hayırlı olsun, güle güle kullanın. :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
hayırlı olsun, güle güle kullanın. :cheesy:
hayırlı uğurlu olsun motorunuz darısı bizerin başına allah kaza bela vermesin güle güle kullanın8)
Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler...
kardeslerım hayırlı olsun . gene crusierde karar vermıssınız . sevındım . kazasız surusler dılerım .
tatar ( merter )
izmit / kocaeli RR
ooooooo canım kardeşilerim hayırlı ugurlu olsun valla buyuk suprız oldu hıc renk vermedınız ama arka planda masallah baya ısler donmus :) allah kaza bela vermesin ıyı gunlerde kullanın.
kapısırız nedemek yol ve iklim sartlarını ben belirlicem ama alıyım anahtarınızıda gorun ama yazık yeni almısınız siz tadını cıkarın motorun sonra kapısırız ama tam pazar gunu uygun super amma ilklim sartları
guveniyosanız gelin soyluyom bakın kapısam yeri seyircileride bekliyom nasıl anhtar alınırmıs gorun
yer ist belgirat ormanı tarih 21 eylul 2008 pazar saat --.--
daha tadını cıkaramdınızya belki ileri bi tarihe erteleye biliriz sırf sizi dusundugumden kapısma fasını. size bırakıyom hber verin olurmu:mrgreen::mrgreen::mrgreen::cheesy::cheesy:: cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::ch eesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
vay vay vay....
sızı gıdı yere bakan yurek yakanlar.....
sızı gıdı saman altından su yurutenler....
sizi gidi semsi paşa pasajında...(yok boyle degıldı yaww)
arkadaslarım allah gonlunuze gore vermıs..
ınanın sankı makına bızım olmus kadar cok sevındık:mrgreen:
hayırlı ugurlu olsun...
zati motor uzerıne cok yakısıyordunuz.sımdı tam olmus.
nasıp olursa aklımda ıkı makıne var.
bırı cbf 500 dıgerıde m 800...
ınsallah ılerıde Ç.Ç ler olarak bende aranızdayım...
Ç.Ç : Çelik Çaydanlık...:mrgreen:
mojo&rakursi hayırlı uğurlu olsun, çok güzel makina, kazasız belasız sürüşler dilerim
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin.
Fekat,insan azıcık silerdi dimi.
Neyse parlak fotolarını bekliyoruz.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
vay vay vay anam babam.arkadaşlarım benim yaaaawwww.kopmuşsunuz da haberimiz yok.artık bizi takmazsınız di mi....
ha bu arada unutmadan RADARRRRRRRRR lara dikkat edin.ben de acısı hala taze.:mrgreen::cheesy::D
hakkınızda HAYIRLI olsun canlarım.
canlarım hayırlı uğurlu olsun yeni motorunuz
pehh ne şindi bu???
tozlu pisli bişey alıvemişler :?
hiçte kıskanmadım... :x
hayırlıda olsun... güle güle de pinin... :ban:
wayyy beeeeee, saman altından ne sular yürüyor peh peh pehhh, hayırlı olsun canlarım kazasız belasız yan yatmasız sürüşler diliyorum :p
canlarım, ciğerlerim,poğaça ve böreklerim:p
herkese tek tek teşekkür mesajı yazacağım ama forumu oyalamak istemem8)
hepinizi bu kadar yürekten sevmemin nedeni bu işte, varlığınız ve içten temennileriz yüzümde her okuduğumda tebessüm etmemi sağlıyor.
hepinizi çok seviyorum ve ailemde gibi hissediyorum.
annem bu foruma gitse eminim bi temiz sopalar beni, benden çok onları seviyorsun ve onlara gidiyorsun hep diye:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
motorumuz kaç cc olursa olsun hep sizinle olacağız ve unutulmaz günlere kucak açacağız.
iyiki varsınız ve hep kalınız yüreğimizde
şimdi sizi alkışlamak isterim ve huzurunuzda sevgiyle eğilirim
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:: alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::a lkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::al kis:
bu ne pislik beaaa ben olsam elli kere silip parlatmıştım onu.... hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim.
iftara gelene kadar ruzgar temızler o tozları
ne gerek var alet m800 yanı kod adı rüzgar:=)
yahu tozlu mozlu süper makina almış kardeşlerim yazın bunları sakın tur mur vermek yok bunlara:x:x:x
yeni motorunuz hayırlı olsun canlarım. Güle güle kullanın. tozluykene böyle güzel görünen bi motor parlayınca nasıl olur kimbilir. Bende sendeki gibi fotoğraf yeteneği olacakki ben o motorun ne fotoğraflarını çeker koyardım. Yeni aşkınızla mutlulukları dilerim..
allah gönlünüze göre vermiş.. hayırlı olsun.. :) darısı olmayanların başına.. ;)
ooooooo ben yokken neler olmuş neler,yeni aşklar meşkler....
Sevgili mojo&rakursi yeni aracınızla artık yılkılar gibi özgürlüğü ve rüzgarı yüreklerinize doldurmanızı dilerim.Güle oynaya,kazasız belasız sürüşler....
Darısı benim başıma :( :))
Ablam temizliini ben yapiim mi, pasta cila bile atarım ellerimle ne güzel makinaymış, güle güle bininiz, (Rakursi bacı, regal senin dimi artık?)
Ne zaman ıslatıyos :D
kimseye parlattırmam o motoru parlatma isi benim zaten isim benim bu sakınha yetkisiz ellere veripte canım motorunuzuz yazık etmeyin gelin maslak a pasta cila boya koruma yapam superde yaparım he zaten alcam anhtarınızı durun hevesinizin gecmesini bekliyom daha kapıscaz tekrar diyom yol ve iklim sartalrını ben belirlicem hber bekliyom
evet motorunuzla ve sizle çekilmiş yeni resimleri beklıyoruz resim resim resim
saka be hemen alınma kıvılcım abi sende en alıngansın ayav