selcuk abı ben sızınle bandırmada bulusacam . ozelden sızı tekrar ararım.
tatar
(merter )
izmit / kocaeli
Yazdırılabilir Görünüm
selcuk abı ben sızınle bandırmada bulusacam . ozelden sızı tekrar ararım.
tatar
(merter )
izmit / kocaeli
hadi arkadaşlar şimdiden iyi eylenceler bol bol resim çekin...8)
Evet gankalar kaldı 2 gün sonrasında yol bizi bekler :p AZIRMIYIZ BEAAAAA
azırız beya delim zabıtım öngezi gurubundaki arkadaşlar yarın carvalho ve benim için bilet almaya gidiyorum bana telden ulaşırsanız sizede alabilirim.
http://www.sahibinden.com/temiz_ve_m...XQQdisplayitem
arkadaşlar İstanbul da bu motora bakıp değerlendirecek eğer motorun bir problemi yoksa benim adıma pazarlık yapabilecek kimse var mı?
eğer motorun bir problemi yoksa ben de cumadan izmir e gelip sonra sizinle dönerim
Ön gezi ekibi arkadaşlarım...Son durum..!ben cuma sabah erkenden izmiti gidiyorum orda tatar kardeşimle bulusup bursadaki işlerimizi halledip vapurla gelicek ekiple buluşacağız sanırım kesinleşen mudanyaya geliyorsunuz dimiii....
Evet biz Alex kardeşimle buluşup Mudanya iskeleden İstanbul ekibini karşılayacağız. Sanırım 20,30 da kı vapur Mudanya ' ya 21,30 gibi varması lazım .
Şimdiden sabırsızlanıyorum yaaawwwww. :)
tatar ( merter )
izmit / kocaeli
Evet, arkadaşlarımın dediği gibi yarın 20:30 Mudnya gemisi kalkar, Mudanya'dan Merter ve Alex'i aldıktan sonra ver elini Ayvalık...
Susurluk üzerinden gideceğiz eğer planda bir değişiklik öngörmezsek...
İzmirli dostlarımızla bir an önce tanışmak istiyorum.
Bursa'ya uğrayıp Seda'dan bi iskender yemiyecekmiyiz :mrgreen:
Uğrayacaz tabi de, gecenin bi yarısı açık iskenderci nasıl bulacaz? İskender yerine işkembe'ye döner menü, ben sööliim...
Hey maşallah arkadaşlar... Buna öngezi denmez yaw. Siz resmen ''Geleneksel Raptorriders buluşması 1.5'' yapıyorsunuz :p Kıskandım walla.... Neyse hadi kazasız belasız gidip gelin inşallah :mrgreen:
açılın açılın RAPTOR RIDERS geliyooooooooooooo slogan neydi heh biri bizi durdursun yawwwwwwwwww ????? yok vazgeçtim durdurmasın yollar bizi bekler süre kısaldıkça ellerim ayaklarım kaşınmaya başladı hatta motorumun tekerlekleri bile kaşınıyor yaw :mrgreen:
alex ben Orkun'la görüştüm, numaranı ilettim. şu anda yolda ve internete giremiyor. O'nun yerine ben yazım. ilgilendiğin için teşekkür ederiz.
Orkun:
"dostum motorun sahibi ile tekrar görüştük, ancak ruhsat ile ilgili problemler varmış, bunuda ilanda bahsetmemiş. motordan vazgeçtik, bir gelişme olursa yine dönerim. ilgilendiğin için teşekkür ederim."
raptor gurume riders işbaşında :)
hatta site üyelerinde mod, süper mod , özel üye, vip....vs.. şeyler yazıyorya.. ben bülentinkinde raptor gurume rider yazmasını tavsiye edebilirim.. bu konularla o ilgilensin.. zaten ilgileniyor ya biz ismini koymuş olalım:)
Walla bülent hocam ben gelince senin şanın elinden gidecek üzgünüm.... :p:p:p
Hatta bir ara senle yemek yeme yarışmasıda yaparız 8) Maksat ortalık şenlensin. Nasıl olsa kazanan Raptorriders olacak :cheesy:
yaw kardeşim benim bişey yediğim yok
herkes ne yiyosa bende onu yiyorum
ama bunnarın gözü hep benim yediklerimde olduğu için
benim adımı çıkardılar işte :p
ne demişler adın çıkacağına canın çıksın...
Durmadan geziyonuz bu seferde bahane ön gezi temmuzdada iştima alanı temizliği yapalım dersiniz Ayvalıkta bişimi var bizim bilmediğimiz
bak sen ön inceleme turu bile TUR olacak nitelikte Hakkı ile izmirden bir kaç kişi daha gelir istanbuldan da vay bee
inşallah hava güzel olur iyi eğlenirsiniz.
Ben düşündüm... Urfa gezisi :cheesy:8):cheesy:8):cheesy:
Geliriz be Aytaç kardeşim, Urfa'ya da geliriz. Mersin'e yardıra yardıra geldik mi, sonrası Adana, Hatay, Urfa...
Var ya kandırabilirsem birkaç motorşör seve seve gelirim. Bir kere gelmiştim Urfa'ya, 1989'da. Tarihi dokusu, insanları harikaydı. Yine geliriz, neden olmasın...
Ön gezi ekibi, hazır mıyız 8)
Aç mı gelelim Yenikapı'ya orada yemek mekanı var mıdır??? Ben 7-8 arası her saatte orada olabilirim iş çıkış saatime göre...
hazırız hazırız bende 19:30 gibi orada olmayı düşünüyorum zaten gelenlerde olur yolcu etmeye erken gidip onlarla 2 muhabbet ederiz bari
hazırız :cheesy:
hemen bi kontrol çekelim:
çadır :tck:
uyku tulumu :tck:
şişme yatak :tck:
pompa :tck:
yedek kıyafet :tck:
şort :tck:
havlu :tck:
güneş yağı :tck:
regal reptör :tck:
gezmeye hevesli BULL :tck::tck::tck:
tüm sistemler çalışıyor
güç kondansatörü tam kapasite
deposu dolu
tüm kalkanları indirin
uçuşa hazırız... :cheesy:
regal reptör :tck:
Delibeygir :tck:
kalkışa hazır :tck::tck::tck::tck:
tüm sistemler çalışıyor
deposu dolu
tüm kalkanları indirin
bülocum kopya oldu ama idare edicen artık :mrgreen:
4 (demir) atlı o gün çocuklar gibi şendik :cheesy:
4 (demir) atlı taa Ayvalık'a gittik geldik :p:p:p
suzi :tck:
Carvi :tck:
fotoğraf makinesi:tck:
kalkışa hazır :tck::tck::tck::tck:
tüm sistemler çalışıyor
deposu dolu
tüm kalkanları indirin
arkadaslar biraz once tatarla konustum onlar yola cıkmıs bilem.su an tatarla alex bursa civarındaymıs sigara molası vermişler aradılar beni bilginize.
bu aksam sıte uyelerımızden olan serkan kardesımızı hem öncü ekiple tanıstırmak hemde ugurlamak ıcın yenıkapıya gıdıcez...
musaıt olan tum arkadasları beklerız...
sanırım 19/00 cıvarı orada oluruz...
dedıgımız gıbı o saatte oradaydık...
arkadaslarlarla sohpet edıp hasret gıderdık...
velakın zamanın akışına engel olunamıyor...
zaman dolunca hayır dularımızla ugurladık...
katılımcılar
bulent( honey)
serkan ( serkan)
fatih ( foreman)
orkun ( kisstanbul ve kız arkadası)
arkadaslarımızı ugurlamaya geldıklerı ıcın hepsıne tesekkur ederım...
tez zamanda guzel haberlerle donmelerı umıdi ıle...hayırlı yolculuklar....
Vay be! Yani siz şimdi Ayvalık'ta mısınız? Ön gezi falan derken resmen bastınız gittiniz demek?? Biz tüfek omza yaparken millet bas gaza yapıyomuş!! Hadi bakalım... Kazasız belasız, bol muhabbetle gidin gelin de bi yüzünüzü görelim serseri motorcular :P Ondan sonra da Carrefour önünde buluşmaya, beraber gaz açmaya kaldığımız yerden devam ederiz inşallah! Döndüm, burdayım, özledim...