eyvallah sagolasın abi eksik olma:)
Yazdırılabilir Görünüm
çok uzak benim içinn umarım katılanlar yaşananları anıları bizlerle paylaşırlar burdan anca iç çekeriz umarım antalya(mesela Olimpos iyi bir yer olabilir :) ) yakınlarındada olurda bizlerde yüzyüze tanışma fırsatı buluruz buluşucak olan tüm arkadaşlara abilere ablalara :D iyi eğlenceler
şunu cumartesi yapsanız olmazmı
En güzel akşam Cuma akşamıdır kardeşim...8) Tatil Cuma akşamından başladımı haftasonu uzun geçer...:p
Anadoluhisarı'ndan sonra abagannuş yapıyorduk, Rönepark'tan sonra tıs tıs dönüyoruz. Civarda yok mu kokocu, abagannuşçu????
ilk önce kanatcı haydara gidelim ( orjinal haydar ) güneşlide karnımızı doyuralım öyle gidelim röneye
yada 23:00 den once rone parkdan çıkıp haydara gidelim
kanatcı haydara gidelim yada gidelim :)
düzeltme
haydar gece 02:00 kadar açıkmış
Hepinize şimdiden Iyi Eğlenceler Arkadaşlar:)valla Bence Yeşilköyden Sonra En Güzel Balik Ekmeği Küçük çekmecedeki Balikçida Yersiniz Uygun Da..hem Orda Motorlari Koyacak Parkta Var..adi Boşnak Balikçiydi Galiba
anaa karar verın yaw her kafadan ses
süperim moderatörüm sakin ol, karar ver
yada röneden sonra ortamın durumuna göre ekşınlanalım ne dersin?
yahu siz ne et obursunuz kardeşimmmmmmmmm
siz topkapıdaki yeri beyenmedinizmi her şey vardı diyordunuz
rakursi
mojo
dozer
alooo nerdesiniz gelmiyormusunuz ??
Kanat kanat kanat....
http://img525.imageshack.us/img525/2...ad2copylz7.jpg
KUVAK VAK VAK KANADIM NEREDEEE :p
eee liste miste yapmıomusunuz yaw hadi hadi gelenleri görelimmm
1-carvalho
2-honey
3-bull
4-shopar+1 (kelebeks)
5-...
haydardan sonra nereye gidiyoruz?
arkadaşlar liste nerde burada :?
bi rivayete göre benide ekleyin deyince eklenilyormuşuz :?bende liste arıyorum:? BENİDE EKLEYİN8)BİRDE ZEKO,YU :mrgreen:
Gebzeden kuzenimde gelecek işallah
kendisi Kawasaki KLE500 aldı aramıza katılmak istiyor
doğru söylüyorsun harbiden
dur sana bir teşekkür çakim
bull ve sen sıyırdınız mı her mesaja teşekkür çakıyorsunuz teşekkür tıklayınca adminden primmi alıyorsunuz
borusandaki adama dedim GS yazısını silin diye adamlar yok olmaz dedi bende ısrar ettm çıkartmaya çalışacaklar bakalım
he benide ekleyin:x:x