz havası çeksen ciğerlerine varya baba.....bi daha dönmessin o sanayii şehrine....
okan sen de bişiler söle kandıralım şu adamı getirelim bu taraflara iyi bir alışkanlık daha edinsin karadeniz bağımlılık yapar bilmez o bir geldimi devamıda gelir çağırmasakta gelir artık...
kino baba özel davet var sana... hadi be abiii...atla arabana gel.... :lol:
aaahhh ahhh
şu okullar var be abicim okul servisi yaparım kızlara bir yere ayrılamam ki
ama dur bakalım aklımda yer etti okullar kapandıktan sonra bir turalıyacam zaten kısmet diyelim bekleyelim diyorum
teklifleriniz içinde teşekkür ediyorum tabii :roll: