Alper,allah kaza bela vermesin,güle güle kullan.Maşallah çok güzel makina.
Söylememe gerek varmı bilmem ama çok dikkatli ol.
Makina biraz manyak.Kendi sınıfının en güçlüsü ve en hızlısı.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Yazdırılabilir Görünüm
Alper,allah kaza bela vermesin,güle güle kullan.Maşallah çok güzel makina.
Söylememe gerek varmı bilmem ama çok dikkatli ol.
Makina biraz manyak.Kendi sınıfının en güçlüsü ve en hızlısı.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
hazır aksasuar aamaya gerek yok bizim burada bi dükkan var 2 amca calıştırıyor adamlar sırf motor aksasuarı dikiyor aklına gelebilecek herşeyi dikiyorr yapıyorlar kafanda canlandır onlara tarif et yapsınlar hem daha ucuza gelir hem daha kaliteli deri kullanıyorlar
hayırlı olsun
kazasız sürüşler....
Alper Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Tekerine taş değmesin yeni demir atının...
Kardeşim telefonda konuştuk gerçi ama hayırlı uğurlu olsun, istediğin motordu, almak nasip oldu. Artık daha uzun yollara birlikte gaz açarız.
Kız gibi motor, maşallah, nazar değmesin.
Tatilden yeni döndüm anca yazabildim, kusura bakma kardeşim...
o kadarda güzel makina değil abartmayın bence...
hem parçası pahalıdır, hemde çok benzin yakar...
ne gerek var??? en güzeli Regal...
neden ucuzu varkene daha fazla ödeyeyim???
hiçte kıskanmadım banane... :dil::dil::dil:
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan...
Vay Alperime bak be...
Hem kızı oldu hem de kız gibi bir makinesi...
Güle güle kullan Alpercim.
Her iki kızınla mutluluklar hep seninle olsun.
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun! Gerçi bülent kardeşlikten azledildiğimi söyledi geçen gün telefonda ama haketmedim desem yalan olur :(
Tekrar hayırlı uğurlu olsun! Tekerine taş değmesin!!
HAYIRLI OLSUN ALPER...
bu nasıl bir chopper yahu depo köşeli möşeli
bu çağı yakalamış modern bir chopper olsa gerek...
uzay aracı gibi...
motor gücünü çıkar regal buna beş basar yahu bu ne böyle
ben hiç beğenmedim hiçbir tarza benzemiyor yahu...
ortada kala kalmış bu
Kardeşim yeni makinan hayırlı olsun,ALLAH kazasız belasız,iyi,neşeli,sağlıklı,eğlenceli,zamanlarda kullanmayı nasip etsin,çok sevindim değiştireceğini biliyodum ama bu kadarda kısa bi zamanda beklemiyordum ama iyi olmuş,Sahibi gibi yakışıklı bişey oda : )
tekrar hayırlı olsun nazar değmesin MAŞALLAH diyelimde nazar ettin demiyesin sonra,görüşürüz kardeşim inşallah kendine ve Ailene iyi bakman dileğiyle bye.
Makina gerçekten çok diri ve kaslı duruyor bu makinanın aynısı arkadaşla görmüş beğenmiş ve fiyat almıştık yanılmıyorsam sıfır fiyatı 14.000 ytl idi umarım sen daha makul bi fiyata almışsındır.
ALLAH bizede bi makina nasip eder İNŞALLAH'ta bizde gezilerde, festivallerde, kamplarda sizinle olmanın gurunu,ve neşedsini yaşarız.........
240 km net .üstünde racng kaskın yoksa sakın basim deme ben 230 a kadar çıktım inan üstünde durulmuyo.arkadaş tavsiyesi yok nerdemi biliyorum aynısı bende var.allah kaza bela vermesin ama koruma demirini taktır yatıyo çok ağır makina park problem yan
Ben bu modellere (HD WRSC serisi ve Hyosung GV650) 'Sport Cruiser' diyorum. Ama bildiğim kadarıyla şu anda literatürde 'Cruiser' dan farklı bir segmentasyonu yok ancak yakın bir zamanda çıkar. Diğer markalar da bu tip motorlar üretince yeni segment adı gerekli olacaktır.
Suzuki de m800 modeliyle sport touring+cruiser karışımı bir model yaptı, bayağı da tuttu. Bu tarz bence de farklı bir segmentasyonla lanse edilmeli. Cruiser değil çünkü, çok daha atak, hızlı ve aerodinamiği farklı cihazlar... Cruiser'lar daha bir ağır abi...
idikurt o ne güzel makine öle :mrgreen:
ayran ayran bakakaldım vallahi,
sen bi toplantıya şöle bir gel de havalı havalı görelim yeni aleti :x
yahu zamane çocukları derlerdide inanmazdım bizim çocuklar gelirken aglıyarak geldiler senin bebiş direk canavar gibi makinayla gelmiş helal olsun bende çalışmalara başlasamı ne güle güle kulanın allah kazadan beladan nazarlardan korusun bütün ailene uzun ömürler mutlu günler dilerim
Adminim yakışmış sana motor ama biraz daha kilo alırsan cuk diye oturur o motor altına daha bir sert gözüktürür.. :) Allah kaza bela vermeye....
dogru dıyon orkun kardeşim 72 idim 80 kılo oldum 10 kılo daha alıp 90 olursam super olucak kanımca :)
nan atmin kapa nan bu topic'i nazar deycek olm makineye milletin içi gitmiş haberin ola ilk buluşmada makineyi denemek için sıraya giricez haberin olsun :)
wooov motoya bak süpper valla kazasız belasız sürüsler:mrgreen:
Çok güzelmiş maşallah...