hayırlı ugurlu olsun,kazasız sürüşler,artık bu yeni motorları ıslatırız barim,sıradaki yeni motor kimde bakalım?:))
Yazdırılabilir Görünüm
hayırlı ugurlu olsun,kazasız sürüşler,artık bu yeni motorları ıslatırız barim,sıradaki yeni motor kimde bakalım?:))
qlperim kaankam hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin çok güzel makineymiş darısı başımıza
alperim kaankam hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin çok güzel makineymiş darısı başımıza
bende ramazan ertesı içeriz maksadıylan demiştim ama neyse
oooooooooooo süper hayırlı uğurlu olsun :) kazasız belasız sürüşler yapmanız dileğiyleee.
hayırlı olsun , güle güle kullanın...benimde çok beğendiğim bir makine..kazasız km ler dilerim.
Alper kardeşim hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela gostermesin insallah çok guzel makina gercekten
Kaankacım hayırlı olsun
sonunda doğru yolu buldun çaydanlıktan kurtuldun :)
Valla çok ballı adamsın :) 10 numara makina aldın Allah kaza bela göstermesin işallah
makinada yakıştı sana bu arada :)
Alperim hayırlı uğurlu olsun Allah gönlüne göre vermiş kazasız belasız huzurlu sürüşler dilerim.....Bi tur versene :cheesy:
Alper,allah kaza bela vermesin.
Gerçekten güzel makina,güle güle kullan.
Allah utandırmasın.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Abicim hayırlı uğurlu olsun çok güzel motor almışsın. allah kazasız binmeyi nasip etsin.
Alper cevap yazmadığına göre bu günü yeni motoruyla gezmeye ayırdı sanırım::)))
kardeşim hayırlı uğurlu olsun,motor, karter ve alcik korumalarının olması çok iyi sanırım aldığın arkadaş orjinal camıda değiştirmiş biraz yükseltmiş , buda iyi top case'in en büyüğünden süper,önümüzdeki yaz geziler başlayana kadar yan çanta aparatlarıyla yançantalarınıda aldınmı masraf bitmiş demektir depoyu doldur gazla.. kazasız,belasız, servis sıkıntısı az,yakıtı az, bol geziler dilerim.. darısı başımıza inşallah. bu makinaya nasıl iç geçirdiğimi sanırım söylemiştim,bilgisayarımda masaüstünü süslüyor fotoğrafları. artık v-strom piyasasını iyi takip edin alacak kadar belimizi doğrulttuğumuzda honey ile sana haber vericem ,ozaman bu kardeşinizede sıkı bir v-strom bulursunuz heralde::))) ne diyelim darısı başımıza..
Selam yeni makine hayırlı olsun çok güzel kartaldaki makineyi mi aldın?? Kaç model? kaç Km? Kaça mal oldu? Biraz meraklıyım ama bende devamlı böyle bir alet baktığım için meraktan... Ciddi güzel alet bi tek yan çantalar yok onlarıda yaza kadar halledersin.... Kazasız belasız binmen dileğiyle......
güle güle kullan
hayırlı olsun alpercim yeni takan :p yalnız 11.500 e alamadınız üzüldüm valla şimdi bülentten beklemezdim bunu 11000 e bile alır diyoduk alamamış bak :p
hayırlı olsun alpercim yeni takan :p yalnız 11.500 e alamadınız üzüldüm valla şimdi bülentten beklemezdim bunu 11000 e bile alır diyoduk alamamış bak :p
Çok yağuşuklu makineymiş, iyi gunlerde binin. Henuz çocuğunuz yoksa olana kadar her gün binin, sonra zor binersiniz :)
Abi desene huzuru buldum diye :D walla çok sevindim. gezmeyi seven adam için birebir makinayı almışsın. Allah kazadan beladan korusun. daha iyilerini de almayı nasip etsin İnşallah...
Alper kardeşim güzel bi makina seçmişsin hayırlı olsun allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasıp etsin ...